Canon EF 20mm f 2.8 USM Lens

Canon EF 20mm f/2.8 USM Lens

€ 421.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 28mm f 1.8 USM Objectieven

De Canon EF 28mm groothoeklens kunt u meer in het frame vast te leggen door de verbreding van de kijkhoek en het verhogen van de diepte van het veld. Dit vergroot niet alleen de schijnbare afstand tussen de voor- en achtergrond, maar brengt meer ruimte in beeld - een must voor fotografen die levendige karakter shots of scherpe groepsfoto's wilt. De lens biedt ook een uitstekende prijs-prestatie verhouding, met een hoge precisie asferische lens die vervorming en andere aberraties minimaliseert om scherpe en contrastrijke beelden te produceren. Licht genoeg om te dienen als uw standaard groothoeklens, het EF 28mm draagt Canons één jaar garantie. De Canon EF 28mm groothoeklens kunt u meer in het frame vast te leggen door de verbreding van de kijkhoek en het verhogen van de diepte van het veld. Dit vergroot niet alleen de schijnbare afstand tussen de voor- en achtergrond, maar brengt meer ruimte in beeld een must voor fotografen die levendige karakter shots of scherpe groepsfoto's wilt. De lens biedt ook een uitstekende prijs-prestatie verhouding, met een hoge precisie asferische lens die vervorming en andere aberraties minimaliseert om scherpe en contrastrijke beelden te produceren. Licht genoeg om te dienen als uw standaard groothoeklens, het EF 28mm draagt Canons één jaar warranty.With het grote maximale diafragma, uitstekende onscherpe achtergrond mogelijk, zelfs met een snelle sluitertijd. De asferische lenselement maakt de lens compact en corrigeert sferische aberraties. Het beeld is scherp, zelfs aan de randen. Loodvrij glas gebruikt.

€ 415.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 300mm f 4L IS USM Lens

De EF 300mm f / 4L IS USM lens van Canon is een tele-prime lens met two-mode optische beeldstabilisatie die compenseert voor cameratrillingen tot het equivalent van twee sluitertijd stopt. Stabilizer Mode 1 corrigeert trillingen in alle richtingen en is vooral effectief voor het maken van stilstaande onderwerpen en Stabilizer Mode 2 kalmeert het beeld als verticaal of horizontaal pannen. Een ultrasone autofocus motor (USM) zorgt voor een snelle, soepele en stille autofocus en fulltime handbediening zorgt voor nauwkeurige handmatige scherpstelling zelfs in de autofocus-modus. Twee ultra-low Dispersion (UD) glas elementen aberraties te verminderen en zorgen voor heldere beelden en accurate kleuren. De minimale scherpstelafstand van deze lens is 4,9 '. De lens is voorzien van een ingebouwde zonnekap en een afneembare, draaibare driepoot halsband voor een stabiele en veilige statief montage, de lens is compatibel met Canon 1.4x en 2.0x extenders.

€ 1118.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 28 300mm f 3.5 5.6L IS USM Lens

De EF 28-300mm f / 3.5-5.6L IS USM lens van Canon is een alles-in-een zoomlens voor een veelzijdige en gemakkelijk onderwerp selectie voor meerdere fotografische toepassingen. Deze lens biedt de hoogste optische prestaties in zijn klasse, plus het gemak van zich te concentreren zo dicht 2,3 voeten over het gehele zoombereik. Deze lens is ook uitgerust met een dual-mode Image Stabilizer geschikt voor panning en stilstaande onderwerpen. Met full-time handmatige scherpstelling, een ultrasone autofocus motor, een scherpstelbereik beperkende functie, geoptimaliseerd lenscoatings om ghosting en flare, een hoge weerstand tegen stof, vocht en waterdruppels te minimaliseren, dit is een lens die is zeer eenvoudig te gebruiken, en ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder natuur, sport en documentaire fotografie. De USM zorgt voor een soepele, snelle en stille autofocus actie

€ 1776.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 35mm f 2 IS USM Lens

De EF 35mm f / 2 IS USM lens van Canon is een groothoek prime lens met een groot maximaal diafragma. Het is ideaal als een alledaagse lens en is zeer effectief in omstandigheden met weinig licht De lens 'ring-type ultrasone motor (USM), scherpstelsysteem aan de achterzijde, en high-speed CPU - met geoptimaliseerde AF algoritmen - ervoor zorgen dat je snel ervaren, stille en nauwkeurige autofocus actie. De cirkelvormige acht bladen membraan geeft aangename, zachte achtergrondeffecten en een glas gegoten (GMO) asferisch lenselement minimaliseert aberraties en bijdraagt tot hogere beeldkwaliteit naar de randen van het frame. Pas scherpstelling met behulp van autofocus (AF), of full-time handmatige scherpstelling, zonder modi schakelen of de camera-instellingen te wijzigen. Optical Image Stabilization (IS) biedt tot 4 sluitertijd haltes van de schadevergoeding tegen beeldvervormingen als gevolg van camerabewegingen, zodat scherpere beelden bij het fotograferen bij weinig licht. Dit betekent dat je kunt schieten in dimmer omstandigheden, het vastleggen van beelden met sluitertijden tot vier stops trager dan anders mogelijk zou zijn. Een micro-stepping aandrijving zorgt een stillere werking en een lage snelheid aandacht aandrijving levert een optimaal resultaat bij het opnemen van video.

€ 477.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 70 300mm f 4.5 5.6 DO IS USM Lens

De EF 70-300mm f / 4.5-5.6 DO IS USM lens van Canon is een relatief compacte telezoom biedt superieure maximale diafragma prestaties over de gehele brandpuntbereik. Het bevat Canon DO (Diffractieve Optics) en IS (beeldstabilisatie) technologieën. Het gebruik van diffractie Optics maakt een lens korter, lichter, en van een hogere beeldkwaliteit dan vergelijkbare normale optische systemen van dezelfde brandpuntsafstand en diafragma-terwijl deze lens is zwaarder dan de consumenten-grade EF 70-300mm f / 4 5.6 IS USM lens, het is 28% korter en maakt gebruik van Canons allerbeste ring-USM (ultrasone) motor in plaats van de lichtere, langzamer en minder kostbaar 'micro-USM' motor. De DO lens presteert uitstekend op de maximale lensopening, met beelden die zijn zeer vergelijkbaar met de "L" serie telelenzen. Het heeft een cirkelvormig diafragma te helpen creëren natuurlijke out-of-focus hoogtepunten, en de ingebouwde twee-mode beeldstabilisator kunt u de lens houvast bij sluitertijden 3 stappen langzamer dan anders mogelijk zou zijn. Modus 1 corrigeert trillingen in alle richtingen en is het beste voor stilstaande onderwerpen, terwijl de modus 2 is het beste bij het volgen van bewegende onderwerpen horizontaal of verticaal. De lens 'AF is super snel en geruisloos met een ring-type USM die naar beneden is gericht tot 4,6', en het maakt handmatige scherpstelling voor nauwkeurige handmatige scherpstelling zelfs in de AF-modus. Het beschikt ook over een zoom lock knop die de lens veilig houdt en veilig wanneer deze niet in gebruik is of wanneer zij worden gebruikt in de kortste 70mm brandpuntsafstand setting. De EF 70-300mm f / 4.5-5.6 DO IS USM is een ideale lens voor sport, portretten, dieren, en andere toepassingen wanneer u opnamen maakt in relatief helder licht.

€ 1218.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF S 10 22mm f 3.5 4.5 USM Lens

De EF-S 10-22mm f / 3.5-4.5 USM lens van Canon is een ultra groothoek zoomlens met dynamische expressieve mogelijkheden en een lichtgewicht bouwen voor alle EF-S digitale EOS camera's. Met een effectieve brandpuntsafstand van ongeveer 16-35mm in 35mm-formaat, deze lens kunt u zeer dicht bij het onderwerp te krijgen, overdrijft het verschil in grootte tussen een nabij object en de achtergrond. Creatieve fotografen kunnen dit fenomeen gebruiken om een uitstekende scheiding tussen onderwerp en achtergrond te creëren voor een sterk gevoel van aanwezigheid, of voor een pan-focus effect met alles van voorgrond tot achtergrond scherp in beeld. Een Ultrasone Motor (USM) zorgt voor een snelle, soepele en stille autofocus actie en handmatige scherpstelling in de One Shot AF-modus maakt nauwkeurige scherpstelling te allen tijde. Specifiek ontworpen voor digitale fotografie met APS-C formaat sensor, de lens drie asferische en een Ultra-low Dispersion elementen om afwijkingen en Super Spectra coatings minimaliseren om ghosting en flare, die kunnen worden veroorzaakt door reflecties van de digitale camera sensoren onderdrukken. Een optionele zonnekap kan de incidentie van flare verder te verminderen.

€ 446.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

NlKON AF NIKKOR 14mm f 2.8D ED Lens

De NlKON AF Nikkor 14mm f / 2.8D ED autofocus lens is een high-performance, ultra-groothoeklens is ideaal voor interieurs, dramatische stadsgezichten of dwingende fotojournalistieke beelden, zelfs bij weinig licht. Met zijn 114-graden beeldhoek en f / 2.8 diafragma snel, deze lens biedt een dramatische kijkhoek in veeleisende situaties. Extra-low Dispersion (ED) glas en twee asferische lenselementen zorgen voor een superieure beeldkwaliteit en compact design. Voor meer accurate belichting, wordt de "D" lens afstand tot het onderwerp informatie doorgegeven van de lens op de camera body, waardoor 3D matrixmeting en 3D multi-sensor uitgebalanceerde invulflits met de juiste NlKON-camera's en flitsers.

€ 1159.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

NlKON AF NIKKOR 16mm f 2.8D Fisheye Lens

Combineert de speciale effecten voordelen van 180 ° dekking met NlKON's geavanceerde D-type autofocus lens technologie. Helder f / 2.8 diafragma voor het fotograferen bij weinig licht of met snelle sluitertijden. Volledig diafragma bekijken en meting. Vier 39mm filters bajonet op de achterkant van de lens. Contrastrijke beelden, zelfs bij volle lensopening. Uitzonderlijk lichtgewicht voor een fisheye-lens. Ingebouwde zonnekap.

€ 573.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

NlKON AF NIKKOR 24mm f 2.8D Lens

Een ideale groothoek lens met uitstekende optische prestaties. Autofocus is snel en accuraat, en de lens 'lichte gewicht en compactheid maken het zeer veelzijdig. Close-Range Correction System zorgt voor een hoge resolutie tot 15 inch. Accepteert 52mm filters; HN-1 zonnekap. Een snelle all-around prime lens bijzonder goed geschikt voor reizen, landschappen, portretten en milieu meer, de AF NIKKOR 24mm f / 2.8D combineert compacte, lichtgewicht ontwerp, superieure NIKKOR-optica en handmatige diafragmaregeling voor uitzonderlijke foto's en HD-video's

€ 302.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 100mm f 2.0 USM Lens

De EF 100mm f / 2 USM lens van Canon is een medium teleobjectief met een groot maximaal diafragma. Het is ideaal voor vele tele-toepassingen, waaronder portretten, zoals de f / 2 diafragma biedt ondiepe scherptediepte focus en haar 8-blade diafragma zorgt voor aangename out-of-focus gebieden. De ultrasone aandacht motor zorgt voor een snelle en stille autofocus actie en de interne focus systeem betekent dat het voorste element niet te verlengen bij het scherpstellen. Ook lens multi-coating vermindert reflecties en minimaliseert flare en ghosting. Dit is een zeer scherpe prime lens en ondanks het grote maximale diafragma, het compact blijft. Het filter draad en vat voorzijde zijn metaal op een element van duurzaamheid toe te voegen.

€ 395.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 17 40mm f 4L USM Lens

De EF 17-40mm f / 4L USM lens van Canon is een hoge kwaliteit serie "L" groothoek zoomlens voor full frame en APS-C formaat digitale spiegelreflexcamera's. Het combineert een hoge precisie gegoten glas asferisch element en twee replica asferische lenzen om de uitgebreide zoombereik te bereiken, terwijl ook de correctie voor gemeenschappelijke aberraties die zich voordoen tijdens het zoomen. Een Super UD (Ultra-low Dispersion) glas elementen minimaliseert de chromatische aberratie van de vergroting die de neiging heeft om te komen met groothoeklenzen, te helpen elimineren kleur bloeden langs de randen van het onderwerp en het bereiken van een hoge beeldcontrast en resolutie. De lens 'minimale scherpstelafstand is slechts 11 "(28cm) gedurende de gehele brandpuntbereik, waardoor het zeer geschikt voor close-up werk maakt. Al het scherpstellen en zoomen actie wordt intern gedaan, zonder veranderingen in de omvang van de de lens. De ultrasone autofocus motor maakt soepele en stille autofocus actie en handmatige scherpstelling in de One Shot AF-modus maakt het mogelijk nauwkeurige handmatige scherpstelling zonder over te schakelen in de MF modus. Het maakt alleen gebruik van loodvrije optiek om het milieu te helpen, en is voorzien van een cirkelvormig diafragma voor een verbeterde onscherpe achtergrond. De behuizing is water- en stofbestendig te helpen zorgen voor een betrouwbare prestaties voor zowel professionals en liefhebbers. Net als veel "L" lenzen, het maakt gebruik van 77mm filters, maar heeft ook een achterste gelatine filter slot achter de lens mount, dat kan drie gel filters houden. Deze lens is een Canon serie 'EF' lens, wat aangeeft is voor gebruik met full-frame camera's. Maar het werkt ook met APS-C-formaat DSLR's en biedt een 35mm brandpuntsafstand gelijkwaardigheid van 27-64mm, waardoor het een ideaal medium-diafragma standaard zoomlens.

€ 476.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 400mm f 5.6L USM Lens

De EF 400mm f / 5.6L USM lens van Canon is een high-performance tele prime lens die is ontworpen met draagbaarheid en gebruiksgemak in het achterhoofd. Een super UD-glas element en een UD-glas element minimaliseren aberraties en resulteren in scherpe foto's. De lens heeft ook een ingebouwde zonnekap en een afneembare statiefaansluiting. Een ultrasone autofocus motor (USM) zorgt voor een snelle, soepele en stille autofocus en fulltime handbediening zorgt voor nauwkeurige handmatige scherpstelling zelfs in de autofocus-modus. Een tweetraps scherpstelbereik begrenzer wordt ondersteund door deze lens en door een schakelaar op de lens wordt toegepast. Door de beperking van het bereik van de scherpstelafstand, kunt u autofocus tijd te verminderen en vast te stellen aandacht sneller op het onderwerp binnen dat bereik. De twee beschikbare hoeveelheden zijn 11,5 'oneindig en 27,9' oneindig. De minimale scherpstelafstand van deze lens is 11,5 '. Een ingebouwde zonnekap om flare en een verwijderbare, draaibare driepoot halsband voor een stabiele en veilige statief montage worden geleverd door deze lens te minimaliseren. De lens is ook compatibel met Canon EF 1.4x II en EF2.0x II extenders.

€ 1028.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 50mm f 1.4 USM Lens

Deze EF 50mm f / 1.4 USM lens van Canon is een standaard lengte lens met uitstekende kwaliteit en draagbaarheid, een geweldige keuze voor zowel casual en professionele fotografen. Standaard brandpuntsafstand van 50mm lens is effectief in een veelheid aan opnamesituaties en ideaal voor dag-tot-dag schieten. De f / 1.4 maximum diafragma maakt het zeer effectief in situaties met weinig licht en in staat om ondiepe scherptediepte nadruk te bieden. Twee high-breking lenselementen en nieuwe Gaussiaanse optische elementen elimineren astigmatisme en onderdrukken astigmatische verschil. Hierdoor verkrijgt de lens scherpe beelden met weinig flare zelfs op het maximum diafragma. En als een bonus, deze lens is de enige lens in het EF-systeem aan te bieden een extra kleine Micro Ultra Sonic Motor (USM), terwijl nog steeds mogelijk een snelle, soepele en stille autofocus actie en full-time handmatige scherpstelling zorgt voor de precisie van handmatige scherpstelling zelfs in de One Shot AF-modus. Andere functies omvatten een kortste instelafstand van 1,5 voeten, een 58mm filter grootte, en een jaar garantie.

€ 223.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 70 200mm f 4L USM Lens

Behoud van de uitstekende prestaties bij maximaal diafragma van de veel grotere f / 2.8L, maar in een kleiner formaat, de EF 70-200mm f / 4L USM lens van Canon is een professionele zoom tele geschikt voor een breed scala van toepassingen van sport tot portretten. Het is volledig compatibel met de Extender EF 1.4x II en 2x II teleconverters (vereist f / 8 AF gevoeligheid met EF 2x II). Net als elke autofocus Canon "L" lens, de EF 70-200mm f / 4LUSM levert optische prestaties gelijk aan soortgelijke vaste brandpuntsafstand lenzen, met een stille, snelle ultrasone (USM) scherpstelling en full-time handmatige scherpstelling vermogen. Een scherpstelbereik beperken optie kan ook sneller autofocus tarieven. Vervormingen en afwijkingen opmerkelijk klein voor een lens van deze mogelijkheden. Deze lens combineert 1 kunstmatige fluoriet element met 2 UD (Ultra-low Dispersion) elementen te helpen beelden vrij van secundaire spectrum aberraties, die vaak zijn de vloek van de consumenten-grade tele zoomt bereiken. Het is licht genoeg om een statief kraag (86% lichter dan de EF 70-200mm f / 2.8L) niet nodig, maar voor de afhandeling doeleinden is er een optionele statief kraag. De minimale scherpstelafstand is 3,9 (1,2) gedurende de gehele scala van brandpuntsafstanden, en 67mm schroef-filters accepteert.

€ 486.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

NlKON AF DC NIKKOR 105mm f 2D Lens

NlKON AF DC-NIKKOR 105mm f / 2D-lenzen heeft een DC (Defocus Image Control) kunt u de mate van soft focus op de voorgrond of de achtergrond van een afbeelding te controleren. Met een brandpuntsafstand van 105mm en een snelle f / 2 maximaal diafragma, goed presteert als een portret lens met een uitstekende scherpte en bokeh.

€ 757.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

NlKON AF DC NIKKOR 135mm f 2D Lens

Met behulp van dezelfde DC (Defocus Image Control) werkzaam in de NIKKOR 105mm f / 2D, NlKON AF DC-NIKKOR 135mm f / 2D Lenzen's brandpuntsafstand biedt meer telebereik, waardoor het ideaal is voor strakke portretten, terwijl het bieden van mogelijkheden om te schieten met een ondiepe van het veld of bij weinig licht.

€ 938.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

NlKON AF NIKKOR 180mm f 2.8D IF ED Lens

Een high performance telelens met opschepperige functies en specificaties. Met interne scherpstelling een constante lengte blijft het gemakkelijk om houvast. Het heeft een ingebouwde opvouwbare kap, en de A / M-schakelaar maakt veranderingen tussen automatische en handmatige scherpstelling een handomdraai. Extra lage dispersie glas geeft een hoge resolutie en contrast.

€ 682.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

NlKON AF NIKKOR 20mm f 2.8D Lens

De NlKON AF NIKKOR 20mm f / 2.8D Lens is een groothoeklens die compatibel is met zowel full-frame (FX) en DX-formaat camera's is. De groothoek perspectief geeft je een 94 ° (70 ° in DX) kijkhoek, waardoor het ideaal is voor gebruik met het interieur onderwerpen, alsook brede outdoor onderwerpen. De snelle f / 2.8 maximum diafragma maakt het geschikt voor het fotograferen bij weinig licht, evenals de controle over uw focal plane voor gebruik met ondiepe scherptediepte en selectieve focus toepassingen. The Close Range Correction (CRC) systeem maakt scherpere, meer gedetailleerde beeldkwaliteit bij het scherpstellen op onderwerpen zo dicht 9,8 "/ 25cm. De Super Integrated Coating (SIC) is een multi-layer coating op de lenselementen die helpt om een vermindering van de lens flare en ghosting te bieden, terwijl het verbeteren van de algehele contrast en de beeldkwaliteit. Deze lens 'autofocus functie is compatibel met NlKON DSLR's met een ingebouwde autofocus motor. Het zal niet ondersteunen autofocus bij gebruik van bepaalde DSLR's die niet van een geïntegreerde aandacht motor hebben, zoals de D5100, D5000, D3200, D3100, D3000, D60, D40 en D40x.

€ 421.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

NlKON AF NIKKOR 24 85mm f 2.8 4D IF Lens

NlKON AF NIKKOR 24-85mm f / 2.8-4D IF Lens Dit brede-to-telelens is ideaal voor landschappen, volledige lengte portretten, reis- en algemene fotografie. Compact en licht, deze hoogwaardige zoomlens legt 24mm groothoek beelden met een snelle f / 2.8 diafragma, met autofocus in de hele lens close-up Macro scherpstelbereik. De maximale Reproductiefactor (R: R) bij 85mm is 1/2 ware grootte (1: 2), waardoor superieure close-up fotografie. AF niet ondersteund door D40, D40x, D60, D3000, D3100, D5000, D5100, en andere camera's met een AF motor.

€ 518.99

Lees verder

Foto Video
Product