Op zoek naar een draadloos alarmsysteem van Jablotron, Ajax of Hikvision of de beste cilindersloten van M&C met kerntrekbeveiliging skg3?
Wij hebben diverse kwaliteitsproducten van verschillende merken zoals M&C, Jablotron,Ajax, Hikvision, Nemef en lseo

Op zoek naar een goede beveiliging voor uw woning of bedrijf? Wij hebben diverse betrouwbare en professionele alarmsystemen zoals het meest verkochte alarmsysteem van AJax, Hikvision en Jablotron. Naast de elektronische beveiliging hebben we ook hang en sluit werk met de hoogste beveiliging zoals kerntrekbeveliging SKG3 van het merk M&C. Bent u daarom op zoek naar cilinders of deurbeslag met kerntrekbeveliging van M&C dan hebben wij een zeer groot aanbod met alleen maar kwaliteitsproducten.

De populaire en professionele deurcilinders met kerntrekbeveliging van M&C Color plus, Minos, Matrix en Condor. Bent u op zoek naar een alarmsysteem thuis, kluizen, Secustrips of andere beveiligingsproducten of andere producten die met beveiliging te maken hebben?

Uit het assortiment van Mr beveiliging:

JA 190Y GSM communicator module

Jablotron 100 gsm kiezer

De module van de GSM-communicator is ontworpen voor de alarmcentrales JA-100K en JA-100KR. Hij dient als back-up en uitbreiding van de LAN-communicator, die deel uitmaakt van de centrale. Indien geïnstalleerd, verhoogt hij de betrouwbaarheid van de gegevensoverdracht naar de JABLOTRON CLOUD en naar de ARC.

De communicator maakt het mogelijk:

 • om het systeem te bedienen via een spraakmenu
 • om gebeurtenissen direct te melden naar een mobiele telefoon (SMS- en spraakberichten) vanaf de centrale

Lees verder

NL Jablotron 100
Product
 

JA 110P BUS PIR bewegingsdetector

Jablotron 100 JA-110P

De JA-110P is een BUS PIR bewegingsdetector ontworpen voor bescherming binnenshuis. Het detecteert de beweging van een object met de temperatuur van het menselijk lichaam. De detectie eigenschappen kunnen worden geoptimaliseerd door middel van alternatieve lenzen, zoals de: JS-7904 corridorlens, JS-7906 horizontale petlens en de JS-7901 verticale gordijnlens. Het immuniteitsniveau is instelbaar en heeft twee verschillende niveaus. De alarm geheugen functie is een optionele instelling, deze functie maakt de indicatie en het lokaliseren van een alarm zeer eenvoudig. Het is mogelijk om de detector toe te wijzen aan een zone en deze neemt maar één positie in het alarmsysteem in. SMART MEMORY indicatie (SMI) biedt een visuele LED verificatie van een geactiveerde detector. SMI kan uit worden geschakeld door middel van het code codebedienpaneel. • Voeding: via de BUS van de centrale , 12V (9 - 15 V) • Stand-by stroomverbruik: 5 mA • Installatie hoogte: 2.5 meter boven de grond • Detectie bereik: 110°/ 12 m (met een standaard lens) • Afmetingen: 60 x 97 x 52 mm • Veiligheidsklasse 2 in overeenkomst met EN 50121-1 • Milieu in overeenkomst met EN 50131-1: II, binnen • Bedrijfstemperatuur: -10 tot 40 °C

Lees verder

NL Jablotron 100
Product
 

DS 7604NI K1 4P, 4 Kanaals NVR

Hikvision NVR met of zonder 4 PoE poorten

De Hikvision DS-7604NI-K1/4P, 4 Kanaals, 1 x Bay HDD, optioneel 4 x PoE NVR die is voorzien van 4 PoE inputs, zo hoeft de IP camera niet meer apart voorzien te worden van een voeding.

Nog nooit was IP-CCTV zo eenvoudig, de camera's worden direct op de NVR aangesloten zonder tussenkomst van extra netwerk apparatuur. De NVR voorziet de camera's automatisch van de juiste IP adressen. Hiermee is de installatie en configuratie vergelijkbaar met een analoge DVR. U heeft slechts een netwerk aansluiting richting uw router in te stellen en de NVR is klaar voor gebruik. Voor hogere resoluties neemt het maximaal aantal camera's en/of het aantal frames af. De som van de ingestelde bandbreedtes per camera's levert de totale recording bandbreedte op, en deze bepaalt de juiste NVR

Indien de NVR gekoppeld is met een LAN netwerk met internet connectie, kan de NVR net als alle andere Hikvision recorders worden benaderd via een webbrowser, telefoon en tablet.

Lees verder

NL Hikvision
Product
 

M C Matrix 6

De M&C Matrix set van 6 gelijksluitende cilinders.
Een nieuwe cilinder waar nog meer veiligheids elementen ingebouwd zijn.

M&C Matrix is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethde en de impressietechniek. Deze cilinder heeft bovenop het SKG 3* keurmerk ook nog een hardstalen brug waarbij het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken - zelfs zonder deurbeslag.
In de volksmond wordt veel gesproken over het kerntrekken. Maar in de praktijk wordt vaak het cilinderslot gebroken waardoor de deur gemakkelijk geopend kan worden (ook voor 3-puntsluitingen). Bij aanschaf van een SKG 3* cilinder hoeft de cilinder nog niet beveiligd te zijn tegen het breken van de cilinder. Daarvoor is dan weer het kerntrekbeslag wat niet nodig is bij deze deurcilinders met extra stalen brug. 

M&C Matrix is standaard voorzien van een nood en gevarenfunctie (paniek functie). Hierdoor is het cilinderslot tweezijdig te bedienen - ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

Bij elke set van M&C matrix wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

 

De M&C Matrix deurcilinder is:

- Een snijsleutel

- Veilig: Meer dan 750.000 verschillende sluitingen en nagenoeg onbreekbaar.

- Gebruiksvriendelijk: De platte sleutel pas op 2 manieren in het cilinderslot.

- Modulair: Leverbaar tot een maximale lengte van 205mm; past in elke deur.

- Veelzijdig: Leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart.

- Flexibel: Met een sluitplan bepaal je wie er toegang heeft tot welke ruimte.

- Te combineren met de Danalock

De maten van een cilinderslot zijn eenvoudig op te meten door een cilindermeter of door de cilinder uit de deur te halen (zo weet u ook direct hoe eenvoudig het is om de cilinder te vervangen). Twijfelt u over de maar van de deurcilinder. Geen probleem, dezelfde cilinder kunt u retour sturen om de cilinder op de juiste maat te laten maken. 

Wij hanteren niet tevreden wel geld terug.

Lees verder

NL M C Matrix
Product
 

Iseo R7 cilinder 2

2x Iseo R7 deurcilinders SKG 3*

U heeft gekozen voor een set van 2 deurcilinders met in totaal 6 sleutels
Een goede kwaliteit deurcilinder en bestendig tegen boren, breken en natuurlijk kerntrekken met het SKG 3* keurmerk.

U kunt hierboven de gewenste cilindermaten opgeven en op "in winkelwagen" drukken.
wilt u meerdere deurcilinders van verschillende maten kunt u deze zo selecteren en bestellen. Uw bestelling wordt altijd direct gelijksluitend gemaakt.

Paniekfuncie / 2-zijdig bedienbaar
Indien u kiest voor de 'paniekfunctie', kunt u aan de binnenzijde van de deur een sleutel in de cilinder laten steken. Uw cilinder is dan nog steeds bedienbaar vanaf de buitenzijde.

Hoe moet de cilinder opgemeten worden en/of vervangen worden:
Dit kan op 2 verschillende methodes. Het eenvoudigst is het om de cilinder uit de deur halen en op te meten.

optie 1: Steek daarvoor de sleutel in het slot dat u op wilt meten.
draai daarna op de kopse kant de schroef helemaal los. Draai de sleutel iets om zodat de cilinder eruit gehaald kan worden.
meet beide zijde van de deurcilinder (zoals hieronder afgebeeld is deze 2x 30cm). u kiest bij ons dan de cilinder van 65mm 32/32.
Is 1 gedeelte van de cilinder bijvoorbeeld langer dan kunt u kiezen uit 1 van de mogelijkheden die als selectie aangegeven staat.
Bijvoorbeeld: 1 kan van de cilinder is 30 a 32mm en de andere kant 47mm dat maakt de totale lengte van de cilinder 80mm en kiest u voor de cilinder 80mm 32/47

optie2: Wij hebben hier een CilinderMeter. deze kunt u uitprinten en uitknippen om uw cilinder op te meten zonder de cilinder uit de deur te halen.

Levertijd:

Besteld u meerdere deurcilinders met verschillende maten streven wij ernaar de bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden. De cilinders worden met de hand naar de juiste afmetingen gemonteerd.

 

Lees verder

NL Iseo R7
Product
 

Hikvision repeater

De Hikvision DS-PR1-WE draadloze repeater voor AX Pro ondersteunt 868 Mhz draadloze communicatie, Tri-X en Cam-X draadloze protocollen, meerdere leermethoden en automatische koppeling, waarmee de RF-afstand van het alarmsysteem kan worden vergroot.

Deze 868 MHz tweeweg draadloze communicatie zorgt voor een stabiele en veilige tweerichtingscommunicatie. Het LED-display toont verschillende statussen en heeft een 35 uur batterijback-up na stroomuitval. De repeater van Hikvision ondersteunt alle detectors, ook de Pircam.

 • 868MHz two-way wireless communication
 • Two-way communication, stable and secure
 • LED display, show the differernt feedbacks with easy understanding
 • Up to 35 hrs battery backup after mains lost, no worry about communication
 • Finding and connecting up to 8 PIRCAM or smoke detectors automatically, smart auto-pairing
 • Easy installation with new designed structure

Lees verder

NL Hikvision
Product
 

BUS interface voor draadloze componenten

Draadloze module voor de jablotron 100.

De JA-111R radio BUS module maakt het mogelijk om draadloze componenten  op het JA-100 alarmsysteem in te leren. In totaal 3 stuks van deze JA-111R radio ontvangstmodules kunnen via de BUS aansluiting op het systeem worden aangesloten.  Hierdoor kunnen ook grote objecten tot 120 draadloze zones worden beveiligd.

Het is mogelijk om de module in en buiten de behuizing van de centrale te installeren.

 • Compatibel met: F-Link 1.4.0 of hoger
 • Voeding: via de bus van de centrale: 12 V (9…15 V)
 • Verbruik van de back-up (standby) modus: 25 mA
 • Actueel verbruik (maximum) voor kabelselectie: 25 mA
 • Communicatiefrequentie: 868.1 MHz
 • Maten: 43 x 160 x 23 mm
 • Classificatie: veiligheidsgraad 2, In overeenstemming met EN 50131-1, EN 50131-3
 • Omgeving: II. indoor, algemeen, in overeenstemming met EN 50131-1
 • Bedrijfstemperatuurbereik: -10 °C tot +40 °C
 • Deze voldoet ook aan de eisen van: ETSI EN 300 220, EN 50130-4, EN 55022, EN 60950-1
 • Bedrijfsomstandigheden: ERC REC 70-03

Lees verder

NL Jablotron 100
Product
 

Het hele Mr beveiliging assortiment

Geen overeenkomende items gevonden