Wie is DELTA

In Zeeland kent iedereen DELTA. Het is dé telecomprovider en energieleverancier van de provincie. En omdat we het beste netwerk van Zeeland hebben, kiezen veel mensen ervoor om via ons verbonden te zijn voor internet, tv en bellen. In de onderzoeken van de Consumentenbond hebben we al jaren een mooie plek in de top drie. Sinds 2018 groeit het netwerk van DELTA ook hard buiten Zeeland. Zo zijn onze diensten inmiddels in grote delen van Nederland beschikbaar.
Telecomdiensten levert DELTA niet alleen aan consumenten, maar ook aan mkb’ers en de grootzakelijke markt. Denk aan een vast ip-adres, glasvezelverbindingen tot 10 Gbps en groepsaansluitingen voor televisie op vakantieparken en in ziekenhuizen.

Bij DELTA kies je voor vrijheid. En dat begint met razendsnel internet van maar liefst 150 Mbps, up en down. Genoeg om met het hele gezin te Netfl ixen, Youtuben, appen, gamen en muziek te streamen. Wil je ook Interactieve TV erbij of bellen met de vaste telefoon? Dat bepaal je helemaal zelf. Wel zo handig.

Een maandje meer zenders? Zo geregeld. Net als onbeperkt bellen of nóg sneller internet, zoals 250 Mbps of 750 Mbps. In MijnDELTA zet je het eenvoudig aan of uit. Iedere maand weer. Zo blijf je flexibel en betaal je alleen voor wat je gebruikt

Naar Delta Fiber

Geen overeenkomende items gevonden