internet data 100017833 large

 • Anoniem en blokadevrij surfen

  anoniem surfen 300x271

  Soms kan het handig zijn om anoniem te surfen op internet en daarmee ip-blokkades te kunnen omzeilen.

  Met ProxySnel kunt u surfen over het internet zonder dat u gevolgd kan worden. U verbindt met onze server, die stuurt u door naar de website die u wilt bezoeken. Daardoor is alleen te achterhalen dat u onze server heeft bezocht. Wij hebben een zo snel mogelijke en veilige gebruikers ervaring bovenaan ons lijstje staan. Ons systeem is natuurlijk ook handig voor eventueel geblokkeerde sites op school, op het werk of door de Nederlanse overheid. Door het gebruik van een server die in Nederland staat kunnen wij een zeer snelle proxy garanderen.

  ProxySnel 

 • Internetbeveiliging moet net als water uit de kraan zijn: het moet er altijd zijn.

  Bullguard.com: veilig en eenvoudig

  Internetbeveiliging moet net als water uit de kraan zijn: het moet er altijd zijn. Het is geen luxe die men zich alleen permitteert wanneer het gelegen komt - het is een basisbehoefte in het dagelijkse leven.

  Stromend water is niet iets waar men zich mee bezig wil houden wanneer het water is aangesloten. Men verwacht simpelweg dat er water tevoorschijn komt wanneer de kraan wordt opengedraaid. 

  Hetzelfde geldt voor de activiteiten online. Men wil zijn of haar bestanden opslaan, op het internet surfen en webwinkels bezoeken zonder dat zij zich hoeven te verdiepen in de technische kant van hoe alles is verbonden en beveiligd, en zonder bang te hoeven zijn voor ingewikkelde installatie- en onderhoudsprocedures. Men wil gewoon veilig online zijn. 

  BullGuard.com weet dat. Daarom zijn de kenmerken van onze producten veilig en eenvoudig.

  Eenvoudig
  De producten van BullGuard.com staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid. BullGuard.com is voortdurend bezig met de vormgeving van de gebruikersinterface en denken daar veel over na, zodat iedereen de software kan installeren zonder te wensen dat hij of zij in computerterminologie was afgestudeerd.

  BullGuard.com is een Scandinavisch bedrijf, dat het erfgoed van eenvoud, functionaliteit en elegante vormgeving uiterst serieus neemt. Daarom is de vormgeving logisch, efficiënt en aantrekkelijk.

  Veilig
  Natuurlijk komt men niet ver met alleen een fraai uiterlijk! Het product moet werken, en het moet goed werken. Dat doet het ook omdat Bullguard.com voortdurend test en controleert.

  Om alles samen te vatten: Het werkt, het is gemakkelijk te gebruiken en ziet er goed uit!
  Computerbeveiliging is te belangrijk om verwarrend te zijn. Zo simpel is het nu eenmaal.

  BullGuard Internet Security 10
  BullGuard Internet Security is een complete internetbeveiligingsoplossing die u en uw computer beschermt tegen online gevaren, zoals identiteitsdiefstal, creditcardfraude, hackers, spam, virussen en spyware.

  BullGuard Mobile Security 10 voor Smartphones
  BullGuard Mobile biedt complete beveiliging tegen virussen, spyware en digitale fraude. Hou uw contacten en agenda veilig wanneer uw mobiel toestel beschadigd of verloren raakt.

  Assortiment      naar Bodyguard

 • internet zonder vervelende reklames! | gebruik Ad block plus

  ad block | blokkeer reklamesWil je  eenvoudig sites lezen  zonder opdringerige reklames. Dan ben je met ad block goed geholpen ze hanteren strikte richtlijnen  om acceptabele advertenties te herkennen die bij gebruik van de standaardinstellingen worden getoond. Als je toch alle advertenties wilt blokkeren, dan kun je dit binnen enkele seconden uitschakelen en naar eigen inzicht bijstellen.

  De voordelen van addblock; gratis, snelle installatie, niet langer opdringende reklames, snellere laadtijden, rustiger lezen

  Er zijn ook nadelen:

  Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opvallende en zware advertenties die op sommige sites draaien. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen.  Er zijn nieuwssites die gratis nieuws kunnen blijven brengen door hun reklameinkomsten. Wie wel eens de Telegraafsite bezoekt wil die overdaad aan reklames niet en gunt deze site daar soms ook de inkomsten niet van. Als je daar anders over denkt, dan kun je eenvoudig deze site uitzonderen. Dan zie je nergens reklames, alleen bij de Telegraaf wel. Iedereen kent het verschijnsel van reklames die je blijven achtervolgen. Eenmaal bij Wehkamp gekeken naar sokken. Dan krijg je op alle sites Wehkamp sokken. Ook hier maakt ad Block een einde aan.

  Installeren voor Chrome

  Installeren voor microsoft Edge [Beta]

 • Het gebruik van internet jaagt het elektriciteitsverbruik schrikbarend op.

  datacentrum

  Citaat in Het Financieele Dagblad over de toenemende hoeveelheid fors gekoelde gebouwen om internetservers aan de gang te houden die samen "The Cloud" vormen: "Die centra leggen een donkere kant van het internet bloot: gebruik van IT jaagt het elektriciteitsverbruik schrikbarend op. In "The cloud begins with coal" van onderzoeksbureau Digital Power Group wordt geconcludeerd dat het jaarlijks verbruik van de sector nu al 10 procent van het totale elektriciteitsgebruik in de wereld heeft bereikt. Omgerekend naar brandstof is dit zo'n 50 procent meer dan dat wat de luchtvaartindustrie gebruikt. Per uur worden nu bijna evenveel bytes getransporteerd als in het hele jaar 2000 en het einde van de groei in nog lang niet in zicht. Binnen 20 jaar heeft de internetindustrie waarschijnlijk verlichting ingehaald als 's-werelds voornaamste verbruiker van elektriciteit. Met ieder mailtje dat wordt geopend, elke handeling op een smartphone, ergens ter wereld wordt in een datacenter IT-capaciteit geactiveerd en is er dus elektriciteit nodig".

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.