mobiel 0625492100 schrijf je eigen bijdrage en stuur die via email naar info@snelvindbaar.nl

 

ben5g

De belangrijkste voordelen van 5G

5G internet heeft allerlei voordelen. Ik vertel hieronder waarom het handig is om 5G te nemen.

Hogere internet- en downloadsnelheid

5G internet is een stuk sneller dan 4G internet. Zo gaat de downloadsnelheid van 200 Mbit/s naar 300 Mbit/s en de uploadsnelheid van 50 Mbit/s naar 75 Mbit/s. Hierdoor laden websites sneller. Dit merk je vooral als er veel afbeeldingen op een webpagina staan. Ook is het handig als je vaak YouTube video’s kijkt. Het bufferen van een filmpje duurt minder lang. Maak je zelf weleens video’s? Het uploaden hiervan gaat ook een stuk sneller. Net als het downloaden van je favoriete film voor onderweg. Of die ene goede serie. 

Meer capaciteit

Ook heel handig aan 5G: er is altijd goed bereik, hoeveel telefoons er ook aanwezig zijn op een bepaalde plek. Zoals bijvoorbeeld op een drukbezocht festival, of tijdens oud en nieuw. Zo kun je je vrienden of familie gewoon bereiken. Om ze te vinden als je ze kwijt bent, maar ook om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Let op je dataverbruik!

Van plan om 5G te nemen bij bijvoorbeeld je iPhone 14? Blijf dan wel goed letten op je dataverbruik. Met 5G kun je in 10 minuten meer websites bezoeken dan met 4G, omdat ze sneller laden. Maar hierdoor kan je data wel sneller op gaan. Hou dit dus goed in de gaten.

Meer over Ben en G5