BLACK NOVEMBER bij Alternate

BLACK NOVEMBER bij Alternate

Paradigit desktopdagen kortingen tot 27%

Paradigit desktopdagen kortingen tot 27%

Paradigit desktopdagen kortingen tot 27%

Over Paradigit

Paradigit biedt een uitgebreid assortiment notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur in 4 winkels verspreid over Nederland en uiteraard ook via de webshop op Paradigit.nl.

Het Nederlandse publiek vindt Paradigit Computers al negen jaar lang de award voor 'Beste Computerspeciaalzaak', zo blijkt uit onderzoek van ING Retail. Paradigit.nl heeft een uitgebreid assortiment. Consumenten kunnen hun artikelen reserveren (om later in de winkel af te halen) of bestellen en het artikel thuis laten bezorgen. 

Meer over en van Paradigit

 

E-reader | de Rakuten Kobo milieubewuste Kobo Clara 2E

E-reader | de Rakuten Kobo milieubewuste Kobo Clara 2EDe Rakuten Kobo gebruikt  gecertificeerde gerecyclede materialen in nieuwe e-readers en zet daarmee een cruciale stap op het gebied van duurzaamheid. De nieuwe Kobo Clara 2E heeft een buitenkant van 85% gerecycled plastic, waarvan 10% ocean-bound plastic. De Kobo Clara 2E heeft Bluetooth® en is de eerste 6 inch Kobo die waterdicht is.

De Kobo Clara 2E heeft een verbeterd, anti-reflecterend 6″HD E Ink Carta 1200 scherm. Dankzij de Dark Mode-optie (donkere achtergrond met witte letters) en de ComfortLight PRO die blauw licht wegfiltert, kun je ook ’s avonds comfortabel lezen.

Met 16GB aan opslagruimte kun je talloze e-books en luisterboeken opslaan. En dankzij de Bluetooth® geniet je met deze e-reader zowel van e-books als van luisterboeken.

Minder plastic

Kobo Clara 2E is de eerste Kobo e-reader gemaakt van gerecycled en ocean-bound plastic; plastic dat onderweg was naar de oceaan. Dit past binnen Kobo’s ambitie om zo veel mogelijk gecertificeerde gerecyclede materialen te gebruiken zonder aan kwaliteit in te boeten. Kobo wil in de loop van het jaar meer dan 200.000 plastic flessen uit de oceanen en meer dan een miljoen cd’s en dvd’s hergebruiken en verwijderen van stortplaatsen.

Volgens de U.S. Environmental Protection Agency bespaart het recyclen van 10 plastic flessen genoeg energie om een laptop meer dan 25 uur van stroom te voorzien. Ook de verpakkingen zijn vernieuwd. De nieuwste verpakking is magneetvrij, gemaakt van FSC-gecertificeerd gerecycled papier en gedrukt met soja-inkt – een van de meest milieubewuste en duurzame opties die momenteel beschikbaar zijn.

Voor de Kobo Clara 2E zijn ook verschillende sleepcovers beschikbaar. Deze hebben een achterkant die gemaakt is van 97% recycled plastic, waarvan 10% ocean-bound plastic en een binnenvoering van microvezels, waarvan 40% gerecycled plastic. De Kobo Clraa 2E sleepcovers zijn nu verkrijgbaar in Zwart, Diep Oceaanblauw, Koraalrif Oranje en Zeeglas Groen.