mobiel 0625492100 schrijf je eigen bijdrage en stuur die via email naar info@snelvindbaar.nl

 

Conrad

Conrad.nl-banner

Conrad is een Duits familiebedrijf dat in 1923 in Berlijn werd opgericht als een kleinschalig postorderbedrijf voor elektronicacomponenten. Sinds 1946 is het gevestigd in Hirschau, Duitsland. In de loop der jaren is Conrad uitgegroeid tot een van de grootste multichannel-leveranciers van elektronica en technische artikelen voor heel Europa, met een assortiment van meer dan 750.000 artikelen en een voortdurende uitbreiding van het aanbod.

Conrad biedt een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan merkproducten, van de kleinste SMD-componenten tot complete pc's van bekende fabrikanten. Het assortiment omvat ook meettechniek, domotica, moderne communicatietechnologie, modelbouw en modelspoorbaanartikelen, en hoogwaardige eigen merken zoals Voltcraft, Toolcraft, C-Control, Reely, Conrad Energy en nog vele anderen.

Met een rijke geschiedenis in de elektronica-industrie, is Conrad een betrouwbare partner voor bedrijven en hobbyisten die op zoek zijn naar hoogwaardige elektronica en technische artikelen. Als u op zoek bent naar kwalitatieve producten en een uitstekende service, bezoek dan de website van Conrad en ontdek het uitgebreide assortiment.

 

het Conrad assortiment

 • Een 3D-printer hoeft niet duur te zijn.


  CONRAD.nl
   
  Product highlights
  Renkforce Cube One 3D-printer Incl. filament
  • WiFi-verbinding en App-besturing
  • Opbouwvolume: 80 x 80 x 80 mm
  • Draagbaar en gebruiksvriendelijk

  Over Conrad:

  Conrad is als familiebedrijf in 1923 opgericht te Berlijn, en is sinds 1946 gevestigd in Hirschau, Duitsland. Stapsgewijs ontwikkelde dit kleinschalige postorderbedrijf voor elektronicacomponenten zich tot één van de grootste multichannel-leveranciers van elektronica en technische artikelen voor heel Europa. Het assortiment omvat op dit moment meer dan 750.000 artikelen en wordt continu verder uitgebreid.

  Meer over en van Conrad