Refurbished wil zeggen dat een toestel  grondig is nagekeken en is ‘gereviseerd’. Het zijn producten die omwille van diverse redenen retour zijn gekomen.Bijvoorbeeld vanwege een voorraad overschotten, technische defecten of een inruilprogramma.Een geretourneerd device zoals een iPhone, iPad of MacBook mag niet meer als nieuw worden verkocht.Er is een wezenlijk verschil tussen een ‘tweedehands device’ van een particulier en een grondig - door professionals - gecontroleerd en gereviseerd device. Bij de laatste variant is er sprake van refurbished devices en niet van een gebruikt tweedehands device. De consumentenbond verrichtte een onderzoek naar refurbished iphones [ Naar het onderzoek ] De resultaten waren erg wisselend, Bovendien vonden zij het verschil met de nieuwprijs vaak klein. Kijk dus goed uit waar en bij wie je refubished artikellen koopt.

 • Alpha-Shop biedt de hoogste kwaliteit refurbished en de beste A merk IT apparatuur tegen een zeer scherpe prijs

  Alpha-Shop biedt de hoogste kwaliteit refurbished en de beste A merk IT apparatuur tegen een zeer scherpe prijs

  Alpha-Shop biedt de hoogste kwaliteit refurbished en de beste A merk IT apparatuur tegen een zeer scherpe prijs. Alpha-Shop richt haar inkoop op bedrijfsmatig (geleasede) gebruikte IT apparatuur waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. De combinatie van:
  • het verkopen van nieuwe en refurbished apparatuur
  • deskundig en persoonlijk advies
  • standaard 1 jaar garantie
  • gratis Windows installatie
  • het aftersales contact
  • een zeer scherpe prijs voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, geeft Alpha-Shop een voorsprong op haar concurrenten.

  Assortiment Alpha-shop

  Naar Alpha-shop

 • gebruikte en refurbished laptops van hoge kwaliteit

  Dataimpact.nl verkoopt gebruikte en refurbished laptops van hoge kwaliteit. Alle laptops die online verkocht worden krijgen 5 sterren waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Door de hoge gemiddelde orde waarde en de relatief hoge commissies biedt iedere conversie flinke inkomsten.

  Data Impact biedt onder andere HP, Dell, Lenovo en Toshiba laptops. Ook zijn er verschillende monitors te koop.

  Enkele USP's:
  - Laptop's in elke prijsklasse.
  - Vele betalingsmogelijkheden, waaronder BitCoin
  - Persoonlijke dienstverlening

  Assortiment

 • Onderdelen & accessoires voor telefoon & tablet en refurbished toestellen

  Onderdelen & accessoires voor telefoon & tablet en refurbished toestellen

  Partly.nl levert onderdelen, accessoires en refurbished toestellen door heel Nederland en België. Door de mooie mix aan producten is de doelgroep erg breed. Met name de refurbished toestellen met garantie worden steeds populairder.

  Assortiment Partly

  Naar Partly

 • Partly | levert onderdelen, accessoires en refurbished toestellen

  500x500

  Wij horen vaak 'Hé Partly. Mooie website, goede prijzen, maar wie zijn jullie nu eigenlijk?'. Daar geven wij natuurlijk maar al te graag antwoord op. Misschien is een klein stukje geschiedenis op zijn plaats. Wij van Partly zijn begonnen met het repareren van smartphones. Een logische stap was om de onderdelen online te gaan verkopen. Dat vinden we tot op de dag van vandaag nog steeds erg leuk om te doen. Veel later zijn daar accessoires (denk aan hoesjes en opladers) en refurbished producten bijgekomen.

  Assortiment

 • reBuy NL

  rebuy splitview banner uhren

  ReBuy leverd je refurbished iPhone, iPad of Apple Watch! 

  Assortiment

  Naar Rebuy

 • Refurbished smartphones, tablets en smartwatches koop je bij Green Mobile

   

  Refurbished smartphone kopen?  Green Mobile biedt een ruim assortiment refurbished iPhones, Samsung Galaxy smartphones en nog veel meer! Refurbished smartphones van Green Mobile zijn technisch in topconditie, simlockvrij en worden standaard geleverd met 24 maanden garantie! Ben je op zoek naar een accessoire? Wij verkopen onder andere screenprotectors, powerbanks, kabels, cases en hoesjes.

  Voordelen van een refurbished device

  Waarom je een refurbished smartphone of tablet zou kopen in plaats van een nieuw product? Een gereviseerd toestel is allereerst goedkoper! Je kunt tot een paar honderd euro besparen door voor een gereviseerd toestel te gaan in plaats van een nieuwe. Daarnaast is refurbished duurzaam en goed voor het milieu: een gebruikt toestel krijgt op deze manier een tweede leven.

  Hoe werkt het?

  De tweedehands telefoons en tablets die bij Green Mobile worden ingeleverd, worden door ons uit elkaar gehaald, onderzocht, gereinigd en uitvoerig getest om er vervolgens weer een perfect functionerend device van te maken. Zo kan bijvoorbeeld het beeldscherm uit het ene toestel hergebruikt worden in combinatie met de elektronica uit een ander toestel. 

 • TelefoonDiscounter dé specialist in refurbished iPhones!

   

  Een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter is niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone. Zo is de gehele behuizing vervangen waardoor de iPhone 100% krasvrij is. Daarnaast heeft de telefoon een nieuwe accu en zijn vrijwel alle interne onderdelen, zoals microfoon, knoppen en speakers, vervangen.

  Een refurbished iPhone werkt dus net zo goed als een nieuwe iPhone. TelefoonDiscounter levert alle toestellen geseald en voorzien van 2 jaar garantie.

  Geseald
  Geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij)
  Nieuwe batterij
  Nieuwe interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen
  Onze refurbished iPhone's zijn als nieuw, krasvrij. Al onze refurbished iPhones worden volledig gecontroleerd en waar nodig voorzien van geheel nieuwe hardware. U ontvangt dus een zo goed als nieuwe iPhone, maar dan tegen een scherpe prijs. Bespaar maar liefst tot €370,- op uw nieuwe telefoon.

  • Kortingen oplopend tot €370,-
  • Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis
  • Gratis technische ondersteuning
  • Standaard 2 jaar garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis vervangservice

  Assortiment

  Naar TelefoonDiscounter

 • Waarom teveel betalen voor je iPhone? Zo goed als nieuw bij CallStars Refurbished

  Bij Callstarsrefurbished.nl bent u aan het goede adres voor een refurbished iPhone van de beste kwaliteit. Om dit te waarborgen hebben klanten altijd 12 maanden garantie en 14 dagen bedenktijd. Het kopen van een refurbished iPhone is niet duur, maar duurzaam.[De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product] Callstarsrefurbished.nl heeft de meeste producten op voorraad en levert alleen A-kwaliteit. Callstarsrefurbished.nl verkoopt geen used products maar echte hoogwaardige refurbished iPhones. In een business waarin veel gebruikte producten verkocht worden als refurbished is juist belangrijk dat Callstarsrefurbished.nl transparant is over de staat van haar producten. 93% van de klanten beveelt Callstarsrefurbished.nl aan anderen aan.

  Assortiment

  Naar de Refurbished Iphone webshop

 • Wat zijn Refurbished produkten

  refubishedRefurbished produkten zijn produkten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen met nagenoeg dezelfde werking hebben als een apparaat in nieuwstaat. Er gelden dezelfde kwaliteitseisen als voor een nieuw apparaat. De produkten worden uitvoerig nagekeken, eventueel wordt het apparaat opgelapt en getest. Op het apparaat wordt garantie gegeven. Refurbished produkten zijn vaak van oorsprong de duurdere kwaliteitsprodukten Vaak zijn de produkten afkomstig van grote bedrijven of overheidsinstellingen en daar slechts kort ingebruikt geweest.

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.