#watis | Adwords| #SEO

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

google adwordsGoogle Adwords is het Zoekwoord-gerelateerd adverteren op Google. Zoekt iemand op tenten, dan verschijnen daarbij de advertenties"over "tenten". Je verwerft daarmee een prominente plaats bij de zoekresultaten van Google. Je betaalt per klik en je kunt tekstadvertenties, beeldadvertenties (beeldbanners) en video-advertenties vertonen. Het is opgezet volgens een veilingprincipe. 'Dat vergt wel handigheid. De prijs voor het woord zorgverzekering is onbetaalbaar. De adverteerder die bereid is het meest te betalen voor een klik en de best aansluitende pagina heeft, de pagina met de hoogste kwaliteitscore. Krijgt de beste plek.Er zijn 2 Adword netwerken, het zoekmachine netwerk en het display-netwerk. Onder de laatste vind je sites als Telegraaf.nl en Buienradar. Let hierbij extra op, adverteren bij De Telegraaf stellen steeds minder mensen op prijs.
Wanneer u start metmet een AdWords campagne betaalt u per klik. Dit betekent dat u boven aan in Google verschijnt en als de zoeker op uw advertentie klikt dat u dan betaalt. Dit wil dan ook zeggen dat elk bedrag (wat verschilt per zoekwoord) rechtstreeks wordt uitgegeven aan het werven van potentiële klanten. Er worden dus pas kosten in rekening gebracht wanneer een zoeker dan ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt.
Wat de kosten per klik zijn wordt weergegeven door Google of door een online marketing bureau waar u de AdWords campagne bij afsluit. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagbudget instellen van € 20,- en een maximumbedrag van â 0,20 per klik op uw advertentie.Google AdWords is sinds jaar en dag één van de meest interessante manieren om online te adverteren. Adwords heeft nog steeds de hoogste ROI van alle online mediakanalen. Toch is een goed bureau gespecialiseerd in Google Adwords adverteren dringend aan te raden.

Zie ook:

#watis | SEA Search Engine Advertising [Zoekmachine-adverteren]

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.