MiniMaxi

De Mini Maxi ™ 29 L heeft een inhoud van 29 liter precies de juiste grootte om de catering van een familie te behandelen voor een dagje uit. De tas klapt plat na gebruik en heeft verstelbare schouderbanden, handvatten en een zijvak.

€ 23.99

lees verder

Huishouden Campingaz
Product
 

CooMas L STANDsr

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 29.99

lees verder

Product
 

Picnick cooler

Een innovatief assortiment koelproducten, waaronder lunchboxen met extra isolatie en een bagagekar met wielen om uw boodschappen koel te houden of een grote gezinspicknick naar het strand te maken.

€ 39.99

lees verder

Huishouden Campingaz
Product
 

Gear Dotty schoudertas

De Ty Gear Dotty schoudertas is je ideale knuffel voor onderweg. Berg je spulletjes op in deze leuke, superzachte knuffeltas en je kunt op pad. De schoudertas heeft een verstelbare schouderband.

€ 14.99

lees verder

Notebook Ty
Product
 

Play Doh My Little Pony Pinkie Pie Cupcake Party

Een feest voor My Little Pony fans! Met de Pinkie Pie Cupcake Party krijgt iedere ponyvriend een eigen cupcake. Met de kneedrol maakt Pinkie Pie kleurrijke slierten en met het partykanon krijgen de cupcakes een vrolijke bovenkant. Met vijf cupcake bekers, decoratievormpjes, twee medium en drie kleine potjes Play-Doh kan het feest beginnen!

€ 15.49

lees verder

Speelgoed Hasbro
Product
 

X3 NonStick Schaar

De technologie met gebogen snijblad van de niet-plakkende Rexel X3-schaar levert 300% meer knipkracht dan een gewone schaar en heeft niet-plakkende bladen die gemakkelijk door plakkende of kleverige materialen heen snijden zoals zacht plastic, textiel en tape. De technologie met gebogen snijblad garandeert dat je van begin tot eind zeer krachtig knipt. De niet-plakkende X3-schaar is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Dit maakt hem tot de ideale keus voor al jouw plakkerige knipwerk.

€ 5.99

lees verder

Speelgoed Rexel
Product
 

Compact Single

Het Coleman Comfort-bed Compact Single is een luchtbed met een speciaal PVC laagje dat ervoor zorgt dat het luchtbed beter bestand is tegen lekkages. Het Advanced Double Lock ventielsysteem met twee afdichtingspunten garanderen een lekvrij ventiel en zorgt ervoor dat opblazen en laten leeglopen snel en eenvoudig verlopen. Dit rechthoekige éénpersoons matras is geschikt voor slaapkabines met een breedte van 130 cm.

€ 25.99

lees verder

Speelgoed Coleman
Product
 

Air bed Double

Het Air bed Double luchtbed van High Peak is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Met het zachte organisch viscose oppervlak kom je helemaal tot rust omdat het optimaal comfort biedt. Het luchtbed is eenvoudig schoon te maken en te houden omdat deze vuilafstotend is. De speciale spiraalbundelconstructie is goed uitgebalanceerd en zorgt voor goede nachtrust. De anti-slip functie aan de onderkant voorkomt dat het luchtbed gaat glijden op gladde vloeren. Het maximale draagvermogen is 250 kg.

€ 32.99

lees verder

Speelgoed High Peak
Product
 

Extra Durable Airbed Single

De Coleman Extra Durable Airbedden zijn duurzamer, sterker, veerkrachtiger, maar tegelijkertijd lichter dan bestaande PVC-bedden. Dit luchtbed, waarvan bewezen is dat het 47% meer lekbestendig, 25% sterker en tot 42% lichter is dan andere luchtbedden, is bestand tegen de ontberingen van een kampeeravontuur met het hele gezin. Het bed is voorzien van een ondersteunende constructie en een zacht oppervlak van geborsteld polyester voor een comfortabele nachtrust. Het verlijmde laagje geborsteld polyester maakt dit verhoogde dubbele luchtbed lichter, sterker en meer lekbestendig dan normale PVC-luchtbedden. Het Advanced Double Lock ventielsysteem met twee afdichtingspunten garanderen een lekvrij ventiel en zorgt ervoor dat opblazen en laten leeglopen snel en eenvoudig verlopen. De Wrap 'N' Roll-draagtas maakt het opbergen van het bed simpel en eenvoudig.

€ 54.90

lees verder

Speelgoed Coleman
Product
 

Thermomok

De Thermomok van High Peak heeft een dubbele wand met handvat en drinkdop. De inhoud van deze beker is 0,4 liter.

€ 7.95

lees verder

Huishouden High Peak
Product
 

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.