Vogels EFW 8105

Vogel's EFQ 8105: SuperFlat muurbeugel

De EFW8105 SuperFlat™ van Vogel's is geschikt voor flatscreens van 19 tot en met 37 inch. Er is slechts 2 centimeter afstand tussen de tv en de wand, net voldoende voor kabels en ventilatie. Het slimme AutoLock® houdt uw scherm stevig op zijn plaats. De Vogel's EFW 8105 van Vogel's is voor de echte liefhebber van plat en compact. De steun is ruimtebesparend en vormt tegelijkertijd een smaakvol designelement. Er is slechts twee centimeter afstand tussen de wand en de tv, net voldoende voor kabels en ventilatie.

 • Muurbeugel
 • Min. schermgrootte 19"
 • Max. schermgrootte 37"
 • Min. afstand tot de wand 20 mm
 • Max. afstand vanaf de wand 20 mm
 • Max. gewicht van TV 20 kg
 
 • Gaten patroon min. 100 x 100 max. 200 x 200 mm
 • Geïntegreerde waterpas
 • AutoLock
 • VESA montagegaten: 75 x 75 tot 200 x 200 mm
 • Levenslange garantie
 • Digital Movie Award 2009
Vogel's EFW8105  

Makkelijk te installeren

De installatie is in een handomdraai gebeurd. De steun is zelfs voorzien van een waterpas om ervoor te zorgen dat hij kaarsrecht hangt. Het slimme AutoLock® houdt het scherm stevig op zijn plaats zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kostbare tv. Maak uw eigen entertainmentcentrum en combineer deze wandsteun met het kolomsysteem en de audio/dvd multi-drager van de 8000-serie.

€ 19.99

lees

Beeld en geluid Vogel apos s
Product
 

Vogels EFW8305

Model EFW 8305 van Vogel's SuperFlat™ is geschikt voor flatscreens van 40 tot en met 80 inch. Er is slechts 2 centimeter afstand tussen de tv en de wand, net voldoende voor ventilatie. Het slimme AutoLock® houdt uw scherm stevig op zijn plaats. Houdt u er alstublieft rekening mee, dat u speciale kabels nodig heeft met een haakse aansluiting.

Het model EFW 8305 van Vogel's SuperFlat™ is voor de echte liefhebber van plat en compact. De steun is ruimtebesparend en vormt tegelijkertijd een smaakvol designelement. Er is slechts twee centimeter afstand tussen de wand en de tv, net voldoende voor kabels en ventilatie.

De installatie is in een handomdraai gebeurd. De steun is zelfs voorzien van een waterpas om ervoor te zorgen dat hij kaarsrecht hangt. Het slimme AutoLock® houdt het scherm stevig op zijn plaats zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kostbare tv. Maak uw eigen entertainmentcentrum en combineer deze wandsteun met het kolomsysteem en de audio/dvd multi-drager van de 8000-serie.


Specificaties

Standaardkleur:  
Alternatieve kleuren:  
Min. schermgrootte: 40 " 
Max. schermgrootte: 80 " 
Minimum gewicht: 0 kg 
Max. gewicht: 70 kg 
Aantal draaipunten:
Aantal toepassingen:
Min. afstand tot de wand: 24 mm 
Max. afstand vanaf de wand: 24 mm 
CIS®: -
AdvanCIS™: -
SPS™ (Screen Protection System) : -
SMM™ (Smart Movement Mechanism) : -
Nummer TÜV-certificaat:  
Interfacebreedte: 830 mm 
Interfacehoogte: 475 mm 
USP's: Autolock ® - beveilig uw flatscreen met slecht 1 klik 
  Geïntegreerde waterpas - gegarandeerde waterpas montage van uw scherm 
  VESA montagegaten: 75x75mm tot 800x450mm. 
  SuperFlat™ - slechts 24mm vanaf de wand 
Garantie: Levenslang 
wheels: -
remoteControlled: -
adjustableDepth: -

€ 54.95

lees

Beeld en geluid Vogel apos s
Product
 

Vivanco HDMI 2.1 Switching Unit 2 in 1 uit

Schakel heel eenvoudig tussen twee verschillende apparaten met de HDMI Switch Unit van Vivanco. Sluit maximaal twee apparaten aan op de switch en je kan heel eenvoudig switchen tussen beide met één druk op de knop.

€ 24.95

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco Audio adapter Coaxial in naar Optisch uit

De Vivanco Audio adapter verandert het digitaal coaxiaal signaal om naar een digitaal optisch signaal. Hiermee kan je apparatuur aansluiten met een coaxiale uitgang naar een apparaat met digitale optical ingang.

€ 17.94

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco Audio adapter Optisch in naar Coaxial uit

De Vivanco Audio adapter verandert het digitaal optisch signaal om naar een digitaal coaxiaal signaal. Hiermee kan je apparatuur aansluiten met een digitale optical uitgang naar een apparaat met een coaxiale ingang.

€ 17.94

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Salora Road Pack

Salora ProSport Road Pack: Met dit pakket ben jij klaar voor actie!

Met de Salora Road Pack ben jij goed voorbereid om jouw roadtrip te maken. Het pakket is zeer compleet samengesteld met de juiste accessoires voor de activiteiten die jij onderneemt. De accessoires zijn in combinatie met vrijwel elk merk actioncam te gebruiken. Tevens is er genoeg ruimte over om jouw actioncam en eventuele extra accessoires op te bergen. Met dit complete pakket in luxe case ben jij klaar voor actie.

 • Carry box
 • Helmet mount
 • Suction cup
 
 • Motorcycle mount
 • USB adapter

€ 20.00

lees

Beeld en geluid Salora
Product
 

Salora Water Pack

Salora ProSport Water Pack: Voor een spetterend avontuur!

Hoe je ook te water gaat, jij bent goed voorbereid met de Salora Water Pack. Of je nou gaat zeilen, surfen, waterskiën, duiken, you name it, jij hebt jouw belangrijkste accessoires bij de hand. Deze zijn in combinatie met vrijwel elk merk actioncam te gebruiken. Natuurlijk is er nog genoeg ruimte om jouw actioncam en eventuele extra accessoires op te bergen. Met dit complete pakket in luxe case ben jij klaar om het avontuur aan te gaan.

 • Carry box
 • Floaty handgrip
 • Floaty sponge
 • Surf board mount
 • USB adapter
 

 

€ 22.00

lees

Beeld en geluid Salora
Product
 

Salora 40FSB5002

Salora 40FSB5002: compacte 40" TV ultieme kijkervaring

Deze Salora 40FSB5002 is een TV met een compact beeldscherm. Dit maakt hem de ideale tV voor op de slaapkamer, keuken of in de caravan. Je kunt met alle gemak al jouw favoriete series en films kijken met behulp van de HDMI kabel of door middel van een USB stick. De Salora 40FSB5002 is een FULL HD LED TV met een prachtig zwart design en mooie zwarte randen. Ideaal om op de camping een TV dagje te houden als het een keer wat minder mooi weer is!

Specificaties

 • Full HD TV
 • Smart TV
 • 40 inch
 • Smart Remote app

 

Smart TV

De Salora 40FSB5002 geeft jou de mogelijkheid om te genieten van de nieuwste films en series wanneer jij maar wilt. Surf snel over het web op zoek naar jouw favoriete apps en binnen een mum van tijd heb je jouw entertainment gevonden.

HDMI

Ook als er een keertje niets op TV is hoef jij je niet te vervelen. Je sluit met gemak jouw apparatuur aan, van dvdspeler tot audioset via de HDMI ingangen en zo heb je jouw entertainment altijd bij de hand.

Compact scherm

Dankzij het 40 inch grote beeldscherm van de Salora 40FSB5002 plaats je deze met gemak overal in huis. Perfect voor in de keuken en kinderkamer, maar ook voor in het vakantiehuisje zeer geschikt. Zo heb jij ook op regenachtige dagen op de camping altijd wat te kijken.

Mooie beelden

Dankzij de Full HD schermresolutie kijk jij naar natuurgetrouwe beelden. Er wordt een perfect verschil gecreeerd tussen licht en donker en hierdoor wordt diep contrast weergegeven. JIj ziet details die je eerst nog niet zag.

€ 369.00

lees

Beeld en geluid Salora
Product
 

Vivanco PA 115 Phono Voorversterker

Met de Vivanco PA 115 Phono voorversterker kan je heel eenvoudig een platenspeler aansluiten aan een versterker. De voorversterker zet Phono om naar een line-ingang als AUX, Tape, CD of tuner.

€ 39.95

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco Optical 10m optisch digitaal

Sound & Image 10 meter toslink kabel

Het uitgebreide Sound & Image assortiment bestaat uit de nieuwste digitale aansluitingen. Geniet met de Sound & Image Optische Toslink kabel van perfecte digitale geluidsweergave van CD en SACD. Home Cinema toepassingen, zoals Blu-Ray en DVD, zijn in staat met deze enkele optische kabel meerkanaalsgeluid, zoals Dolby Digital en DTS, weer te geven. Met deze optical kabel van Sound & Image haal je het echte bioscoop geluid je huiskamer binnen!

De Sound & Image Optische kabels bestaan uit meerdere lagen Glas Fiber welke samen één optische "ader" vormen. De uiteinden zijn gepolijst voor perfecte signaal overdracht tussen de bron en de weergever.De kabelmantel beschermt het optische signaal. Zo is de overdracht van het optische digitale signaal gegarandeerd. Daarom zijn Sound & Image optische kabels de beste oplossing om de verbinding te realiseren met behoud van kwaliteit.

 

Voordelen

 •  Perfecte optische signaal overdracht
 •  Erg flexibel
 •  Verkrijgbaar in meerdere lengtes

Specificaties:

-Digital Fiber Optic verbinding

-Ondersteunt PCM, MP3 signalen en meerkanaals geluid

-Gepolijste gouden uiteinden

-Afgeschermde kabelmantel

-Extra flexibel

-Lengte: 10m

€ 59.96

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco Mini jack 3,5mm naar 2x tulp 1,5m

Met de Vivanco Mini-jack 3,5mm naar 2x tulp sluit je eenvoudig apparatuur aan met een 3,5mm mini-jack ingang/uitgang op een RCA 2x tulp ingang/uitgang. De kabel is 1,5 meter.

€ 14.96

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco CAT6 netwerk kabel 2m

Sluit je apparatuur aan op internet met de Vivanco CAT6 netwerkkabel. Hierdoor wordt je internet sneller en stabieler. CAT6 is de verbeterde versie van CAT5 en kan meer data dragen en sneller vervoeren. De kabel is 2 meter.

€ 14.96

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco CAT6 netwerk kabel 3m

Sluit je apparatuur aan op internet met de Vivanco CAT6 netwerkkabel. Hierdoor wordt je internet sneller en stabieler. CAT6 is de verbeterde versie van CAT5 en kan meer data dragen en sneller vervoeren. De kabel is 3 meter.

€ 19.95

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco CAT6 netwerk kabel 5m

Sluit je apparatuur aan op internet met de Vivanco CAT6 netwerkkabel. Hierdoor wordt je internet sneller en stabieler. CAT6 is de verbeterde versie van CAT5 en kan meer data dragen en sneller vervoeren. De kabel is 5 meter.

€ 18.95

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco CAT6 netwerk kabel 10m

Sluit je apparatuur aan op internet met de Vivanco CAT6 netwerkkabel. Hierdoor wordt je internet sneller en stabieler. CAT6 is de verbeterde versie van CAT5 en kan meer data dragen en sneller vervoeren. De kabel is 10 meter.

€ 26.95

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Vivanco CAT5 netwerk kabel 20m

Sluit je apparatuur aan op internet met de Vivanco CAT5 netwerkkabel. Hierdoor wordt je internet sneller en stabieler. De kabel is 20 meter.

€ 29.95

lees

Beeld en geluid Vivanco
Product
 

Sony Dualshock 4 Wireless Controller Blauw

Sony Dualshock 4 Wireless Controller Black V2: De nieuwe PS4 controller

Sony PlayStation 4 DualShock 4 controller V2. De Sony PlayStation 4 DualShock 4 controller V2 heeft alle functionaliteiten die je van DualShock 4 al kent maar met wat nieuwe upgrades. Een aantal functies op deze controller zijn dat je met de SHARE-knop overwinningen en prestaties direct kan delen met vrienden via populaire sociale netwerken. Daarnaast zit er in het midden een ingebouwde monospeaker en is de DUALSHOCK4 voorzien van een headsetaansluiting. Via de controller geniet jij hierdoor van hifi-geluidseffectie en kan je chatten met vrienden. Jij ziet en hoort niet alleen alles gedetailleerder, maar voelt het ook nog eens dankzij de intensere trillingsmotoren. De draadloze DUALSHOCK 4-controller is voorzien van een nieuw ontwerp. Je hebt hierdoor meer comfort en houd alles in de hand. Hij beschikt over verbeterde analoge sticks en knoppen die zorgen voor nog meer precisie. Als laatste beschikt de controller ook nog over een touchpad die zich aan de voorkant van de controller bevindt. Bestuur, gebaar of teken met het touchpad en ervaar een vrijere manier van spelen!

 • Playstation 4 controller
 • Touchpad aan voorzijde
 • Knoppen: Playstation-, SHARE-, Optiones- en actieknoppen
 • Bewegingssensor: op 6 punten volgend systeem (3 punten gyroscopp & 3 punten accelerometer)
 • USB (micro B) extentieport
 
 • Stereo headset
 • Bluetooth 2.1 + EDR.
 • Ingebouwde oplaadbare Lithium-ion batterij (capaciteit 1000 mAh)
 • Ingebouwde mono-speaker
 • Trilfunctie
 • Light bar

Sony DUALSHOCK 4  

Ervaar de actie

Ervaar met de DUALSHOCK 4 de actie, want dankzij de intensere trillingsmotoren voel jij nu ook de intensiteit van het gamen. Jij ziet niet alleen de actie, of hoort de actie, maar voelt het ook nog eens, waardoor je nog meer geniet van het spel dat je aan het spelen bent. De hifi-geluidseffecten hoor je ook via de controller en je kan chatten met vrienden via de ingebouwde monospeaker en headsetaansluiting.

Gepersonaliseerd gamen

Dankzij de vier gekleurde led's wordt er eenvoudige manier aangeboden om spelers te identificeren. Daarnaast kan je hierdoor ook nuttige game-informatie bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

  Sony DUALSHOCK 4

Sony DUALSHOCK 4  

Ontwerp

De DUALSHOCK 4-controller heeft een nieuw ontwerp, waardoor jij nog meer comfort hebt. Dit zorgt ervoor dat jij alles in de hand houdt. De verbeterde analoge sticks en knoppen zorgen daarnaast ook nog eens voor meer precisie als je aan het gamen bent.

Deel het met vrienden

Jij hebt een nieuw record behaald? Deel het met je vrienden via populaire sociale netwerken dankzij de SHARE-knop. Jij kan overwinningen en prestaties delen zodat jouw vrienden precies weten waar je mee bezig bent.

  Sony DUALSHOCK 4

€ 59.99

lees

Beeld en geluid Sony
Product