Samsung Accu Galaxy S4 Mini EB B500BE met NFC voor Galaxy S4 mini i9195

Vervang de batterij van je Galaxy S4 mini met een originele accu Is de batterij van jouw telefoon sneller leeg dan wat je gewend was? Dan wordt het tijd om je batterij te vervangen. Met een originele EBB500BE batterij ben je zeker van compatibiliteit met je telefoon. De accu heeft een grote capaciteit en voorziet je toestel van nieuwe energie. Lange gesprekken, internetten en games zijn geen probleem meer met een nieuwe batterij. Extra batterij voor onderweg Het komt ook regelmatig voor dat je batterij leeg is en je geen mogelijkheid hebt om hem op te laden. Een extra batterij is dan erg handig. Met de originele en op maat gemaakte accu in je tas komt je gsm nooit meer zonder stroom te zitten. De batterij heeft dezelfde batterijduur als wat je gewend bent. Zo ben je er zeker van dat je kunt bellen gedurende een lange reis. Wil jij een extra accu of de batterij van je telefoon vervangen? Bestel dan nu de originele Samsung Galaxy S4 Mini accu en beleef uren plezier.

€ 17.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Houten planken voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Houten Planken Met de Just in Case ''Apple iPhone 6 / 6s'' Design Case sla de plank zeker niet mis! Het design bestaat uit planken die naast elkaar liggen in verschillende kleuren. Hierdoor wordt de achterkant van de Apple iPhone 6 / 6s voorzien van een strak en warm design. Daarnaast wordt het ontwerp afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje, die is voorzien van uitsparingen voor alle poorten en knoppen. Zo kun je genieten van een uniek Apple iPhone 6 / 6s hoesje en blijft het toestel volledig toegankelijk.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Leeuw Mandala voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Mandala Lion zwart Is de leeuw ook een van jouw lievelingsdieren? Dan is de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case zeker iets voor jou! De koning van de dieren is helemaal versierd met prachtige mandala figuren, wat het geheel een artistieke uitstraling geeft. Daarnaast wordt dit ontwerp afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje, wat betekent dat het originele design van het toestel gewoon zichtbaar blijft. Laat jouw toestel nu nog meer opvallen met de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case en bescherm de Apple iPhone 6 / 6s tegen krassen en stoten.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Leeuw Mandala Wit voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Mandala Lion wit Is de leeuw ook een van jouw lievelingsdieren? Dan is de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case zeker iets voor jou! De koning van de dieren is helemaal versierd met prachtige mandala figuren, wat het geheel een artistieke uitstraling geeft. Daarnaast wordt dit ontwerp afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje, wat betekent dat het originele design van het toestel gewoon zichtbaar blijft. Laat jouw toestel nu nog meer opvallen met de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case en bescherm de Apple iPhone 6 / 6s tegen krassen en stoten.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Boom doorsnede voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Boom Doorsnede De Just in Case ''Boom Doorsnede'' Design Case tovert de Apple iPhone 6 / 6s om tot een blok hout. Nu is jouw Apple iPhone 6 / 6s letterlijk en figuurlijk uit het beste hout is gesneden. Wil jij de Apple iPhone 6 / 6s ook beschermen met een boomsterkte hoes? Met de Just in Case ''Boom Doorsnede'' Design Case ''hout'' je de Apple iPhone 6 / 6s zo goed als nieuw! Dit design wordt afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje die is voorzien van uitsparingen voor alle poorten en knopen van het toestel. Zo kun je genieten van een unieke print en blijft de Apple iPhone 6 / 6s volledig toegankelijk.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Steigerhout voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Steigerhout Steigerhout is weer helemaal in! Maak van jouw Apple iPhone 6 / 6s ook weer een hip toestel, dankzij de Just in Case ''Steigerhout'' Design Case. Dit Apple iPhone 6 / 6s hoesje bestaat uit beschilderde planken dat doet lijken op strandhutje. Maak jij in huis ook veel gebruik van steigerhout? Dan matcht dit Apple iPhone 6 / 6s hoesje zeker met jou interieur. Bescherm jouw toestel tegen krassen en stoten met deze unieke Just in Case ''Steigerhout'' Design Case.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 Plus 6S Plus Hoesje Leeuw Mandala Wit voor iPhone 6 Plus 6s Plus

Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus Design Case Mandala Lion wit Is de leeuw ook een van jouw lievelingsdieren? Dan is de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case zeker iets voor jou! De koning van de dieren is helemaal versierd met prachtige mandala figuren, wat het geheel een artistieke uitstraling geeft. Daarnaast wordt dit ontwerp afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus hoesje, wat betekent dat het originele design van het toestel gewoon zichtbaar blijft. Laat jouw toestel nu nog meer opvallen met de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case en bescherm de Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus tegen krassen en stoten.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 5 5S SE Hoesje geel blauwe cirkels voor iPhone 5 5S SE

Apple iPhone 5 / 5S / SE Design Case Circkel Geel/Blauw Met de Just in Case ''Circkel Geel/Blauw'' Design Case wordt de Apple iPhone 5 / 5S / SE voorzien van een opvallend design. De twee gekleurde cirkels lopen vloeiend in elkaar over en maken van jouw toestel een echte eyecatcher. Staat bij jouw een stijlvolle protectie ook stip(t) op nummer één? Bescherm de Apple iPhone 5 / 5S / SE dan met de Just in Case ''Circkel Geel/Blauw'' Design Case.

€ 19.95

lees verder

Product
 

Parrot MiniDrones Hydrofoil

Parrot MiniDrones HydroFoil De Parrot MiniDrone HydroFoil is een unieke drone die je kunt besturen met jouw smartphone. De Parrot drone wordt geleverd met een bootje welke aan elkaar te verbinden zijn. Zo kun je de drone zowel over het water als door de lucht besturen. Daarnaast kun je m.b.v. FreeFlight 3 App jouw vliegkunsten vastleggen en later terug bekijken. Ga ook ter land, ter zee en ter lucht met de Parrot MiniDrone HydroFoil.

€ 49.00

lees verder

Gadgets
Product
 

iPhone 5 5S SE Hoesje Leeuw Mandala voor iPhone 5 5S SE

Apple iPhone 5 / 5S / SE Design Case Mandala Lion zwart Is de leeuw ook een van jouw lievelingsdieren? Dan is de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case zeker iets voor jou! De koning van de dieren is helemaal versierd met prachtige mandala figuren, wat het geheel een artistieke uitstraling geeft. Daarnaast wordt dit ontwerp afgedrukt op een transparant Apple iPhone 5 / 5S / SE hoesje, wat betekent dat het originele design van het toestel gewoon zichtbaar blijft. Laat jouw toestel nu nog meer opvallen met de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case en bescherm de Apple iPhone 5 / 5S / SE tegen krassen en stoten.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 Plus 6S Plus Hoesje Leeuw Mandala voor iPhone 6 Plus 6s Plus

Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus Design Case Mandala Lion zwart Is de leeuw ook een van jouw lievelingsdieren? Dan is de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case zeker iets voor jou! De koning van de dieren is helemaal versierd met prachtige mandala figuren, wat het geheel een artistieke uitstraling geeft. Daarnaast wordt dit ontwerp afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus hoesje, wat betekent dat het originele design van het toestel gewoon zichtbaar blijft. Laat jouw toestel nu nog meer opvallen met de Just in Case ''Mandala Lion'' Design Case en bescherm de Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus tegen krassen en stoten.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Houtblokken voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Houtblokken De Just in Case ''Houtblokken'' Design Case houd je warm wanneer het koud is! Het ontwerp bestaat uit een grote stapel haardhout blokken. Dit geeft de Apple iPhone 6 / 6s een uniek effect en laat het jouw toestel nog meer opvallen. Het design wordt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje afgedrukt met de grootste zorg en kwaliteit. Tevens biedt dit Apple iPhone 6 / 6s hoesje het toestel een boomsterke bescherming tegen krassen en stoten op ieder moment van de dag.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Oud hout voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Oud Hout Het design van de Just in Case ''Oud Hout'' Design Case is helemaal aangevreten door houtwormen. Dit geeft jouw Apple iPhone 6 / 6s een vintagelook. Het hout heeft inmiddels een ruwe laag gekregen, maar je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken om splinters. Dit design wordt namelijk afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje die het toestel uitstekend beschermt tegen krassen en stoten. Maak ook gebruik van dit unieke Apple iPhone 6 / 6s en laat het toestel nu nog meer opvallen, dankzij de Just in Case Oud Hout Design Case.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Luipaard Zwart Wit voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Luipaard Zwart Wit Grrr! Ben jij ook een liefhebber van dierenprintjes? Dan is de Just in Case ''zwartwit'' Design Case zeker iets voor jouw Apple iPhone 6 / 6s. Met deze luipaardvacht laat jij je van jouw wilde kant zien en wordt de Apple iPhone 6 / 6s voorzien van een leuk print. Dit design wordt afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje, die het toestel beschermt tegen krassen en stoten. Tevens is de Just in Case ''zwartwit'' Design Case voorzien van uitsparingen die op maat zijn gemaakt voor de Apple iPhone 6 / 6s. Bescherm jouw toestel ook dagelijks tegen krassen en stoten met dit katachtige hoesje.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Luipaard Goud Zwart voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Leopard Gold Black Grrr... Ben jij ook een liefhebber van dierenprintjes? Dan past de Just in Case ''Leopard Gold Black'' Design Case zeker bij jou! Deze luipaardvacht wordt afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje met de grootste zorg en kwaliteit. Hierdoor kun je lang genieten van een katachtig design en wordt tevens het toestel beschermd tegen krassen en stoten. Met de Just in Case ''Leopard Gold Black'' Design Case laat jij je van jouw wilde kant zien. Bescherm daarom de Apple iPhone 6 / 6s met dit unieke telefoonhoesje van Just in Case.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Luipaard Groen Zwart voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Leopard Green Black Grrr... Ben jij ook een liefhebber van dierenprintjes? Dan past de Just in Case ''Leopard Green Black'' Design Case zeker bij jou! Deze luipaardvacht wordt afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje met de grootste zorg en kwaliteit. Hierdoor kun je lang genieten van een katachtig design en wordt tevens het toestel beschermd tegen krassen en stoten. Met de Just in Case ''Leopard Green Black'' Design Case laat jij je van jouw wilde kant zien. Bescherm daarom de Apple iPhone 6 / 6s met dit unieke telefoonhoesje van Just in Case.

€ 19.95

lees verder

Product
 

iPhone 6 6S Hoesje Luipaard Paars Zwart voor iPhone 6 6s

Apple iPhone 6 / 6s Design Case Leopard Purple Black Grrr! Ben jij ook een liefhebber van dierenprintjes? Dan is de Just in Case ''Leopard Purple Black'' Design Case zeker iets voor jouw Apple iPhone 6 / 6s. Met deze luipaardvacht laat jij je van jouw wilde kant zien en wordt de Apple iPhone 6 / 6s voorzien van een leuk print. Dit design wordt afgedrukt op een transparant Apple iPhone 6 / 6s hoesje, die het toestel beschermt tegen krassen en stoten. Tevens is de Just in Case ''Leopard Purple Black'' Design Case voorzien van uitsparingen die op maat zijn gemaakt voor de Apple iPhone 6 / 6s. Bescherm jouw toestel ook dagelijks tegen krassen en stoten met dit katachtige hoesje.

€ 19.95

lees verder

Product
 

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.