HUMAX USB Wifi Dongle

HUMAX USB Wifi dongle. In dien u gebruik wil maken van Interactieve TV (Ziggo) om gemiste uitzendingen te bekijken of films en series te bestellen dan dient u een netwerkverbinding tot stand te brengen.Dit kan draadloos met de HUMAX USB Wifi dongle.U plaatst de dongle in de USB-poort aan de achterzijde van uw ontvanger.De HUMAX USB Wifi dongle is geschikt voor verschillende modellen vanHUMAX ontvangers.Type: IRHD 5300IHRD 5200IHRD 5400

€ 39.95

Read on...

Accessoires Overige Accessoires
Product
 

Hisense WFBL7014V Wasmachine

Hisense WFBL7014V, Voor elke was de juiste keuze

Of je nu de shirts van een heel voetbalteam moet wassen of snel even die ene spijkerbroek die je ’s avonds aan wil, de Hisense WFBL7014V is voor elke was de juiste keuze. De unieke Snowflake trommel zorgt er voor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderd worden. Extra handig is de mogelijkheid om de eindtijd van het wasprogramma in te stellen waardoor de was klaar is op het moment dat het jou uitkomt.

• Wascapaciteit van 7 Kg
• 1400 toeren
• Uniek Snowflake trommel-systeem
• Inverter-motor voor minder trillingen, minder geluid en minder energieverbruik
• Eindtijd instellen
• A+++
• 5 jaar garantie

Wascapaciteit 7 kilo
De Hisense WFBL7014V heeft een wascapaciteit van 7 kg. Genoeg om veel vieze was in een keer te wassen. Heb je minder was, dan kies je voor het ‘snel’ programma waardoor je was binnen 15 minuten schoon is.

Snowflake trommel
Ontworpen om zelfs de moeilijkste vlekken te verwijderen

De unieke Snowflake reliëftrommel is ontworpen om zelfs de moeilijkste vlekken te verwijderen, maar is ook zacht genoeg voor delicate stoffen. Al het wasgoed waar jij zuinig op bent, moet natuurlijk ook met zorg gewassen worden. De trommel heeft een verchroomde afwerking die langer meegaat en vuil afstoot, waardoor een nog effectievere reiniging mogelijk is.

Invertermotor
Een stille, betrouwbare motor die langer meegaat

Dankzij de invertertechnologie kan de motor van je wasmachine op de optimale snelheid draaien voor de was. Dit zorgt voor lagere trillingsniveaus waardoor de machine stiller is, langer meegaat en minder energie verbruikt dan conventionele wasmachines.

Eindtijd instellen
Om te voorkomen dat je was klaar is terwijl je niet thuis bent kun je de eindtijd van het wasprogramma instellen. Zo blijft je schone was niet onnodig lang in de machine zitten.

Onderbreken & toevoegen
Sok vergeten? Geen probleem. Druk binnen de eerste tien minuten van de wascyclus op pauze om gemist of vergeten wasgoed toe te voegen.

€ 399.00

Read on...

Witgoed Wasmachines
Product
 

HUMAX Eye HD Cloud Camera Duo Pack

Speciale aanbieding duo verpakking, verpakt per 2 stuks!

HUMAX EYE HD Cloud Camera
Overal contact met thuis, via uw smartphone of tablet

7 dagen gratis opslag in de cloud

De camera gaat direct opnemen bij beweging

Melding op uw mobiele telefoon als de camera gaat opnemen

Op elk moment, waar u ook bent opnames bekijken of live kijken in HD kwaliteit

Eenvoudige installatie via gratis Y-cam App ( iOS, Android)

Brede kijkhoek van 100°

Nachtzicht tot 8 meter

Ingebouwde microfoon om geluid te volgen

Compact design

Bekijk beelden op uw TV via de HUMAX TV+ H3 (voorjaar 2017)

Magneet- of schroefbevestiging geschikt voor losse plaatsing of wandmontage

24 maanden garantie

Een veilig gevoel
Wilt u graag weten wat er overdag in uw huis gebeurt? Checken wanneer uw kind thuiskomt of wat uw huisdieren overdag doen? Bent u vaak op reis, maar wilt u toch kijken hoe het met uw gezin gaat? Of wilt u gewaarschuwd worden als er wordt ingebroken? Dan is HUMAX EYE de ideale oplossing

HUMAX EYE is een HD Cloud camera die foto- en video-opnames maakt en opslaat in de cloud. Het mooie is dat beelden 7 dagen gratis in de cloud worden opgeslagen. En dat is uniek, omdat u bij de meeste andere camera’s hiervoor een abonnement moet afsluiten. Via de App op uw mobiele apparaat kunt u dag en nacht, vanaf elke willekeurige plek ter wereld uw opnames bekijken of live beelden kijken.

Wilt u meerdere plekken in huis bewaken, dan kan dat natuurlijk ook. De beelden van de verschillende camera’s worden in de cloud opgeslagen en u selecteert in de App van welke camera u de beelden wilt bekijken.

Dagen gratis opslag in de cloud
De opnames die gemaakt worden als de camera wordt geactiveerd worden 7 dagen gratis opgeslagen in de cloud. U heeft dus geen dure contracten nodig om ze te bekijken. Indien gewenst kunt u de opnames downloaden en opslaan op uw PC, laptop of mobiele apparaat. Alle opnames worden gecodeerd voor extra beveiliging en privacy.

Via de cloud kunt u de opnames overal ter wereld bekijken. Een ander voordeel van cloud-opslag is dat uw opnames altijd beschikbaar zijn. Dus mocht de camera gestolen worden, dan zijn uw opnames nog steeds beschikbaar.

Ingebouwde bewegingssensor
Uw HUMAX EYE gaat automatisch opnemen zodra beweging wordt waargenomen in het gezichtsveld van de camera. De opname wordt rechtstreeks naar de cloud gestuurd waar u hem in een beveiligde omgeving kunt bekijken.

Direct melding op uw mobiele apparaat
Zodra de HUMAX EYE begint op te nemen ontvangt u een waarschuwing op uw mobiele apparaat (iOS en Android). U kunt dan kiezen om de opname onmiddellijk of op een later tijdstip te bekijken.

App voor uw smartphone of tablet
HUMAX EYE kunt u gebruiken op een geschikt iOS of Android product met Bluetooth 4.1. Download de gratis Y-cam App van Y-cam Solutions Ltd in de Apple App Store (iOS 8 en hoger; vanaf iPad 3, IPad mini, of hoger) of Google Play Store (Android 4.4 en hoger). Toegang tot een Wifi-netwerk is noodzakelijk. Wilt u onderweg opnames bekijken dan is een internet-/dataverbinding noodzakelijk.

100° kijkhoek
De lens in de HUMAX EYE heeft een 100° kijkhoek. Hierdoor kan de camera uw hele kamer overzien. Door het compacte, discrete design valt de camera bovendien niet op.

Nachtzicht
Door de ingebouwde infrarood verlichting, neemt de HUMAX EYE ook in het donker tot 8 meter op. Dus zelfs bij weinig licht worden alle details vastgelegd.

Bekijk uw opnames op het grote TV scherm
Met de App op de HUMAX TV+ H3 Smart TV mediaspeler kunt u de opgenomen beelden in HD (720p) kwaliteit bekijken op uw eigen TV. U kunt bovendien live beelden bekijken. Handig als de camera bijvoorbeeld op de kinderkamer of in de schuur heeft geplaatst. De App is beschikbaar in het voorjaar van 2017

Snelle en eenvoudige installatie
Zoals u van HUMAX gewend bent is de installatie van de EYE eenvoudig. De installatie vergt slechts enkele minuten.

Garantie
U ontvangt 2 jaar garantie (vanaf aankoopdatum) op uw HUMAX EYE. Wij adviseren u om uw aankoopbon goed te bewaren. Deze heeft u nodig als u aanspraak wilt maken op de garantie.

Technische specificaties

Camera Informatie

Beeldresolutie: 1 megapixel (1280 x 720), HD 720p

Kijkhoek (Diagonaal): 100°

Brandpuntsafstand: 2.78

Nachtzicht: High Power IR, tot 8 meter

Maximum aantal beeldwisselingen: 15 FPS

Audio: Ingebouwde microfoon

Infrarood LEDs: Ja

Bedrijfstemperatuur: 0 -40°c (uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis)

Stroomvoorziening: 5V / 2A, Micro USB

Stroomverbruik: 10W

Bluetooth: BT 4.1 -Bluetooth Low Energy (BLE)

Ethernet: Nee

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n

Frequentie: 2.412 -2.462 GHz

Afmeting en Gewicht

Camera (B x H x D): 52.2 x 52.2 x 28 mm, 49g

Camera & voet (B x H x D): 52.2 x 70.4 x 57.3 mm, 95.8g

Kabellengte: 3 meter

Vereisten

Android Smartphone: 4.4 & hoger

iPhone (IOS): 8.1 & hoger, vanaf iPad 3, iPad mini en hoger

Bluetooth: BT 4.1 -Bluetooth Low Energy (BLE)

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n

Frequentie: 2.412 -2.462 GHz

Minimale uploadsnelheid: 0.5 Mbps per camera

Y-cam App

Garantie: 24 maanden

 

€ 139.95

Read on...

Merken Humax
Product
 

Hisense WFHV6012 Wasmachine

Met zijn wascapaciteit van 6 kg is de Hisense WFHV6012 ideaal voor kleinere huishoudens. Dankzij de tijdvertraging kun jij de was doen op het moment dat het jou uitkomt. Je stelt eenvoudig in wanneer de was klaar moet zijn.  Door de unieke Snowflake trommel worden zelfs dat zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderd. En dat allemaal voor een prijs die ook nog eens leuk is voor je portemonnee.

 • Wascapaciteit van 6 Kg
 • 1200 toeren
 • Tijdvertraging
 • Uniek Snowflake trommel-systeem
 • 15 wasprogramma’s
 • A+++

€ 299.00

Read on...

Witgoed Wasmachines
Product
 

Spotcam Ring Video Camera Doorbell Wifi Deurbel 2e Keus

Kijk, hoor en spreek met iedereen die bij u aan de deur staat, waar je ook bent vanaf je smartphone, tablet of pc.
Met HD-video met hoge resolutie en tweerichtings-audio, communiceer je met je bezoekers, net alsof je echt thuis was.

De Spotcam Ring Video Camera Doorbelll stuurt je direct een melding als er bezoek is. Het apparaat werkt op batterijen en Wi-Fi.
De deurbel is makkelijk aan te sluiten zonder gedoe met kabels.

Mochten de batterijen leeg raken of is het apparaat offline, dan ontvang je daarvan direct een melding. Daarnaast wordt de SpotCam Ring geleverd met een gratis Wi-Fi Chime Speaker.

*720P HD camera met een kijkhoek van 130 graden.
*Nachtzicht.
*Eenvoudige installatie
*Makkelijk bedienbare Spotcam app.
*Geen gedoe met kabels
*Werkt op de 4 AA batterijen en via Wi-Fi.
*Gratis Wi-Fi Chime Speaker zodat je wanneer je thuis bent geen smartphone bij de hand hoeft te hebben.
*Spotcam biedt de mogelijkheid lokaal via een SD kaart of in de cloud belangrijke beelden te bewaren. Via de Spotcam app is het mogelijk opgenomen beelden terug te kijken.
*Spotcam is compatibel met IFTTT waardoor je verschillende apparaten (en merken) zoals Nest, Philips Hue en Amazon Echo met elkaar laat communiceren via de IFTTT app.

€ 99.00

Read on...

Gadgets High end Gadgets
Product
 

Spotcam Ring Pro Video Camera Doorbell Wifi Deurbel 2e Keus

Kijk, hoor en spreek met iedereen die bij u aan de deur staat, waar je ook bent vanaf je smartphone, tablet of pc.
Met HD-video met hoge resolutie en tweerichtings-audio, communiceer je met je bezoekers, net alsof je echt thuis was.

De Spotcam Ring Pro Video Camera Doorbelll stuurt je direct een melding als er bezoek is. Het apparaat werkt op batterijen en Wi-Fi.
De deurbel is makkelijk aan te sluiten zonder gedoe met kabels.

Mochten de batterijen leeg raken of is het apparaat offline, dan ontvang je daarvan direct een melding. Daarnaast wordt de SpotCam Ring Pro geleverd met een gratis Wi-Fi Chime Speaker.

*1080 HD camera met een kijkhoek van 130 graden.
*Nachtzicht.
*Eenvoudige installatie
*Makkelijk bedienbare Spotcam app.
*Geen gedoe met kabels
*Werkt op de 4 AA batterijen en via Wi-Fi.
*Gratis Wi-Fi Chime Speaker zodat je wanneer je thuis bent geen smartphone bij de hand hoeft te hebben.
*Spotcam biedt de mogelijkheid lokaal via een SD kaart of in de cloud belangrijke beelden te bewaren. Via de Spotcam app is het mogelijk opgenomen beelden terug te kijken.
*Spotcam is compatibel met IFTTT waardoor je verschillende apparaten (en merken) zoals Nest, Philips Hue en Amazon Echo met elkaar laat communiceren via de IFTTT app.

€ 129.00

Read on...

Gadgets High end Gadgets
Product
 

Hisense WSDJ100A10J Wijnkoelkast

Voor iedereen die een leuke verzameling wijn in huis heeft en die op de juiste temperatuur wil bewaren is deze wijnkoelkast van Hisense ideaal. Geen gedoe meer met wegrollende flessen op het bovenste schap van je koelkast. Nooit meer wijn serveren die eigenlijk niet koud genoeg is als je onverwachts visite krijgt. Met een opslagcapaciteit van 30 flessen kun je altijd een lekkere fles opentrekken voor je gasten of voor jezelf.

De ventilatoren en hogere luchtvochtigheid zorgen voor een stabiele temperatuurregeling, terwijl de geluidsarme motor met een lage vibratie de wijn tot rust laat komen. Via het touch display kun je de temperatuur in de wijnkoelkast makkelijk regelen afhankelijk van het type wijn of de temperatuur die je graag drinkt.

Als jij onverwacht vrienden op bezoek krijgt,
Zorgen wij voor de koude witte wijn!

Bewaar tips

De juiste drinktemperatuur is essentieel als je wil genieten van een heerlijk glas wijn. Als je wijn op de juiste temperatuur serveert komt de smaak en het aroma optimaal tot zijn recht.
Serveer je wijn te warm dan verliest hij zijn fruitigheid en komt vooral de alcohol sterker over. Bij te koude wijn overheerst in de smaak het zuur.

De temperatuur kun je op de Hisense wijnkoelkast heel eenvoudig instellen. Maar wat is de aanbevolen temperatuur om wijn te bewaren?

Witte wijn

De ideale drinktemperatuur voor witte wijn is 11-12 graden celsius. Bij deze temperatuur komen de geur- en smaakstoffen beter vrij. Vaak wordt witte wijn bewaard bij een temperatuur van 4 – 6 graden. Dat is voor goedkopere en zoete witte wijnen geen probleem maar voor wijnen met een goede kwaliteit is dat te koud.

Rosé wijn

Rosé wijnen zijn vaak wat fruitig en heerlijk in de zomer. Een rosé kan dus ook prima wat kouder gedronken worden. Advies is op een temperatuur van 6-9 graden celsius. Zeker in de zomer mag je een rosé wat kouder bewaren omdat de wijn dan snel opwarmt door de buitentemperatuur als je hem ingeschonken hebt

Rode wijn

Het klinkt misschien vreemd maar ook voor rode wijn geldt het advies om deze gekoeld te drinken. Dit komt omdat onze gemiddelde kamertemperatuur tussen de 20 – 22 graden is. Bewaar je de wijn op deze temperatuur dan haal je vooral de alcohol in de wijn naar boven. De smaak van rode wijn komt het best tot zijn recht bij 17 – 19 graden celsius.
Het advies is vaak om de wijn zelfs nog iets koeler te bewaren (16 - 17 graden) omdat de wijn in het glas nog opwarmt.

€ 499.00

Read on...

Witgoed Wijnkoelkasten
Product
 

Hisense Infinity H12 Smartphone Rose Goud

Met gezichtsherkenning en de vingerafdruk sensor is je Hisense Infinity H12 optimaal beveiligd en helemaal van jou. Dankzij het grote 6.19” HD+ scherm geniet je optimaal van alle content. De 12MP en 5MP camera op de achterzijde zorgen ervoor dat je al je dierbare momenten vast kunt leggen.

Daarbij komt dat de H12 realtime 120 scenario’s in 16 verschillende categorieën kan identificeren. De H12 past de instellingen automatisch aan zodat jij de foto krijgt met het beste resultaat. De 3500mAh-batterij met hoge capaciteit zorgt ervoor dat je de H12 de hele dag kunt gebruiken.

Google Assistent maakt het gebruiksgemak optimaal!

*Infinity HD+ 6,19‘’ X-Infinity Notch scherm
*Beeldverhouding van 19: 9 – Multi Window
*Android 8.0 Oreo
*Qualcomm Octa-core 1.8GHz Processor + 4GB RAM
*32GB opslagcapaciteit (uitbreidbaar tot 128GB)
*16MP en 12+5MP Big pixel dual camera
*360° vingerafdruksensor
*Gezichtsherkenning
*Dual SIM
*Batterij met lange gebruiksduur, 3500 mAh
*Leverbaar in Rosé Gold en Blauw (blauw: verwacht eind november)

€ 299.00

Read on...

Telecom Telefoon
Product
 

HUMAX Eye HD Cloud Camera 2e Keus

HUMAX EYE HD Cloud Camera
Overal contact met thuis, via uw smartphone of tablet

7 dagen gratis opslag in de cloud

De camera gaat direct opnemen bij beweging

Melding op uw mobiele telefoon als de camera gaat opnemen

Op elk moment, waar u ook bent opnames bekijken of live kijken in HD kwaliteit

Eenvoudige installatie via gratis Y-cam App ( iOS, Android)

Brede kijkhoek van 100°

Nachtzicht tot 8 meter

Ingebouwde microfoon om geluid te volgen

Compact design

Bekijk beelden op uw TV via de HUMAX TV+ H3 (voorjaar 2017)

Magneet- of schroefbevestiging geschikt voor losse plaatsing of wandmontage

24 maanden garantie

Een veilig gevoel
Wilt u graag weten wat er overdag in uw huis gebeurt? Checken wanneer uw kind thuiskomt of wat uw huisdieren overdag doen? Bent u vaak op reis, maar wilt u toch kijken hoe het met uw gezin gaat? Of wilt u gewaarschuwd worden als er wordt ingebroken? Dan is HUMAX EYE de ideale oplossing

HUMAX EYE is een HD Cloud camera die foto- en video-opnames maakt en opslaat in de cloud. Het mooie is dat beelden 7 dagen gratis in de cloud worden opgeslagen. En dat is uniek, omdat u bij de meeste andere camera’s hiervoor een abonnement moet afsluiten. Via de App op uw mobiele apparaat kunt u dag en nacht, vanaf elke willekeurige plek ter wereld uw opnames bekijken of live beelden kijken.

Wilt u meerdere plekken in huis bewaken, dan kan dat natuurlijk ook. De beelden van de verschillende camera’s worden in de cloud opgeslagen en u selecteert in de App van welke camera u de beelden wilt bekijken.

Dagen gratis opslag in de cloud
De opnames die gemaakt worden als de camera wordt geactiveerd worden 7 dagen gratis opgeslagen in de cloud. U heeft dus geen dure contracten nodig om ze te bekijken. Indien gewenst kunt u de opnames downloaden en opslaan op uw PC, laptop of mobiele apparaat. Alle opnames worden gecodeerd voor extra beveiliging en privacy.

Via de cloud kunt u de opnames overal ter wereld bekijken. Een ander voordeel van cloud-opslag is dat uw opnames altijd beschikbaar zijn. Dus mocht de camera gestolen worden, dan zijn uw opnames nog steeds beschikbaar.

Ingebouwde bewegingssensor
Uw HUMAX EYE gaat automatisch opnemen zodra beweging wordt waargenomen in het gezichtsveld van de camera. De opname wordt rechtstreeks naar de cloud gestuurd waar u hem in een beveiligde omgeving kunt bekijken.

Direct melding op uw mobiele apparaat
Zodra de HUMAX EYE begint op te nemen ontvangt u een waarschuwing op uw mobiele apparaat (iOS en Android). U kunt dan kiezen om de opname onmiddellijk of op een later tijdstip te bekijken.

App voor uw smartphone of tablet
HUMAX EYE kunt u gebruiken op een geschikt iOS of Android product met Bluetooth 4.1. Download de gratis Y-cam App van Y-cam Solutions Ltd in de Apple App Store (iOS 8 en hoger; vanaf iPad 3, IPad mini, of hoger) of Google Play Store (Android 4.4 en hoger). Toegang tot een Wifi-netwerk is noodzakelijk. Wilt u onderweg opnames bekijken dan is een internet-/dataverbinding noodzakelijk.

100° kijkhoek
De lens in de HUMAX EYE heeft een 100° kijkhoek. Hierdoor kan de camera uw hele kamer overzien. Door het compacte, discrete design valt de camera bovendien niet op.

Nachtzicht
Door de ingebouwde infrarood verlichting, neemt de HUMAX EYE ook in het donker tot 8 meter op. Dus zelfs bij weinig licht worden alle details vastgelegd.

Bekijk uw opnames op het grote TV scherm
Met de App op de HUMAX TV+ H3 Smart TV mediaspeler kunt u de opgenomen beelden in HD (720p) kwaliteit bekijken op uw eigen TV. U kunt bovendien live beelden bekijken. Handig als de camera bijvoorbeeld op de kinderkamer of in de schuur heeft geplaatst. De App is beschikbaar in het voorjaar van 2017

Snelle en eenvoudige installatie
Zoals u van HUMAX gewend bent is de installatie van de EYE eenvoudig. De installatie vergt slechts enkele minuten.

Garantie
U ontvangt 2 jaar garantie (vanaf aankoopdatum) op uw HUMAX EYE. Wij adviseren u om uw aankoopbon goed te bewaren. Deze heeft u nodig als u aanspraak wilt maken op de garantie.

Technische specificaties

Camera Informatie

Beeldresolutie: 1 megapixel (1280 x 720), HD 720p

Kijkhoek (Diagonaal): 100°

Brandpuntsafstand: 2.78

Nachtzicht: High Power IR, tot 8 meter

Maximum aantal beeldwisselingen: 15 FPS

Audio: Ingebouwde microfoon

Infrarood LEDs: Ja

Bedrijfstemperatuur: 0 -40°c (uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis)

Stroomvoorziening: 5V / 2A, Micro USB

Stroomverbruik: 10W

Bluetooth: BT 4.1 -Bluetooth Low Energy (BLE)

Ethernet: Nee

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n

Frequentie: 2.412 -2.462 GHz

Afmeting en Gewicht

Camera (B x H x D): 52.2 x 52.2 x 28 mm, 49g

Camera & voet (B x H x D): 52.2 x 70.4 x 57.3 mm, 95.8g

Kabellengte: 3 meter

Vereisten

Android Smartphone: 4.4 & hoger

iPhone (IOS): 8.1 & hoger, vanaf iPad 3, iPad mini en hoger

Bluetooth: BT 4.1 -Bluetooth Low Energy (BLE)

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n

Frequentie: 2.412 -2.462 GHz

Minimale uploadsnelheid: 0.5 Mbps per camera

Y-cam App

Garantie: 24 maanden

 

€ 69.95

Read on...

Merken Humax
Product
 

Vestel Orsa Smartphone 2e Keus

Vestel ORSA Smartphone

slim

 

  *Lekker snel, lekker slank

De Vestel ORSA beschikt over een ingebouwde OCTA Core processor en 3GB intern werkgeheugen. Daardoor reageert de smartphone supersnel. Uiteraard wordt het laatste 4G netwerk ondersteund zodat je altijd een goede internetverbinding hebt. Het design van de ORSA voldoet aan alle eisen die je aan een smartphone mag stellen die je dagelijks gebruikt: superslank, een groot scherm en lekker licht.

 

scherp_beeld_orsa

 

 

*Groot FULL HD scherm

Ondanks zijn slanke vormgeving beschikt de ORSA over een groot 5,5 inch FULL HD scherm. Ideaal om video’s te bekijken, je mail te checken of te internetten. Daarnaast is het scherm van de Vestel ORSA voorzien van IPS technologie. Deze technologie zorgt voor levensechte kleuren en een brede kijkhoek zodat je ook onder minder ideale omstandigheden toch duidelijk beeld hebt. 

 

 

 

legallesvast_orsa

 

*Digitaal fotoalbum op je smartphone

De tijd dat we met een fototoestel in de hand alle mooie momenten vastlegden is voorbij. Voortaan leggen we alles vast met onze smartphone en creëren zo een digitaal foto album met herinneringen. Dat betekent ook dat je eisen stelt aan de kwaliteit van de camera op je smartphone. Dat begrijpt Vestel. De ORSA beschikt over een 16 megapixelcamera en een 5 megapixel frontcamera om al je dierbare momenten en selfies vast te leggen. Tel daarbij op de anti-fingerprint en anti-reflective cameralens en je haalt de beste fotokwaliteit naar boven. Dankzij de goede flitser met 3 ledjes die zorgen voor een uitstekende belichting kun je ook s’ avonds perfecte foto’s maken. De ORSA heeft standaard 16 GB opslagcapaciteit. Genoeg voor een mooi foto- of video album. Is dat toch te weinig? Dan kun je de ORSA uitbreiden met een optionele Micro GB geheugenkaart (tot 64GB). 

 vertel

*Spraaksturing

De Vestel ORSA draait op Android versie 6.0.1 Marshmallow. Hiermee profiteer je van de meeste stabiele software voor een goede werking en de allernieuwste mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spraakbesturing. Op Google iets zoeken? Druk simpelweg op de record knop en vertel Google waar je naar op zoek bent. De zoekresultaten verschijnen direct op je scherm. Een vriend opzoeken in je adresboek is ook niet meer nodig. Je spreekt in wie je wil bellen en de ORSA gaat bellen. 

 

kantegenstootje

 

*Orsa kan tegen een stootje

Ondanks dat je voorzichtig met je smartphone omgaat, gebeurt het toch wel eens dat je hem laat vallen of dat je met je smartphone ergens tegenaan stoot. Daar heeft Vestel rekening mee gehouden. De ORSA heeft een Gorilla Glass 3 scherm. Dit speciale glas doet zijn naam eer aan; zeer krasbestendig én stevig. Dat geeft een gerust gevoel.

 

 

dual_sim_orsa 

In het bezit van twee telefoonnummers?

Geen probleem!  De Vestel ORSA de mogelijkheid om van twee simkaarten te plaatsen (dual sim). Ideaal als je bijvoorbeeld over twee telefoonnummers beschikt en niet met twee telefoons op zak wilt lopen, of zakelijk en privé gescheiden wilt houden.

 

 

 

 

 

 

lange_accu_orsaEen lange accuduur

Natuurlijk ga je door deze mooie specificaties van de ORSA wellicht meer gebruik maken van je telefoon. In dat geval zorgt de sterke verwisselbare 3000mAh accu voor een lange accuduur. 

 

 

 

 

 

 

 

vestel_logo

Vestel? Ja, Vestel!

Vestel is misschien een merk waar je nog nooit van gehoord hebt, maar de kans is groot dat je een Vestel product in huis hebt. Het bedrijf was in 2014  namelijk de grootste producent van televisietoestellen in Europa en exporteert haar producten naar 140 landen. Vestel produceert producten onder eigen merk, maar een aanzienlijk deel wordt geproduceerd voor vele bekende merken.

Sinds haar oprichting in 1984 is Vestel uitgegroeid tot één van de grootste technologiebedrijven in Turkije in de markt voor duurzame goederen. Kenmerkend voor Vestel producten is het innovatieve design en de hoge kwaliteit.

Vestel produceert o.a. hoge kwaliteit televisies, huishoudelijke apparatuur, LED-verlichting en smartphones voor andere merken. Sinds kort brengt het bedrijf ook  smartphones onder eigen naam op de markt.

 

Vestel en KINQ; de ideale match

KINQ is door Vestel aangesteld als exclusieve verkooppartner van Vestel smartphones in Nederland. En daar zijn we trots op! De komende maanden zal het assortiment smartphones verder worden uitgebreid.  Kies je voor een Vestel smartphone, dan weet je zeker dat je beschikt over de allerlaatste technologie, een bijzonder goede prijs/kwaliteitverhouding én een innovatief design.

 

 SPECIFICATIES

VESTEL ORSA V3 5580 

Scherm grootte

5.5"

Scherm resolutie

1920x1080 FULL HD IPS 

Scherm materiaal

Gorilla Glass 3

Besturingssysteem

Android Marshmallow

CPU

Mediatek 6753, 64 Bit Octa Core, 1.3Ghz

Werkgeheugen

3 GB LPDDR3

Opslagcapaciteit

16 GB

Uitbreidbaar geheugen (optioneel)

maximaal 64GB met Micro SD card

Camera

Achterzijde: 16MP AF, Thee Led Flash, Anti fingerprint & Anti reflective camera lens

 

Voorzijde: 5MP FF

Wifi

802.11 b/g/n
Wifi Display

Netwerk

2G: 850/900/1800/1900 ( GSM / GPRS / EDGE )
3G: 850/900/1900/2100( HSDPA/HSUPA 42 Mbps/11Mbps )
4G: 800/900/1800/2100/2600

GPS

GPS

Bluetooth

BT 4.0 LE

Video

60fps1080p (MPEG-4 / H.264 / VC-1 / WMV-9 / DivX/VP-8 /VP-9) H.265 (HEVC): 1080p at 60fps (native) 

Audio

G711; Raw PCM; QCELP; EVRC, -B, -WB; AMR-NB, -WB; GSM-EFR, -FR, -HR MP3; AAC, +, eAAC; AMR-NB, -WB, G.711, WMA 9/10 Pro 

Sensoren

G Sensor, Proximity, Ambient Light Sensor, Infrared Blaster 

Batterij

3000mAh Li-Ion, afneembaar

Afmetingen

146 x 74,5 x 8,7 mm

Gewicht

145g

Sim Card

 Single & Dual / Micro 

€ 99.00

Read on...

Telecom Telefoon
Product
 

Tiny Audio Ami Robuuste Portable DAB Radio Rood 2e Keus

Dankzij zijn ingebouwde accu en compacte formaat kunt u de Tiny Ami overal mee naar toe nemen. Door zijn rubberized, spatwaterdichte behuizing kan de Ami tegen een stootje. De ingebouwde batterij heeft een speelduur van 8 uur en is oplaadbaar. Losse batterijen zijn niet nodig. Een ideale radio voor gebruik in huis en daarbuiten. U kunt met de Tiny Ami overal genieten van uw favoriete radiozenders. Uiteraard in perfecte digitale geluidskwaliteit. Het toestel zoekt automatisch alle zenders en geeft deze met zendernaam weer in het display. Een handige eigenschap van DAB+. De Ami is leverbaar in 4 kleuren.

Specificaties:

DAB+, FM radio

Buitengewoon bedieningsgemak, DAB-zenders worden automatisch gezocht en geïnstalleerd

Oplaadbare ingebouwde accu met 8 uur speeltijd

Geheugen voor 20 voorkeurzenders (10x DAB+ en 10x FM)

LCD-display met achtergrondverlichting

Aansluitingen: Micro-USB-poort (DC-ingang), hoofdtelefoonaansluiting

Accessories: USB-stroomadapter, USB-stroomkabel

Afmeting: ca. 15 x 5 x 8 cm (b x d x h)

Leverbaar in 3 kleuren: zwart, wit, rood en mintgroen

 

€ 59.95

Read on...

Geluid Radio's
Product
 

HUMAX IHDR 5200C HDTV H3 Smart Bundel 2e Keus

Alles-in-1: kijken in HD-kwaliteit, opnemen en pauzeren, Interactieve TV.

Met de IHDR-5200C introduceert HUMAX een compleet nieuwe generatie (hybride) digitale televisie ontvangers. De IHDR-5200C is uitgerust met de meest moderne HDTV-chiptechnologie en combineert geavanceerde digitale kabelontvangst met de mogelijkheid voor toegang tot internet en andere online diensten zoals video on-demand. Het gebruik van deze diensten is afhankelijk van uw TV-aanbieder.

HUMAX laat met de IHDR-5200C zien dat ze een van de meest innovatieve fabrikanten zijn op het gebied van IP (internet) gebaseerde TV en ultiem kijkplezier in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. De Hybride IHDR-5200C is geheel voorbereid op deze nieuwe technologie en combineert conventionele digitale TV-ontvangst, SD zowel als HDTV met internet TV en andere online mogelijkheden.

Met de IHDR-5200C heeft HUMAX de videorecorder opnieuw uitgevonden!

Met deze alles-in-één HDTV-recorder hoeft u geen TV-programma te missen. U neemt uw favoriete programma op en kijkt wanneer het ú uitkomt.

Alles-in-éen:
superscherpe HD-beeldkwaliteit 2 programma’s tegelijkertijd opnemen - 1 programma opnemen terwijl u een ander programma bekijkt
TV-programma pauzeren en terugspoelen films bestellen en Uitzending Gemist bekijken met Interactieve TV van Ziggo.

UPC
De HUMAX IHDR-5200C is ook geschikt voor de ontvangst van de ongecodeerd uitgezonden zenders van UPC. Vanaf 3 april 2013 wordt het basispakket TV en radio door UPC ongecodeerd digitaal uitgezonden. Inclusief de regionale zenders zijn nu een kleine 40 zenders digitaal te ontvangen, waarvan Ned. 1, 2 en 3 in HD-kwaliteit, zonder dat daar extra voor moet worden bijbetaald. Als UPC-gebruiker kunt u nu dus ook kiezen voor een HUMAX ontvanger.

Het ongecodeerde digitale basispakket bestaat uit de drie publieke HD-kanalen en in SD-kwaliteit de zenders van RTL Nederland en SBS Broadcasting. Daarnaast zijn de VRT-kanalen Eén en Canvas, ARD, ZDF, BBC One, BBC Two, BBC News, CNN, Discovery Channel, National Geographic Channel, Eurosport, BravaNL, MTV NL, TLC, Kindernet/Comedy Central, Disney Channel en Nickelodeon zonder codering digitaal te ontvangen. Dit aanbod wordt tot 41 aangevuld door de doorgifte van alle regionale omroepen inclusief de Amsterdamse lokale omroep AT5.

De belangrijkste kenmerken van de HUMAX IHDR-5400C

Haarscherpe beelden, meer details
De HUMAX IHDR-5200C is een HD-ontvanger. HDTV zorgt voor briljante kleuren, scherper beeld en meer beelddetails. Hierdoor wordt TV kijken; TV beleven! Ook de opnames die u maakt met de IHDR-5200C zijn in HD-kwaliteit. Ondersteunde resoluties: 1080i, 720p, 576p, 576i

Opnemen
De ingebouwde harde schijf van de HUMAX IHDR-5200C heeft een capaciteit van 500 GB waarmee u maximaal 120 uur kunt opnemen in HDTV-kwaliteit. Het werkelijke aantal uren dat u kunt opnemen is afhankelijk van de 'bitrate’ waarin een programma door uw kabelaanbieder wordt uitgezonden.

Twintuner: twee Programma's opnemen, één opnemen + één bekijken
U kunt twee programma's tegelijkertijd opnemen. Wanneer de twee programma's die u opneemt beide via hetzelfde kanaal (dus via 1 tuner) worden uitgezonden dan is de tweede tuner nog vrij om een live TV-programma, uitgezonden via een ander kanaal, te bekijken. U kunt dan dus 2 programma's opnemen en een derde programma live bekijken.

Time Shift Recording. Live uitzending pauzeren
U kent het wel. Net als uw favoriete TV-programma begint gaat de deurbel of de telefoon. Met Time Shift Recording kunt u een live uitzending pauzeren en met een druk op de knop de uitzending verder bekijken vanaf het moment dat u deze had stopgezet.

Daarnaast maakt Time Shift Recording het mogelijk om tijdens het bekijken van een TV-Programma terug te spoelen naar het moment waarop het programma door u werd ingeschakeld. Handig wanneer u bijvoorbeeld een doelpunt nogmaals wilt bekijken.

Digitale radio
Met een HUMAX IHDR-5200C kunt u niet alleen genieten van de beste beeldkwaliteit, u heeft ook toegang tot een groot aantal digitale radiozenders in perfecte kwaliteit.

Om de radiozenders te beluisteren hoeft u de TV niet aan te zetten als u een muziekinstallatie hebt aangesloten. En dat is nu nog eens handig! Let op, dit werkt niet bij alle TV's.

DLNA
DLNA (Digital Living Network Alliance) is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om allerlei digitale mediabestanden uit te wisselen. De HUMAX IHDR-5200C is voorbereid om samen te kunnen werken met andere DNLA-gecertificeerde apparaten waardoor de HUMAX IHDR-5200C als netwerk mediaspeler te gebruiken is.

TV-Portal: interactieve televisie
De HUMAX IHDR-5200C is voorbereid voor Interactieve TV. Beschikbaarheid is afhankelijk van uw TV-aanbieder.

Heeft u digitale TV van Ziggo dan kunt u via de TV-Portal gebruik maken van de interactieve diensten die Ziggo biedt. Via Ziggo On demand kunt u films en series bestellen of gemiste uitzendingen bekijken. Heel eenvoudig, vanuit uw luie stoel.

Electronische Programmagids (EPG)
De Elektronische Programmagids toont alle radio en TV-programma’s voor de komende 7 dagen op uw scherm en voorzien van uitgebreide programma informatie. De actualiteit en het aantal dagen dat vooraf wordt weergegeven hangt af van de programma-aanbieder.

Via de EPG kunt u eenvoudig uw favoriete TV-programma’s opzoeken en reserveren voor opname, eenmalig of iedere keer dat het programma wordt uitgezonden. Met de HUMAX IHDR-5200C hoeft u geen programma meer te missen.

Extra externe hard disk
Extra opnamecapaciteit nodig? Ook dit is met de HUMAX IHDR-5200C geen probleem. Met de 2 USB-aansluitingen heeft u de mogelijkheid om een extra externe hard disk aan te sluiten om opgenomen programma's op weg te schrijven.

Wanneer u voor de eerste keer een externe harde schijf op de HUMAX IHDR-5200C aansluit, wordt u gevraagd of u de schijf geschikt wilt maken voor het opnemen en weergeven van TV-programma's. De HUMAX IHDR-5200C zal de externe harde schijf formatteren of toewijzen voor opname en weergave.

Indien u bevestigd met OK en verder gaat met het installatieproces, houdt u er dan rekening mee dat alle gegevens op de harde schijf zullen worden gewist en dat deze mogelijk niet meer door Windows kan worden herkend. Gebruik daarom geen harde schijf waarop gegevens staan die u wilt bewaren, of maak eerst een back-up.

Wij adviseren u om een externe harde schijf aan te sluiten die u alleen gebruikt voor de HUMAX IHDR-5200C en niet voor andere opslagdoeleinden.

HUMAX kan niet garanderen dat elk type harde schijf naar behoren functioneert met de HUMAX IHDR-5200C. Het is mogelijk dat bepaalde typen niet herkend kunnen worden door het apparaat. Uw dealer kan u hierover informeren.

Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max. 1TB.

Meer kenmerken van de HUMAX IHDR-5200C

 • Twee USB aansluitingen voor externe opslag van muziek en foto's.
  Bekijk Mediafiles via USB-opslagmedium (ook tijdens opnemen van programma's).
 • Foto's rechtstreeks weergeven vanaf de digitale camera.
 • Netwerkaansluiting: via het FTP-protocol bestanden van en naar de ingebouwde harde schijf kopiëren.
 • Bladwijzers aan een opname toevoegen zodat je bepaalde scenes gemakkelijk kunt terugvinden.
 • Low power standby (< 1 Watt).
 • Universele afstandsbediening: één afstandsbediening voor al uw apparatuur.
 • Video-, muziek- en fotobestanden in zelfgemaakte mappen opbergen.
 • Opnames van series direct in de juiste map plaatsen.
 • Opnemen van teletekst zodat u opgenomen programma's met ondertiteling kunt bekijken.
 • Inclusief Afstandsbediening

Vanaf nu wordt de HUMAX 5200C geleverd in een bundel met de HUMAX H3 Smart TV box.

 

€ 329.00

Read on...

Beeld HDTV Kabelontvangers
Product
 

Clint WIFI speaker FREYA roze 2e Keus

Draadloos Muziek Afspelen

Speel muziek af in perfecte audiokwaliteit. Stream muziek uit uw eigen collectie en van de meeste online-muziekstreamingdiensten zoals Spotify maar ook Tidel voor de allerhoogste (losless) kwaliteit!

Geen draden - geen kabels - geen gedoe.

Multiroom-muziek

Freya is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk multiroom-systeem met zo weinig mogelijk gedoe. U kunt via DLNA muziek streamen naar een of meerdere luidsprekers en elke kamer vullen met een dynamisch geluid van hoge kwaliteit.

Aansturing via de app: de sleutel tot succes!

De Clint-app is hét aansturingspunt voor de nieuwe audio-WiFi-serie Asgard™ van Clint waar de Freya een onderdeel van is. De app maakt het mogelijk om elke speaker afzonderlijk aan te sturen of allemaal tegelijk als multiroom-systeem, inclusief diensten als Spotify en Internetradio. De App is beschikbaar voor iOS, Android en op een later tijdstip ook voor Windows. U vindt de app door te zoeken op “Clint Asgard”.

Functies & Specificaties

Music Direct | Overal muziek afspelen zonder netwerk

AirPlay | Voor onze Apple-vrienden

Spotify | Voor onze Spotify vrienden

DLNA | Voor alle anderen

AUX-In | Voor old-school liefhebbers

Mobiel | Met een li-ion-batterij van 2200 mAh circa 6 uur speeltijd

AMP | Digitale versterker van 7 W met DSP

Formaat | Ø 100 mm / H 210 mm / 1 kg

Winnaar Red Dot Design Award

€ 79.00

Read on...

Geluid Multiroom Audio
Product
 

Clint WIFI speaker FREYA grijs 2e Keus

Draadloos Muziek Afspelen

Speel muziek af in perfecte audiokwaliteit. Stream muziek uit uw eigen collectie en van de meeste online-muziekstreamingdiensten zoals Spotify maar ook Tidel voor de allerhoogste (losless) kwaliteit!

Geen draden - geen kabels - geen gedoe.

Multiroom-muziek

Freya is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk multiroom-systeem met zo weinig mogelijk gedoe. U kunt via DLNA muziek streamen naar een of meerdere luidsprekers en elke kamer vullen met een dynamisch geluid van hoge kwaliteit.

Aansturing via de app: de sleutel tot succes!

De Clint-app is hét aansturingspunt voor de nieuwe audio-WiFi-serie Asgard™ van Clint waar de Freya een onderdeel van is. De app maakt het mogelijk om elke speaker afzonderlijk aan te sturen of allemaal tegelijk als multiroom-systeem, inclusief diensten als Spotify en Internetradio. De App is beschikbaar voor iOS, Android en op een later tijdstip ook voor Windows. U vindt de app door te zoeken op “Clint Asgard”.

Functies & Specificaties

Music Direct | Overal muziek afspelen zonder netwerk

AirPlay | Voor onze Apple-vrienden

Spotify | Voor onze Spotify vrienden

DLNA | Voor alle anderen

AUX-In | Voor old-school liefhebbers

Mobiel | Met een li-ion-batterij van 2200 mAh circa 6 uur speeltijd

AMP | Digitale versterker van 7 W met DSP

Formaat | Ø 100 mm / H 210 mm / 1 kg

Winnaar Red Dot Design Award

€ 79.00

Read on...

Geluid Multiroom Audio
Product
 

Clint WIFI speaker FREYA blauw 2e Keus

Draadloos Muziek Afspelen

Speel muziek af in perfecte audiokwaliteit. Stream muziek uit uw eigen collectie en van de meeste online-muziekstreamingdiensten zoals Spotify maar ook Tidel voor de allerhoogste (losless) kwaliteit!

Geen draden - geen kabels - geen gedoe.

Multiroom-muziek

Freya is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk multiroom-systeem met zo weinig mogelijk gedoe. U kunt via DLNA muziek streamen naar een of meerdere luidsprekers en elke kamer vullen met een dynamisch geluid van hoge kwaliteit.

Aansturing via de app: de sleutel tot succes!

De Clint-app is hét aansturingspunt voor de nieuwe audio-WiFi-serie Asgard™ van Clint waar de Freya een onderdeel van is. De app maakt het mogelijk om elke speaker afzonderlijk aan te sturen of allemaal tegelijk als multiroom-systeem, inclusief diensten als Spotify en Internetradio. De App is beschikbaar voor iOS, Android en op een later tijdstip ook voor Windows. U vindt de app door te zoeken op “Clint Asgard”.

Functies & Specificaties

Music Direct | Overal muziek afspelen zonder netwerk

AirPlay | Voor onze Apple-vrienden

Spotify | Voor onze Spotify vrienden

DLNA | Voor alle anderen

AUX-In | Voor old-school liefhebbers

Mobiel | Met een li-ion-batterij van 2200 mAh circa 6 uur speeltijd

AMP | Digitale versterker van 7 W met DSP

Formaat | Ø 100 mm / H 210 mm / 1 kg

Winnaar Red Dot Design Award

€ 79.00

Read on...

Geluid Multiroom Audio
Product
 

Clint WIFI speaker FREYA wit 2e Keus

Draadloos Muziek Afspelen

Speel muziek af in perfecte audiokwaliteit. Stream muziek uit uw eigen collectie en van de meeste online-muziekstreamingdiensten zoals Spotify maar ook Tidel voor de allerhoogste (losless) kwaliteit!

Geen draden - geen kabels - geen gedoe.

Multiroom-muziek

Freya is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk multiroom-systeem met zo weinig mogelijk gedoe. U kunt via DLNA muziek streamen naar een of meerdere luidsprekers en elke kamer vullen met een dynamisch geluid van hoge kwaliteit.

Aansturing via de app: de sleutel tot succes!

De Clint-app is hét aansturingspunt voor de nieuwe audio-WiFi-serie Asgard™ van Clint waar de Freya een onderdeel van is. De app maakt het mogelijk om elke speaker afzonderlijk aan te sturen of allemaal tegelijk als multiroom-systeem, inclusief diensten als Spotify en Internetradio. De App is beschikbaar voor iOS, Android en op een later tijdstip ook voor Windows. U vindt de app door te zoeken op “Clint Asgard”.

Functies & Specificaties

Music Direct | Overal muziek afspelen zonder netwerk

AirPlay | Voor onze Apple-vrienden

Spotify | Voor onze Spotify vrienden

DLNA | Voor alle anderen

AUX-In | Voor old-school liefhebbers

Mobiel | Met een li-ion-batterij van 2200 mAh circa 6 uur speeltijd

AMP | Digitale versterker van 7 W met DSP

Formaat | Ø 100 mm / H 210 mm / 1 kg

Winnaar Red Dot Design Award

€ 79.00

Read on...

Geluid Multiroom Audio
Product
 

Clint WIFI speaker FREYA groen 2e Keus

Draadloos Muziek Afspelen

Speel muziek af in perfecte audiokwaliteit. Stream muziek uit uw eigen collectie en van de meeste online-muziekstreamingdiensten zoals Spotify maar ook Tidel voor de allerhoogste (losless) kwaliteit!

Geen draden - geen kabels - geen gedoe.

Multiroom-muziek

Freya is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk multiroom-systeem met zo weinig mogelijk gedoe. U kunt via DLNA muziek streamen naar een of meerdere luidsprekers en elke kamer vullen met een dynamisch geluid van hoge kwaliteit.

Aansturing via de app: de sleutel tot succes!

De Clint-app is hét aansturingspunt voor de nieuwe audio-WiFi-serie Asgard™ van Clint waar de Freya een onderdeel van is. De app maakt het mogelijk om elke speaker afzonderlijk aan te sturen of allemaal tegelijk als multiroom-systeem, inclusief diensten als Spotify en Internetradio. De App is beschikbaar voor iOS, Android en op een later tijdstip ook voor Windows. U vindt de app door te zoeken op “Clint Asgard”.

Functies & Specificaties

Music Direct | Overal muziek afspelen zonder netwerk

AirPlay | Voor onze Apple-vrienden

Spotify | Voor onze Spotify vrienden

DLNA | Voor alle anderen

AUX-In | Voor old-school liefhebbers

Mobiel | Met een li-ion-batterij van 2200 mAh circa 6 uur speeltijd

AMP | Digitale versterker van 7 W met DSP

Formaat | Ø 100 mm / H 210 mm / 1 kg

Winnaar Red Dot Design Award

€ 79.00

Read on...

Geluid Multiroom Audio
Product
 

Tiny M9 Compacte DAB Tafelradio Zwart 2e Keus

Zoekt u een betaalbare, compacte tafelradio, dan is de M9 ideaal voor u. De M9 beschikt over een grote display en is bijzonder eenvoudig te bedienen via de functietoetsen aan de voorzijde. Het klassieke design past in elk interieur.

De M9 is ook te gebruiken als volwaardige wekkerradio. De wekkerfuncties zijn te bediening via de toetsen aan de bovenzijde van de radio. ’s Morgens wakker worden met uw favoriete radiozender of er ’s avonds mee in slaap vallen, wat wilt u nog meer? Uiteraard beschikt de M9 over een snooze functie voor het geval u in de ochtend nog even wilt blijven liggen. En met DAB+ hoort u uw favoriete muziek natuurlijk in storingsvrije, digitale geluidskwaliteit.

Het toestel zoekt automatisch alle zenders en geeft deze met zendernaam weer in het. Een handige eigenschap van DAB+.

Specificaties:

DAB+, FM radio

Buitengewoon bedieningsgemak, DAB-zenders worden automatisch gezocht en geïnstalleerd

Digitale wekkerradio met digitale klok, alarm, snooze en sleeptimer

LCD-display met instelbare helderheid

Geheugen voor 20 voorkeurzenders (10x DAB+ en 10x FM)

Aansluitingen: hoofdtelefoonaansluiting

Afmeting: ca. 19,5 x 11,5 x 11,5 cm (b x d x h)

Leverbaar in zwart en wit.

 

€ 69.95

Read on...

Geluid Radio's
Product
 

Clint F4 DAB Radio Roze 2e Keus

Draagbare DAB+/FM stereoradio. Eenvoudig mee te nemen om overal naar uw favoriete radiozenders te luisteren. Via traditioneel FM, het nieuwe DAB+ en zelfs via Bluetooth-streaming vanaf uw smartphone of tablet.

Wat is DAB+?

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting oftewel digitale radio. Het is de opvolger van FM.

Functies & Specificaties

Radio | DAB+ en FM

Bluetooth | Stream uw muziek naar de radio

Stroom | Via lichtnet of de ingebouwde batterij (8 uur)

Display | Zwart-wit

Formaat | 170 x 95 x 95 mm / 1,2 kg

Aansluitingen | Aux-ingang en hoofdtelefoon uitgang

Kleuren | Grijs, Roze, Groen en Blauw

Inclusief handige draagtas/beschermhoes

 

€ 99.00

Read on...

Geluid Radio's
Product
 

Clint F4 DAB Radio Grijs 2e Keus

Draagbare DAB+/FM stereoradio. Eenvoudig mee te nemen om overal naar uw favoriete radiozenders te luisteren. Via traditioneel FM, het nieuwe DAB+ en zelfs via Bluetooth-streaming vanaf uw smartphone of tablet.

Wat is DAB+?

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting oftewel digitale radio. Het is de opvolger van FM.

Functies & Specificaties

Radio | DAB+ en FM

Bluetooth | Stream uw muziek naar de radio

Stroom | Via lichtnet of de ingebouwde batterij (8 uur)

Display | Zwart-wit

Formaat | 170 x 95 x 95 mm / 1,2 kg

Aansluitingen | Aux-ingang en hoofdtelefoon uitgang

Kleuren | Grijs, Roze, Groen en Blauw

Inclusief handige draagtas/beschermhoes

 

€ 99.00

Read on...

Geluid Radio's
Product
 

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.