Bestel nu de gloednieuwe MacBook Air.

 

Wil je jouw nieuwe MacBook Air
zo snel mogelijk?

Vanwege een tekort aan computerchips kan de wachttijd oplopen tot maximaal 10 weken. We leveren op volgorde van bestellen. Plaats jij als eerste een bestelling, dan ontvang jij als eerste je nieuwe MacBook Air.

Maak je MacBook compleet.

Bekijk alle MacBook-accessoires
Hoezen & tassen
Neem jouw nieuwe MacBook mee in stijl. Eenvoudig op de rug, of zakelijk in de hand.
Randapparatuur
Werk je veel thuis? Een extra toetsenbord of muis is ideaal voor bij je tweede scherm.
Externe harde schijven
Atijd handig: extra goed beveiligde data-opslag voor je MacBook.
Monitoren
Superscherpe beeldkwaliteit met groottes tot maar liefst 43-inch. Je eigen studio!
Adapters & hubs
Laat je MacBook samenwerken en verbind erop los met de multifunctionele adapters & hubs!
Rain Design
mStand
Koelt je MacBook en zorgt ervoor dat jij in de beste houding kunt zitten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profiteer van onze Summer Sale aanbiedingen!

alternate summersale

Profiteer van onze Summer Sale aanbiedingen!

Over Alternate:

Alternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate.nl is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Meer over en van Alternate

Bekijk alle aanbiedingen en profiteer van de Summer Sale!

over Paradigit:
De Paradigit groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. De Paradigit groep heeft een omzet van 100 miljoen euro (boekjaar 2015) en verkoopt 150.000 computers per jaar. Bij de Paradigit groep zijn ruim 250 medewerkers in dienst. De Paradigit groep is in verschillende markten aanwezig. Door schaalvoordeel is de Paradigit groep altijd zeer concurrerend; de sterke bedrijfscultuur zorgt voor grote toegevoegde waarde in de dienstverlening.

Meer over en van Paradigit

Paradigit summersale Stel uw eigen Paradigit desktop samen! Windows 11 brengt je dichter bij waar je van houdt De nieuwe folder is uit

🔥 Go! Go! Go! - Vakantiegeld aanbiedingen

medion vakantiegeld

Haal het maximale uit je vakantiegeld met MEDION, wij hebben de beste deals op PC’s, laptops en randapparatuur voor je op een rij gezet. Maak gebruik van de speciale vakantiegeld kortingen op onze Tv’s, huishoudelijke apparaten en radio’s. Of je nu op vakantie gaat of niet, bij MEDIONshop koop je Duitse kwaliteit voor de beste prijs. Zo haal je het maximale uit je geld!

Naar de sale

Over Medion

Al 25 jaar biedt Medion consumenten functionele en hoogwaardige elektronica aan. Medion is onderdeel van de Lenovo groep. Lenovo is wereldmarkleider op de PC-Markt, (Desktop, tablets, notebooks). De eigen webshop Medion.com is vooral bekend van laptops, desktop PC’s en tablets. Daarnaast vindt de klant op Medion.com ook mobiele telefoons, foto- en videocamera’s, DAB+ radio’s, TV’s, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur en navigatiesystemen.

Meer over en van Medion