mobiel 0625492100 schrijf je eigen bijdrage en stuur die via email naar info@snelvindbaar.nl

 

Tele2

born 2be cheap

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland en streeft ernaar om betaalbare communicatiediensten aan te bieden voor consumenten, de zakelijke en de wholesale markt. Het bedrijf biedt diverse diensten zoals vaste en mobiele spaar-, data-, internet-, tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2 is erop gericht om iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder, terwijl ze blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor hun klanten te zijn, gaat Tele2 nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

In 2013 is Tele2 begonnen met de uitrol van haar eigen 4G/LTE netwerk in Nederland. Hiervoor worden antennes verbonden met het bestaande glasvezelnetwerk van Tele2 in heel Nederland. Dit glasvezelnetwerk is essentieel om straks de grote hoeveelheid mobiele data van alle klanten goed te kunnen verwerken. Met Tele2 kunnen klanten profiteren van betaalbare communicatiediensten van hoge kwaliteit.

Tele2 aanbiedingen:

 • Onbeperkt internet 4G Tele2

 • Samsung Galaxy S23 Ultra Review - Specificaties, Functies en Prijzen

  De Samsung Galaxy S23 Ultra is de directe opvolger van de Galaxy S22 Ultra en is een grote, krachtige smartphone met een 6,8 inch amoled-display. Het scherm heeft een maximale verversingssnelheid van minimaal 120Hz en een hoge resolutie van 3088 bij 1440 pixels, wat zorgt voor een adembenemende kijkervaring. De smartphone heeft een ultrasonische vingerafdrukscanner, een vernieuwde selfiecamera en wordt geleverd met een S Pen stylus.

  De Galaxy S23 Ultra is uitgerust met een aangepaste versie van de Snapdragon 8 Gen 2-chip, waardoor het eindeloos multitasken mogelijk is en het toestel een stuk energiezuiniger is dan zijn voorgangers. Het toestel heeft 8GB of 12GB RAM en 256GB, 512GB of 1TB aan opslag. Het beschikt over een nieuwe 200 megapixel-sensor van Samsung zelf, die in slechte lichtomstandigheden nog betere foto's en video's maakt en gebruik maakt van pixel binning.

  De Samsung Galaxy S23 Ultra wordt geleverd met Android 13 en de One UI 5.1-schil en heeft een uitstekend updatebeleid. Het toestel krijgt vier nieuwe versies van het besturingssysteem en vijf jaar lang regelmatig beveiligingspatches. Het toestel is de grootste van het nieuwe trio en is perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een grote, krachtige smartphone. De Galaxy S23 Ultra is echter de duurste van de drie, dus als je op zoek bent naar een goedkopere optie, kun je kiezen voor de Samsung Galaxy S23 of de Galaxy S23 Plus.

  Samsung Galaxy S23 Ultra bij Tele2

  Tele2 Nederland B.V. - Betaalbare communicatiediensten voor consumenten, zakelijke en wholesale markt

  Tele2 Nederland B.V. biedt betaalbare communicatiediensten voor zowel consumenten, de zakelijke als de wholesale markt. Het bedrijf biedt vaste en mobiele spaar-, data-, internet-, tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën.

  Meer over en van Tele2