X3 NonStick Schaar

De technologie met gebogen snijblad van de niet-plakkende Rexel X3-schaar levert 300% meer knipkracht dan een gewone schaar en heeft niet-plakkende bladen die gemakkelijk door plakkende of kleverige materialen heen snijden zoals zacht plastic, textiel en tape. De technologie met gebogen snijblad garandeert dat je van begin tot eind zeer krachtig knipt. De niet-plakkende X3-schaar is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Dit maakt hem tot de ideale keus voor al jouw plakkerige knipwerk.

€ 5.99

lees verder

Speelgoed Rexel
Product
 

Picnick cooler

Een innovatief assortiment koelproducten, waaronder lunchboxen met extra isolatie en een bagagekar met wielen om uw boodschappen koel te houden of een grote gezinspicknick naar het strand te maken.

€ 39.99

lees verder

Huishouden Campingaz
Product
 

MiniMaxi

De Mini Maxi ™ 29 L heeft een inhoud van 29 liter precies de juiste grootte om de catering van een familie te behandelen voor een dagje uit. De tas klapt plat na gebruik en heeft verstelbare schouderbanden, handvatten en een zijvak.

€ 23.99

lees verder

Huishouden Campingaz
Product
 

Play Doh My Little Pony Pinkie Pie Cupcake Party

Een feest voor My Little Pony fans! Met de Pinkie Pie Cupcake Party krijgt iedere ponyvriend een eigen cupcake. Met de kneedrol maakt Pinkie Pie kleurrijke slierten en met het partykanon krijgen de cupcakes een vrolijke bovenkant. Met vijf cupcake bekers, decoratievormpjes, twee medium en drie kleine potjes Play-Doh kan het feest beginnen!

€ 15.49

lees verder

Speelgoed Hasbro
Product
 

Mayka Toy Block Tape, 2 meter, 4 knopjes

Met roze Mayka tape bouw je een magische roze wereld op z'n kant! Bewandel het roze pad door het sprookjesbos en strooi magisch poeder om kleurrijke bloemen tot leven te laten komen! Dat hoort allemaal bij het leven van een prinses! Met de ORIGINELE Mayka bouwblokjes tape verander je vrijwel elk oppervlak in een basis voor bouwblokjes, figuurtjes & accessoires. Bouw om een hoek via het raam omhoog en op al je favoriete speelgoed . Zo maak je je eigen Mayka 3D wereld! Knip, vorm en plak je Mayka Tape overal! Mayka is meerdere malen opnieuw te gebruiken en werkt in combinatie met alle grote en bekende merken van bouwblokjes. Ga aan de slag met deze nieuwe creatieve manier van bouwen en laat die saaie standaard basisplaten links liggen!

€ 24.99

lees verder

Speelgoed ZURU
Product
 

Whiteboard Marker 409 F Rood

De whiteboard marker in het rood van Pelikan heeft een inktdop tegen snelle uitdroging en is verwijderbaar van bijna alle oppervlakken.

€ 1.19

lees verder

Speelgoed Pelikan
Product
 

Whiteboard Marker 409 F Groen

De whiteboard markers in het groen van Pelikan zijn beschermd tegen snelle uitdroging door een inktdop en hebben een ronde punt.

€ 1.19

lees verder

Speelgoed Pelikan
Product
 

Whiteboard Marker 409 F Zwart

De whiteboard markers van Pelikan in het zwart zijn bescherm tegen snelle uitdroging door een inktdop en zijn verwijderbaar van bijna alle niet-poreuze oppervlakken.

€ 3.95

lees verder

Speelgoed Pelikan
Product
 

X3 Stainless Steel Schaar

De technologie met gebogen snijblad van de Rexel X3-schaar levert 300% meer knipkracht dan een gewone schaar en snijdt gemakkelijk door allerlei soorten materiaal heen zoals plastic, karton, textiel, papier, planten en tape. De technologie met gebogen snijblad garandeert dat je van begin tot eind zeer krachtig knipt. De X3-schaar van sterk roestvrij staal is geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Dit maakt hem tot de ideale keus voor al jouw knipwerk.

€ 4.99

lees verder

Speelgoed Rexel
Product
 

CooMas L STANDsr

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 29.99

lees verder

Product