MiniMaxi

De Mini Maxi ™ 29 L heeft een inhoud van 29 liter precies de juiste grootte om de catering van een familie te behandelen voor een dagje uit. De tas klapt plat na gebruik en heeft verstelbare schouderbanden, handvatten en een zijvak.

€ 23.99

lees verder

Huishouden Campingaz
Product
 

Whiteboard Marker 409 F Zwart

De whiteboard markers van Pelikan in het zwart zijn bescherm tegen snelle uitdroging door een inktdop en zijn verwijderbaar van bijna alle niet-poreuze oppervlakken.

€ 3.95

lees verder

Speelgoed Pelikan
Product
 

CooMas L STANDsr

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 29.99

lees verder

Product
 

Picnick cooler

Een innovatief assortiment koelproducten, waaronder lunchboxen met extra isolatie en een bagagekar met wielen om uw boodschappen koel te houden of een grote gezinspicknick naar het strand te maken.

€ 39.99

lees verder

Huishouden Campingaz
Product
 

Play Doh My Little Pony Pinkie Pie Cupcake Party

Een feest voor My Little Pony fans! Met de Pinkie Pie Cupcake Party krijgt iedere ponyvriend een eigen cupcake. Met de kneedrol maakt Pinkie Pie kleurrijke slierten en met het partykanon krijgen de cupcakes een vrolijke bovenkant. Met vijf cupcake bekers, decoratievormpjes, twee medium en drie kleine potjes Play-Doh kan het feest beginnen!

€ 15.49

lees verder

Speelgoed Hasbro
Product
 

Waterfilterslang set, 6m

Met deze set kan een Amerikaanse koelkast (Side-by-Side koelkast) via een waterfilterslang worden aangesloten op de waterleiding. Het is gemakkelijk te installeren en dankzij de speedfit koppelingen is er geen gereedschap benodigd voor de montage.

€ 28.95

lees verder

Huishouden Scanpart
Product
 

X3 NonStick Schaar

De technologie met gebogen snijblad van de niet-plakkende Rexel X3-schaar levert 300% meer knipkracht dan een gewone schaar en heeft niet-plakkende bladen die gemakkelijk door plakkende of kleverige materialen heen snijden zoals zacht plastic, textiel en tape. De technologie met gebogen snijblad garandeert dat je van begin tot eind zeer krachtig knipt. De niet-plakkende X3-schaar is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Dit maakt hem tot de ideale keus voor al jouw plakkerige knipwerk.

€ 5.99

lees verder

Speelgoed Rexel
Product
 

Compact Single

Het Coleman Comfort-bed Compact Single is een luchtbed met een speciaal PVC laagje dat ervoor zorgt dat het luchtbed beter bestand is tegen lekkages. Het Advanced Double Lock ventielsysteem met twee afdichtingspunten garanderen een lekvrij ventiel en zorgt ervoor dat opblazen en laten leeglopen snel en eenvoudig verlopen. Dit rechthoekige éénpersoons matras is geschikt voor slaapkabines met een breedte van 130 cm.

€ 25.99

lees verder

Speelgoed Coleman
Product
 

Air bed Multi Comfort Plus

Dit Air bed Multi Comfort Plus van High Peak is een comfortabel luchtbed voor twee personen met gescheiden luchtkamers voor een comfortabel slaapcomfort. De partner voelt geen beweging aan zijn zijde, wanneer de andere partner in beweging is. Het oppervlak is gemaakt van organische viscose en biedt een onvergelijkbaar slaapcomfort. De antislip functie aan de onderzijde voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken. Met ingebouwde voetpomp.

€ 46.99

lees verder

Speelgoed High Peak
Product
 

Extra Durable Airbed Single

De Coleman Extra Durable Airbedden zijn duurzamer, sterker, veerkrachtiger, maar tegelijkertijd lichter dan bestaande PVC-bedden. Dit luchtbed, waarvan bewezen is dat het 47% meer lekbestendig, 25% sterker en tot 42% lichter is dan andere luchtbedden, is bestand tegen de ontberingen van een kampeeravontuur met het hele gezin. Het bed is voorzien van een ondersteunende constructie en een zacht oppervlak van geborsteld polyester voor een comfortabele nachtrust. Het verlijmde laagje geborsteld polyester maakt dit verhoogde dubbele luchtbed lichter, sterker en meer lekbestendig dan normale PVC-luchtbedden. Het Advanced Double Lock ventielsysteem met twee afdichtingspunten garanderen een lekvrij ventiel en zorgt ervoor dat opblazen en laten leeglopen snel en eenvoudig verlopen. De Wrap 'N' Roll-draagtas maakt het opbergen van het bed simpel en eenvoudig.

€ 49.90

lees verder

Speelgoed Coleman
Product
 

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.