Canon EF 70 300mm f 4.5 5.6 DO IS USM Lens

De EF 70-300mm f / 4.5-5.6 DO IS USM lens van Canon is een relatief compacte telezoom biedt superieure maximale diafragma prestaties over de gehele brandpuntbereik. Het bevat Canon DO (Diffractieve Optics) en IS (beeldstabilisatie) technologieën. Het gebruik van diffractie Optics maakt een lens korter, lichter, en van een hogere beeldkwaliteit dan vergelijkbare normale optische systemen van dezelfde brandpuntsafstand en diafragma-terwijl deze lens is zwaarder dan de consumenten-grade EF 70-300mm f / 4 5.6 IS USM lens, het is 28% korter en maakt gebruik van Canons allerbeste ring-USM (ultrasone) motor in plaats van de lichtere, langzamer en minder kostbaar 'micro-USM' motor. De DO lens presteert uitstekend op de maximale lensopening, met beelden die zijn zeer vergelijkbaar met de "L" serie telelenzen. Het heeft een cirkelvormig diafragma te helpen creëren natuurlijke out-of-focus hoogtepunten, en de ingebouwde twee-mode beeldstabilisator kunt u de lens houvast bij sluitertijden 3 stappen langzamer dan anders mogelijk zou zijn. Modus 1 corrigeert trillingen in alle richtingen en is het beste voor stilstaande onderwerpen, terwijl de modus 2 is het beste bij het volgen van bewegende onderwerpen horizontaal of verticaal. De lens 'AF is super snel en geruisloos met een ring-type USM die naar beneden is gericht tot 4,6', en het maakt handmatige scherpstelling voor nauwkeurige handmatige scherpstelling zelfs in de AF-modus. Het beschikt ook over een zoom lock knop die de lens veilig houdt en veilig wanneer deze niet in gebruik is of wanneer zij worden gebruikt in de kortste 70mm brandpuntsafstand setting. De EF 70-300mm f / 4.5-5.6 DO IS USM is een ideale lens voor sport, portretten, dieren, en andere toepassingen wanneer u opnamen maakt in relatief helder licht.

€ 1222.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF S 10 22mm f 3.5 4.5 USM Lens

De EF-S 10-22mm f / 3.5-4.5 USM lens van Canon is een ultra groothoek zoomlens met dynamische expressieve mogelijkheden en een lichtgewicht bouwen voor alle EF-S digitale EOS camera's. Met een effectieve brandpuntsafstand van ongeveer 16-35mm in 35mm-formaat, deze lens kunt u zeer dicht bij het onderwerp te krijgen, overdrijft het verschil in grootte tussen een nabij object en de achtergrond. Creatieve fotografen kunnen dit fenomeen gebruiken om een uitstekende scheiding tussen onderwerp en achtergrond te creëren voor een sterk gevoel van aanwezigheid, of voor een pan-focus effect met alles van voorgrond tot achtergrond scherp in beeld. Een Ultrasone Motor (USM) zorgt voor een snelle, soepele en stille autofocus actie en handmatige scherpstelling in de One Shot AF-modus maakt nauwkeurige scherpstelling te allen tijde. Specifiek ontworpen voor digitale fotografie met APS-C formaat sensor, de lens drie asferische en een Ultra-low Dispersion elementen om afwijkingen en Super Spectra coatings minimaliseren om ghosting en flare, die kunnen worden veroorzaakt door reflecties van de digitale camera sensoren onderdrukken. Een optionele zonnekap kan de incidentie van flare verder te verminderen.

€ 429.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Sennheiser HD280 Pro On Ear Hoofdtelefoons

De HD 280 Pro is Sennheiser belangrijkste gesloten, rond-de-ear hoofdtelefoon in de komende jaren worden geïntroduceerd. Ontworpen om de eisen van de professionele omgeving, de HD 280 Pro schept extreem robuuste constructie, gecombineerd met de geluidskwaliteit, modulaire ontwerp en agressieve isolatie de nodige in het veld geluid overschrijden. Het unieke inklapbare ontwerp, gecombineerd met draaibare oorschelpen, biedt maximale flexibiliteit in elke toepassing.

€ 112.99

Lees verder

Audio
Product
 

Shure SE535 Sound Isolating Oortelefoons Helder

Voor gedetailleerde productbeschrijving, verwijzen wij u naar: http://www.shure.co.uk/

€ 308.99

Lees verder

Audio
Product
 

Canon EF 17 40mm f 4L USM Lens

De EF 17-40mm f / 4L USM lens van Canon is een hoge kwaliteit serie "L" groothoek zoomlens voor full frame en APS-C formaat digitale spiegelreflexcamera's. Het combineert een hoge precisie gegoten glas asferisch element en twee replica asferische lenzen om de uitgebreide zoombereik te bereiken, terwijl ook de correctie voor gemeenschappelijke aberraties die zich voordoen tijdens het zoomen. Een Super UD (Ultra-low Dispersion) glas elementen minimaliseert de chromatische aberratie van de vergroting die de neiging heeft om te komen met groothoeklenzen, te helpen elimineren kleur bloeden langs de randen van het onderwerp en het bereiken van een hoge beeldcontrast en resolutie. De lens 'minimale scherpstelafstand is slechts 11 "(28cm) gedurende de gehele brandpuntbereik, waardoor het zeer geschikt voor close-up werk maakt. Al het scherpstellen en zoomen actie wordt intern gedaan, zonder veranderingen in de omvang van de de lens. De ultrasone autofocus motor maakt soepele en stille autofocus actie en handmatige scherpstelling in de One Shot AF-modus maakt het mogelijk nauwkeurige handmatige scherpstelling zonder over te schakelen in de MF modus. Het maakt alleen gebruik van loodvrije optiek om het milieu te helpen, en is voorzien van een cirkelvormig diafragma voor een verbeterde onscherpe achtergrond. De behuizing is water- en stofbestendig te helpen zorgen voor een betrouwbare prestaties voor zowel professionals en liefhebbers. Net als veel "L" lenzen, het maakt gebruik van 77mm filters, maar heeft ook een achterste gelatine filter slot achter de lens mount, dat kan drie gel filters houden. Deze lens is een Canon serie 'EF' lens, wat aangeeft is voor gebruik met full-frame camera's. Maar het werkt ook met APS-C-formaat DSLR's en biedt een 35mm brandpuntsafstand gelijkwaardigheid van 27-64mm, waardoor het een ideaal medium-diafragma standaard zoomlens.

€ 476.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 20mm f 2.8 USM Lens

Canon EF 20mm f/2.8 USM Lens

€ 379.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 28mm f 1.8 USM Objectieven

De Canon EF 28mm groothoeklens kunt u meer in het frame vast te leggen door de verbreding van de kijkhoek en het verhogen van de diepte van het veld. Dit vergroot niet alleen de schijnbare afstand tussen de voor- en achtergrond, maar brengt meer ruimte in beeld - een must voor fotografen die levendige karakter shots of scherpe groepsfoto's wilt. De lens biedt ook een uitstekende prijs-prestatie verhouding, met een hoge precisie asferische lens die vervorming en andere aberraties minimaliseert om scherpe en contrastrijke beelden te produceren. Licht genoeg om te dienen als uw standaard groothoeklens, het EF 28mm draagt Canons één jaar garantie. De Canon EF 28mm groothoeklens kunt u meer in het frame vast te leggen door de verbreding van de kijkhoek en het verhogen van de diepte van het veld. Dit vergroot niet alleen de schijnbare afstand tussen de voor- en achtergrond, maar brengt meer ruimte in beeld een must voor fotografen die levendige karakter shots of scherpe groepsfoto's wilt. De lens biedt ook een uitstekende prijs-prestatie verhouding, met een hoge precisie asferische lens die vervorming en andere aberraties minimaliseert om scherpe en contrastrijke beelden te produceren. Licht genoeg om te dienen als uw standaard groothoeklens, het EF 28mm draagt Canons één jaar warranty.With het grote maximale diafragma, uitstekende onscherpe achtergrond mogelijk, zelfs met een snelle sluitertijd. De asferische lenselement maakt de lens compact en corrigeert sferische aberraties. Het beeld is scherp, zelfs aan de randen. Loodvrij glas gebruikt.

€ 394.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 300mm f 4L IS USM Lens

De EF 300mm f / 4L IS USM lens van Canon is een tele-prime lens met two-mode optische beeldstabilisatie die compenseert voor cameratrillingen tot het equivalent van twee sluitertijd stopt. Stabilizer Mode 1 corrigeert trillingen in alle richtingen en is vooral effectief voor het maken van stilstaande onderwerpen en Stabilizer Mode 2 kalmeert het beeld als verticaal of horizontaal pannen. Een ultrasone autofocus motor (USM) zorgt voor een snelle, soepele en stille autofocus en fulltime handbediening zorgt voor nauwkeurige handmatige scherpstelling zelfs in de autofocus-modus. Twee ultra-low Dispersion (UD) glas elementen aberraties te verminderen en zorgen voor heldere beelden en accurate kleuren. De minimale scherpstelafstand van deze lens is 4,9 '. De lens is voorzien van een ingebouwde zonnekap en een afneembare, draaibare driepoot halsband voor een stabiele en veilige statief montage, de lens is compatibel met Canon 1.4x en 2.0x extenders.

€ 1092.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 28 300mm f 3.5 5.6L IS USM Lens

De EF 28-300mm f / 3.5-5.6L IS USM lens van Canon is een alles-in-een zoomlens voor een veelzijdige en gemakkelijk onderwerp selectie voor meerdere fotografische toepassingen. Deze lens biedt de hoogste optische prestaties in zijn klasse, plus het gemak van zich te concentreren zo dicht 2,3 voeten over het gehele zoombereik. Deze lens is ook uitgerust met een dual-mode Image Stabilizer geschikt voor panning en stilstaande onderwerpen. Met full-time handmatige scherpstelling, een ultrasone autofocus motor, een scherpstelbereik beperkende functie, geoptimaliseerd lenscoatings om ghosting en flare, een hoge weerstand tegen stof, vocht en waterdruppels te minimaliseren, dit is een lens die is zeer eenvoudig te gebruiken, en ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder natuur, sport en documentaire fotografie. De USM zorgt voor een soepele, snelle en stille autofocus actie

€ 1875.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 35mm f 2 IS USM Lens

De EF 35mm f / 2 IS USM lens van Canon is een groothoek prime lens met een groot maximaal diafragma. Het is ideaal als een alledaagse lens en is zeer effectief in omstandigheden met weinig licht De lens 'ring-type ultrasone motor (USM), scherpstelsysteem aan de achterzijde, en high-speed CPU - met geoptimaliseerde AF algoritmen - ervoor zorgen dat je snel ervaren, stille en nauwkeurige autofocus actie. De cirkelvormige acht bladen membraan geeft aangename, zachte achtergrondeffecten en een glas gegoten (GMO) asferisch lenselement minimaliseert aberraties en bijdraagt tot hogere beeldkwaliteit naar de randen van het frame. Pas scherpstelling met behulp van autofocus (AF), of full-time handmatige scherpstelling, zonder modi schakelen of de camera-instellingen te wijzigen. Optical Image Stabilization (IS) biedt tot 4 sluitertijd haltes van de schadevergoeding tegen beeldvervormingen als gevolg van camerabewegingen, zodat scherpere beelden bij het fotograferen bij weinig licht. Dit betekent dat je kunt schieten in dimmer omstandigheden, het vastleggen van beelden met sluitertijden tot vier stops trager dan anders mogelijk zou zijn. Een micro-stepping aandrijving zorgt een stillere werking en een lage snelheid aandacht aandrijving levert een optimaal resultaat bij het opnemen van video.

€ 459.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 50mm f 1.4 USM Lens

Deze EF 50mm f / 1.4 USM lens van Canon is een standaard lengte lens met uitstekende kwaliteit en draagbaarheid, een geweldige keuze voor zowel casual en professionele fotografen. Standaard brandpuntsafstand van 50mm lens is effectief in een veelheid aan opnamesituaties en ideaal voor dag-tot-dag schieten. De f / 1.4 maximum diafragma maakt het zeer effectief in situaties met weinig licht en in staat om ondiepe scherptediepte nadruk te bieden. Twee high-breking lenselementen en nieuwe Gaussiaanse optische elementen elimineren astigmatisme en onderdrukken astigmatische verschil. Hierdoor verkrijgt de lens scherpe beelden met weinig flare zelfs op het maximum diafragma. En als een bonus, deze lens is de enige lens in het EF-systeem aan te bieden een extra kleine Micro Ultra Sonic Motor (USM), terwijl nog steeds mogelijk een snelle, soepele en stille autofocus actie en full-time handmatige scherpstelling zorgt voor de precisie van handmatige scherpstelling zelfs in de One Shot AF-modus. Andere functies omvatten een kortste instelafstand van 1,5 voeten, een 58mm filter grootte, en een jaar garantie.

€ 239.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Canon EF 24mm f 2.8 IS USM Lens

De EF 24mm f / 2.8 IS USM lens van Canon is een groothoek prime lens die u superieure beeldkwaliteit in een compacte vorm, is het ideaal als een alledaagse "walk-around" lens. Uitgerust met Canons optische Image Stabilizer, het biedt tot 4 stops van bewegingsonscherpte correctie en is effectief bij weinig licht. Een ring-type Ultrasone Focus Motor (USM) en geavanceerde CPU met geoptimaliseerde AF-algoritmes zorgen voor een snelle, soepele en stille autofocus wat vooral belangrijk is bij het opnemen van video. Full-time handmatige scherpstelling is beschikbaar, zelfs terwijl in de AF-modus. Asferische lenselementen aberraties te verminderen en helpen bij het verbeteren van de beeldkwaliteit aan de periferie en Canon lenscoatings ghosting minimaliseren en flare. Met een minimum scherpstelafstand van 7,9 ", kan de lens krachtige en inclusieve groothoek beelden te creëren.

€ 415.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Tokina AT X 116 Pro DX AF 11 16mm f2.8 II Lenses Canon mount

De AT-X 116 PRO DX-II 11-16mm f / 2.8 lens voor Canon Mount door Tokina is een ultra-groothoek autofocus zoomlens met een snelle constante f / 2.8 maximaal diafragma. De AT-X 116 PRO DX-II objectief is ontworpen voor digitale camera's met APS-C-formaat CMOS of CCD-sensoren. De beeldhoek varieert 104-84 ° en het kan zo dicht 11,8 richten ". Negen diafragmalamellen helpen om zachte out-of-focus achtergronden produceren terwijl twee Super-Low Dispersion glaselementen en twee asferische elementen helpen om een uitstekend contrast te bereiken , scherpte en minimale chromatische aberratie. Als update van hun AT-X 116 PRO DX, Tokina verbeterd de meerlaagse coatings op lichtreflectie te minimaliseren en optische prestaties te verbeteren. Het PRO DX-II heeft een interne scherpstelmotor ideale indien video-opnamen met uw digitale camera. Tokina's One-Touch Focus Clutch mechanisme kan de fotograaf om te schakelen tussen automatische en handmatige scherpstelling met een simpele druk op de focusring. Snapping naar voren in autofocus en terug in handmatige focus is dat alles moet worden gedaan, is er geen noodzaak om de AF / MF-schakelaar op de camera aan te passen.

€ 332.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Sigma 17 50mm f 2.8 EX DC OS HSM Lens NlKON Mount

Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM groot diafragma standaard zoomlens beslaat een brandpuntsafstand van 17mm groothoek en biedt een groot diafragma van F2.8 in het gehele zoombereik, waardoor het ideaal is voor vele soorten fotografie vooral portretten en landschappen. Het OS, anti-tril functie Sigma's biedt het gebruik van sluitertijden van circa 4 stops langzamer dan anders mogelijk zou zijn. HSM zorgt voor een snelle en stille AF. Eigen FLD glaselementen Sigma, die de prestaties gelijk fluoriet samen met twee glazen matrijs en een hybride asferische lens hebben, bieden uitstekende correctie voor alle soorten aberraties. De Super Multi-Layer coating reduceert flare en ghosting. Deze lens heeft een superieure perifere helderheid en zorgt voor scherpe, contrastrijke beelden, zelfs bij de maximale diafragma. Met een minimum scherpstelafstand van 11 inch in het gehele zoombereik en een vergrotingsfactor van 1: 5. Als u nodig hebt om klaar te zijn voor een fotografische mogelijkheden, zelfs bij weinig licht, dan is deze Sigma lens is perfect. Compact en licht van gewicht, het is een noodzakelijke aanvulling op uw camera tas.

€ 255.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Tamron SP AF 70 300mm f 4 5.6 Di VC USD Lens NlKON Mount

Product bescrijving zal spoedig worden toegevoegd.

€ 291.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Sigma 10mm f 2.8 EX DC Fisheye HSM Lens Canon Mount

Speciaal ontworpen voor digitale SLR camera's uitgerust met een APS-C formaat beeldsensor, de Sigma 10mm f / 2.8 EX DC HSM Fisheye lens is een lens die een rechthoekige 167 ° uitzicht vangt in alle richtingen (bij montage op Canon SLR camera). De diagonale gezichtsveld van deze fisheye lens produceert opvallende beelden met overdreven perspectief en vervorming. De minimale scherpstelafstand van 5,3 "(13,5 cm) en een maximale vergrotingsfactor 1: 3.3 maakt het mogelijk onderwerpen zo dicht 0,7 zijn" (1,8 cm) van de lens 'voorste element. Deze nauwe focus vermogen maakt close-up fotografie en ook is het mogelijk om gebruik te maken van de grote scherptediepte die breed scala van onderwerpen dekt te maken. Zelfs de meest vertrouwde en alledaagse onderwerpen kan worden afgebeeld met een verrassend frisse nieuwe uitingen door middel van overdreven perspectieven en ongewone vervorming effecten. Goed geschikt voor wetenschappelijke en technische metingen zoals vaste hoek metingen, bewolking metingen en virtual reality. DC objectieven zijn exclusief ontworpen voor digitale SLR camera's. De beeldcirkel (achterste lens) wordt naar de kleinere afmetingen voor de beeldsensor op digitale camera passen. Als gevolg daarvan, deze lenzen zijn ook meer compact en licht, en beter afgestemd op de digitale SLR camera's.

€ 567.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Panasonic H F007014 Lumix G VARIO 7 14mm f 4 ASPH Lens

De Panasonic Lumix G Vario 7-14mm f / 4.0 ASPH. Lens voor de Micro Four Thirds-formaat digitale camera's is een ultra-groothoek zoomlens waarvan twee asferische lenzen en vier ED multi-coated elementen ghosting minimaliseren en flare heeft. Het heeft een verbazingwekkende 114 ° kijkhoek en grote diameter glas gevormde lenselementen die helderheid over het gehele zoombereik helpen. Wanneer gemonteerd op LUMIX G Micro Four Thirds System-camera, de lens maakt gebruik van de geavanceerde contrast AF-systeem en is voorzien van een soepele, stille autofocus, alsmede nauwkeurige handmatige scherpstelling vermogen.

€ 502.54

Lees verder

Foto Video
Product
 

Sigma APO 50 500mm f 4.5 6.3 DG OS HSM Lens Canon Mount

Deze 50-500mm f / 4,5-6,3 APO DG OS HSM lens voor Canon EOS van Sigma is een zoomlens voor digitale SLR camera's met een Canon EF en EF-S objectiefvatting. De lens heeft een standaard tot ultra tele zoombereik dat ideaal is voor de natuur, het wild, of sportfotografie. Het bereik vertaalt zich in een equivalent 75-750mm bij gebruik met digitale SLR camera's met een APS-formaat chip. De lens is ook compatibel met full frame camera's. U kunt zelfs het verhogen van uw telebereik met behulp van de Sigma APO teleconverters. Het OS (Optical Stabilizer) systeem minimaliseert onscherpte als gevolg van cameratrillingen en biedt het equivalent van fotograferen met een sluitertijd 3-4 sneller stopt. Dit maakt handheld tele zoom schieten, zelfs bij weinig licht. Het gebruik van de OS (Optical Stabilizer) systeem, HSM (Hyper Sonic Motor), APO apochromatisch ontwerp, vier elementen van de SLD (Special Low Dispersion) glas, en multicoated optiek al staat deze lens om een hoog niveau van de prestaties gedurende de gehele zoombereik. Een achterste nadruk systeem verzekert een snelle, handige handmatige scherpstelling en een niet-draaiend voorste vat. De verbeterde DG lensontwerp corrigeert verschillende afwijkingen. Deze lens is speciaal gecoat om de beste kleurbalans te krijgen, terwijl het kappen van ghosting veroorzaakt door reflecties van de digitale beeldsensor. De lens biedt de grootst mogelijke correctie tegen laterale chromatische aberratie, hetgeen een ernstig probleem voor digitale SLR camera.

€ 847.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Sigma Art 35mm f 1.4 DG HSM Lens Canon Mount

De 35mm f / 1.4 DG HSM lens voor Canon DSLR camera's van Sigma is de eerste binnenkomst in Sigma's Art serie professionele objectieven, met de nadruk op artistieke expressie en het creatieve potentieel van de lens. Met een helder f / 1.4 diafragma, drijvende innerlijke scherpstelsysteem en Hyper Sonic Motor (HSM) zul je snelle en nauwkeurige controle over de artistieke effecten bereikt door de lens van hoge kwaliteit elementen. Voor groothoek fotografie, deze 35mm lens en zijn ronde 9-bladen f / 1.4 diafragma zorgen voor een uitstekende helderheid en onscherpe achtergrond (bokeh) effecten. De Super Multi-Layer Coating vermindert flare en ghosting en zorgt voor scherpe en contrastrijke beelden, zelfs bij tegenlicht. De lens 'Hyper Sonic Motor (HSM) en drijvende innerlijke focus systeem ervoor te zorgen dat je ervaart een snelle, stille en nauwkeurige autofocus wanneer u maar wilt. Pas scherpstelling met behulp van autofocus (AF), of full-time handmatige scherpstelling, zonder camera modi of instellingen te wijzigen schakelen - net flick de overstap van AF naar MF. Voor een grotere bouwkwaliteit en kracht, alle metalen onderdelen en de nieuwe thermisch stabiel Composite verbinding materiaal (TSC), worden intern gehuisvest. De messing bajonetvatting heeft zowel een hoge nauwkeurigheid en duurzaamheid, en een speciale behandeling wordt aangebracht op het oppervlak waardoor het meer kracht en maakt het zeer goed bestand tegen langdurig dagelijks gebruik.

€ 618.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Tokina AT X 107 AF DX Fisheye AF 10 17mm f 3.5 4.5 Lens NlKON Mount

De Tokina Fisheye 10-17mm f / 3.5-4.5 AT-X 107 DX lens is exclusief ontworpen voor gebruik met digitale SLR camera's met een DX-formaat sensor en combineert een "full-frame fisheye" (180 ° diagonale beeldhoek van een brandpuntsafstand van 10mm) tot super groothoek prestaties in een enkele eenheid. Deze lens maakt het mogelijk om beelden vast te leggen met een uitgebreide perspectief - breder dan het menselijk oog kan zien - met inbegrip van creatieve vervorming van onderwerpen en scherpe pan focus die strekt zich uit over het gehele frame. Autofocus met deze lens wordt niet ondersteund door NlKON DSLR's zonder ingebouwde autofocus motor, zoals de D40, D40x, D60, D3000, D3100, D3200, D5000, D5100 en D5200. Deze lens maakt het schieten van de full-frame fisheye-beelden met een 180 ° kijkhoek en een brandpuntsafstand van 10mm. Bovendien is de lens biedt super groothoek prestaties waarmee fotograaf gebruik te maken van de dramatische veranderingen in de hoek van het oog als gevolg van lichte veranderingen in de brandpuntsafstand te maken. Equivalente brandpuntsafstand van 15mm-25.5mm in 35mm-formaat, bij gebruik met NlKON digitale reflexcamera's. Gebruikmakend van ED (Extra-low Dispersion) glas, deze lens effectief compenseert chromatische aberratie in de hele afbeelding te overwinnen. En met verbeterde optische architectuur en een ghost gratis lenscoating, ghosting en flare worden onderdrukt om heldere, afbeeldingen van hoge kwaliteit te produceren. Het beeld cirkel van de lens is gemaakt om de kleinere beeldopname gebied van digitale SLR camera's passen. Dit garandeert nauwkeurige optische prestaties ideaal voor digital imaging kenmerken van de camera. WP (Water Proof) coating gemaakt van een speciaal fluorideverbinding is aangebracht op het vooroppervlak van de nieuwe lens door middel van een unieke verdampingsproces. Daardoor biedt het objectief uitstekende water- en olie-afstotende prestaties en zorgt voor eenvoudige reiniging dient de lens ongeluk worden ingesmeerd met vingerafdrukken of cosmetica. Een interne focus systeem stelt fotografen in staat om zich te concentreren van zo dichtbij als ong. 1 "(ong. 2,5 cm), waardoor ze de macht om het gehele frame vullen met verrassend kleine onderwerpen. De Quick-Shift Focus System maakt het mogelijk om direct te schakelen naar handmatige scherpstelling wanneer het onderwerp wordt vastgelegd door AF.

€ 419.99

Lees verder

Foto Video
Product
 

Alles-in-één-vergelijker en vergelijk internet, bellen en televisie.