Netgear Nighthawk AX5 5 stream AX4200 wifi 6 router

De NETGEAR Nighthawk AX5 5-stream AX4200 wifi 6 router levert een nieuw niveau van Gigabit WiFi-connectiviteit zodat je sneller kan verbinden, streamen en downloaden met nieuwere mobiele apparaten. Krachtige 1.5 GHz triple-core processor met een volledig ontladen CPU verhoogt de algemene prestaties van het netwerk. De WiFi 6-technologie met OFDMA, 160 MHz kanaalondersteuning en 1024-QAM is ontworpen om tot 4 keer de datacapaciteit te leveren ten opzichte van eerdere standaarden en verbetert de netwerkefficintie enorm. High-power versterkers vergroten het bereik voor een betrouwbare dekking van het hele huis.

€ 229,99

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk Tri band AX8 8 Stream AX6600 WiFi 6 Router

NETGEAR Nighthawk Tri-Band AX8 8-Stream AX6600 WiFi 6 Router met een krachtige quad-core 1.5 GHz processor biedt ultrasnelle draadloze snelheden. 8 wifi-streams betekenen meer beschikbare bandbreedte en minder congestie voor jouw apparaten op het netwerk. Tri-band wifi zorgt voor de beste draadloze prestaties voor toepassingen met hoge bandbreedte, zoals UHD-videostreaming, massale bestandsoverdracht of torrentdownloads. Geniet nog meer van streaming met ultrasnelle wifi-snelheden naar compatibele smartphones, laptops en meer. 160 MHz kanaalondersteuning verdubbelt de snelheden zoals aangeboden door 80 MHz kanalen om Gigabit-snelheden te bieden aan compatibele apparaten. De Nighthawk Tri-band AX8 WiFi router maakt gebruik van de nieuwste wifi 6 technologie om de netwerkcapaciteit aanzienlijk te verhogen in vergelijking met de snelste wifi van vandaag.

€ 299,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear N300 Wireless Router

Deze N300 Wireless Router van Netgear combineert snelle en veilige draadloze verbindingen met een 4-poorts switch en zorgt dankzij de gentegreerde antennes, zelfs in de woonkamer voor een goed signaal en datasnelheden tot 300 Mbit/s. De Smart Wizard met WiFi Protected Setup vereenvoudigt de configuratie en zorgt voor beveiligde verbindingen.

€ 24,99

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk RAX8 8 Stream wifi 6 Router

De Nighthawk RAX8 8-Stream wifi 6 Router is gebaseerd op de nieuwste 802.11ax WLAN-standaard met vier keer de gegevenscapaciteit in een dichte omgeving. Zo kan je vandaag en morgen voldoen aan de eisen van je groeiende thuisnetwerk. Supersnelle gecombineerde WLAN-snelheden tot 6 Gbps en voor AX geoptimaliseerde 64-bit 1,8 GHz quad-core processors bieden intelligente domotica, vertragingsvrije 4K UHD streaming, snel online gamen en meer. Dit strakke routerontwerp verbergt vier krachtige antennes onder zijn 'vleugels'. De antennes zijn optimaal gepositioneerd voor de beste wifi-prestaties, waardoor het betrouwbare en sterkere wifi-bereik binnen en buitenshuis wordt uitgebreid. De Nighthawk RAX8 router is ook geschikt voor wandmontage.

€ 279,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk AX 12 12 Stream WiFi router RAX120

De Nighthawk AX12 12-Stream AX6000 WiFi-router ondersteunt Wi-Fi 6 (802.11ax) - de nieuwste WiFi-standaard met vier keer hogere gegevenscapaciteit voor jouw huidige en toekomstige groeiende thuisnetwerk. Supersnelle gecombineerde WiFi-snelheden tot 6 Gbps en een voor AX geoptimaliseerde 64-bits 2,2 GHz quad-core processor zijn geschikt voor slimme thuistoepassingen, ultravloeiende 4K UHD-streaming, online gaming en meer. AX WiFi biedt OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access) dat de netwerkcapaciteit aanzienlijk vergroot ten opzichte van de huidige WiFi en de latentie vermindert voor een betere WiFi-ervaring, waardoor het ideaal is voor een huishouden met veel WiFi-apparaten. Daarnaast versterken acht krachtige antennes de WiFi-signalen voor een maximaal bereik en een betrouwbare dekking. Nighthawk AX12 is ook de eerste router van Netgear voor thuisgebruik met een 5Gig-poort. Acht krachtige antennes vergroten het draadloze bereik binnen en buiten. De antennes zijn vooraf geoptimaliseerd voor de beste WiFi-prestaties. Routersignalen worden versterkt om het bereik en de betrouwbaarheid te maximaliseren, zodat je jouw WiFi op meer plaatsen kunt gebruiken. Geniet overal in huis van sterkere WiFi-signalen, of het nu gaat om gameconsoles in de kelder of beveiligingscamera's voor buiten.

€ 369,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear R7000 Nighthawk AC1900 Smart WiFi Router

De Netgear R7000 (Nighthawk AC1900) gigabit WiFi-router is speciaal gebouwd voor gaming, streaming en mobiele apparaten. De router is voorzien van een 1.0 GHz dual core-processor en biedt extreme snelheid zodat je geniet van minder vertraging en minder buffering. Met Beamforming+ en ingebouwde krachtige versterkers en externe antennes ben je klaar voor het extreme! Nighthawk biedt ook de oplossing voor wanneer je niet thuis bent. Functies zoals NETGEAR Nighthawk, ReadyCLOUD, OpenVPN, en de Kwilt-app helpen om je netwerk te beheren, bieden je toegang tot een beveiligde persoonlijke cloud, laten je op afstand je thuisnetwerk benaderen en laten je foto's delen die zijn opgeslagen op de opslag.

€ 134,90

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear AirCard AC810 mobiele hotspot router

De Netgear AirCard 810 mobiele hotspot biedt een veilige en supersnelle internetverbinding met ondersteuning van 4G LTE-categorie 11 (downloaden op 600 Mbps). 802.11ac Wi-Fi biedt ultieme prestaties nodig voor het streamen van media, gamen en gegevensoverdracht. Je kan sms-berichten ontvangen en dataverbruik op het kleuren-LCD-aanraakscherm volgen. Je kan ook maximaal 15 Wi-Fi-apparaten zoals jouw smartphone, tablet en laptop aansluiten. De levensduur van de batterij bedraagt tot 11 uur. Met Jump Boost kan je jouw smartphone of andere kleine draagbare USB-apparaten zoals een powerbank opladen.

€ 219,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear 4 Stream AX1800 WiFi 6 Router

De NETGEAR 4-Stream AX1800 WiFi 6 Router verbetert jouw netwerk om een grotere capaciteit met een consistente en krachtige signaalsterkte te bieden aan je aangesloten apparaten. Met snelheden tot 1,8 Gbps wordt deze next-gen router aanbevolen voor een klein tot middelgroot huis met maximaal 20 aangesloten apparaten. De krachtige quad-core 1.5 GHz processor zorgt voor superieure prestaties voor gelijktijdige real-time toepassingen zoals multimedia streaming, online gaming en audio/video chats. Met NETGEAR Armor krijg je geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen voor jouw thuisnetwerk en aangesloten apparaten.

€ 119,90

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear R7000P Nighthawk AC2300 Smart WiFi Router MU MIMO

De R7000P Nighthawk AC2300 Smart WiFi Router+MU-MIMO van Netgear is een gigabit WiFi-router, gebouwd met gaming, streaming en mobiele apparaten in gedachten. Hiervoor ondersteunt de router MU-MIMO, voor het gelijktijdig kunnen streamen op een hoge snelheid zodat je minder last hebt van lag en buffertijden. De high-power radio versterkers en high-gain antennes dragen bij tot een groter draadloos bereik. Beheer en controleer de router overal met behulp van functies zoals NETGEAR genie remote access, ReadyCLOUD, OpenVPN.

€ 159,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear R7800 Nighthawk X4s router

De Netgear R7800 Nighthawk X4s AC2600 Smart WiFi Router met 160 MHz, Multi-User MIMO en Quad-stream architectuur, levert de snelste gecombineerde wifi-verbinding tot 2,53 Gbps. Met de 1,7 GHz dual-core processor en functies zoals Dynamic QoS, levert de Nighthawk X4s ongevenaarde prestaties voor gaming, streaming en mobiele connectiviteit.

€ 169,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk M1 LTE Mobile Hotspot Router

De Nighthawk M1 Mobile Router gaat vooruit op de manier waarop je WiFi on-the-go kunt gebruiken. De Nighthawk M1 Mobile Router van NETGEAR is een Gigabit LTE-apparaat dat is geoptimaliseerd om maximale downloadsnelheden van 1 Gbps te bereiken, waardoor de mobiele breedbandervaring tot ongevenaarde nieuwe hoogten wordt gebracht. De combinatie van ultrasnelle downloadsnelheden, ondersteuning voor Cat. 16 LTE Advanced Pro en 4-bands Carrier Aggregation in n apparaat, biedt deze premium Mobile Router de best mogelijke internetverbinding, of hij nu onderweg, thuis of tijdens je reizen wordt gebruikt.

€ 289,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear XR1000 Nighthawk router

Met de Nighthawk Pro Gaming XR1000 WiFi 6 Gaming Router speel je vrij en zonder onderbreking met WiFi 6. Verminder netwerkcongestie met 4x capaciteit om met topsnelheden te gamen en verbeter je game-ervaring aanzienlijk. WiFi 6 biedt je 40% snellere snelheid, wat je online en cloud gaming ervaring verbetert. Het stelt meer apparaten in staat om gelijktijdig verbinding te maken en te streamen, zonder de snelheid of betrouwbaarheid te benvloeden, door gegevens efficint te verpakken en te plannen. OFDMA en MU-MIMO verminderen de netwerkjitter en latentie nog verder. Naast een eenvoudig af te lezen GUI is het DumaOS-dashboard volledig aanpasbaar met panelen voor Geo-filter, netwerkbewaking, apparaatbeheer en Quality of Service. Twee jaar geleden heeft Netgear de gamewereld op zijn kop gezet door NIGHTHAWK PRO GAMING-routers te introduceren, de eerste routers die speciaal voor gamers zijn ontworpen. Door gebruik te maken van bewezen technologie en aangedreven door DumaOS, werden ze de routers waarop professionele gamers en streamers vertrouwen. Nu is de lat nog hoger gezet door de introductie van 's werelds eerste WiFi 6-gamerouter, de XR1000. WiFi 6 biedt je hogere prestaties, hogere snelheid en minder netwerkjitter en latentie. Geladen met de nieuwe DumaOS 3.0 en functies zoals geo-fencing, ping heatmap, bandbreedteallocatie (QoS), en meer. De XR1000 is ontworpen om je de bovenhand en de #PowerToWin te geven.

€ 349,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk X6S AC4000 Tri Band WiFi Router R8000P

De Nighthawk X6S AC4000 Router, met baanbrekende Tri-band WiFi en multi-user MIMO (MU-MIMO) is ideaal voor het gelijktijdig streamen naar vele WiFi-apparaten in jouw huis. De X6S biedt de snelste gecombineerde wifi-snelheid tot 4 Gbps en wordt aangedreven door een krachtige 64-bits, dual-core 1,8 GHz-processor met drie offload-processors. Geniet van de snelste wifi-snelheid door jouw hele huis met minder vertraging en minder buffering tijdens het gamen, streamen en surfen. Toegang en de controle van de router vanaf elke locatie met behulp van functies zoals NETGEAR Genie remote access, ReadyCLOUD en OpenVPN. Bedien jouw thuisnetwerk met spraakopdrachten met behulp van Amazon Echo / Alexa.

€ 219,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Orbi 4G LTE Tri band WiFi Router AC2200

De Orbi 4G LTE Tri-band WiFi Router AC2200 van Netgear levert tot 2.2 Gbps high-performance WiFi op 4G LTE-netwerken. Het heeft een gestroomlijnd, modern ontwerp met high-gain interne antennes voor maximaal 125 m aan dekking. De Orbi 4G LTE Tri-band WiFi Router AC2200 met gentegreerde cellulaire modem is compatibel met geselecteerde Orbi AC-satellieten om een mesh Wi-Fi-systeem te creren, dat naadloze 4K-streaming en gaming ondersteunt, overal in je huis. De Orbi 4G LTE WiFi-router met een gentegreerde mobiele modem werkt met simkaarten van de meeste grote 4G LTE mobiele netwerkproviders. Het is de perfecte oplossing als traditionele internetverbindingen via kabel, glasvezel of DSL geen mogelijkheid zijn.

€ 399,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Orbi Whole Home RBK23 AC2200 router

Dit Orbi WiFi-systeem wordt geleverd met een Orbi WiFi-router en -satelliet die leveren ongevenaarde wifi-dekking. Het heeft betrekking op huizen tot 550 m2 met krachtige wifi signalen. Innovatieve Tri-band WiFi helpt maximaliseren van de internetsnelheden die beschikbaar zijn in jouw huis. Geniet van betere wifi, overal. De FastLane3 Technology creeert betere 4K HD streaming & gaming, zelfs als je verbonden bent met meerdere apparaten.

€ 268,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear AC1200 Dual Band WiFi Router

De Netgear AC1200 Dual Band WiFi Router levert WiFi snelheden tot 300+900 Mbps. Het stelt je in staat om je WiFi te upgraden om nieuwe AC-apparaten te ondersteunen. Met de Netgear genie-app kan je jouw thuisnetwerk eenvoudig beheren. Het is eenvoudig te installeren en ideaal voor dekking in grote huizen.

€ 39,99

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Netg Insight BRK500 VPN Router 2er Set

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 513,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Orbi Pro Tri Band Zakelijk wifi systeem (SRK60B03) AC3000 router

De Netgear Orbi Pro Tri-Band Zakelijk wifi-systeem (SRK60B03) AC3000 is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven en bedekt wel tot 7500 vierkante meter met razendsnelle WiFi. Dit systeem omvat een WiFi-router en twee satellieten. En wifi-netwerk met eenvoudige verkeersscheiding - Toegewijd portaal voor gasten, werknemers, beheerders. De speciale WiFi-verbinding biedt u de snelste en meest consistente beschikbare internetsnelheden, zelfs als meer apparaten verbinding maken. De Orbi Pro creert een naadloos netwerk, dus als u van de ene kant van het kantoor naar de andere kant gaat, zal uw signaal niet dalen en is vooral essentieel tijdens telefonische vergaderingen. Geniet van een snelle en eenvoudige installatie met behulp van de Insight-app en beweer en bewaak uw WiFi direct vanaf elke locatie.

€ 529,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk Tri band AX12 12 Stream AX1100 Tri Band Wi Fi 6 Router USB 3.0

De NETGEAR Nighthawk Tri-band AX12 12-Stream WiFi-router maakt gebruik van de nieuwste Wi-Fi 6 (802.11ax) standaard om vier keer meer gegevenscapaciteit te bieden voor het verwerken van meer apparaten in jouw netwerk. Voorzie jouw huis van stroom, stream ultrafijne 4K UHD-beelden, speel online en nog veel meer met supersnelle gecombineerde Wi-Fi-snelheden tot 10,8 Gbps en de Wi-Fi 6 geoptimaliseerde 64-bits 1,8 GHz quad-coreprocessor. Combineer twee Gigabit LAN-poorten en twee Gigabit WAN-poorten gelijktijdig voor de Multi-Gig-ervaring. Acht krachtige antennes op de router versterken wifi-signalen voor een maximaal bereik en een betrouwbare dekking. De Nighthawk Tri-band AX12 is de snelste router voor Gigabit-internet met gecombineerde snelheden tot 10,8 GBPS. Tri-band WiFi optimaliseert snelheden over de drie WiFi-banden, zodat jouw snelle WiFi snel blijft en efficint meerdere apparaten kan bedienen die op het netwerk zijn aangesloten. Gigabit-snelheden via tri-band WiFi kunnen tegelijkertijd veel meer gegevens ondersteunen, waardoor het mogelijk wordt muziek in de keuken te streamen, 4K-video in de woonkamer en online gamen in de slaapkamer.

€ 449,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk M2 Mobiele Router

De Netgear Nighthawk M2 Mobile Router van NETGEAR is de volgende generatie Gigabit Class LTE Mobile Router om maximale downloadsnelheden tot 2 Gbps in geselecteerde gebieden te bereiken, waardoor uw mobiele breedbandervaring ongevenaarde nieuwe hoogten bereikt. De Nighthawk M2 Mobile Router is de revolutie in de categorie Mobile Broadband, waarmee u uw LTE-verbinding via WiFi of Ethernet naar een alternatief openbaar of particulier gegevenstoegangspunt kunt verplaatsen. Met de Nighthawk M2 Mobile Router kun je media streamen van een USB-stick of externe harde schijf naar alle aangesloten apparaten, of snelle videostreaming tijdens reizen. De Nighthawk M2 Mobile Router wordt geleverd met een batterij die lang meegaat, de hele dag door, met de verbeterde Jumpboost-functie kunt u nu uw andere apparaten opladen als ze bijna leeg zijn. Wanneer u op uw bestemming aankomt, kunt u de stekker in een stopcontact steken voor een 24/7 werking zonder batterij. De Nighthawk M2 Mobile Router heeft een nieuw aanraakschermontwerp, het beheren van uw netwerk en instellingen was nog nooit zo eenvoudig - houd eenvoudig toezicht op gegevensgebruik, zie WiFi-naam / wachtwoord, mobiele signaalsterkte en beheer apparaat- en netwerkinstellingen. Maak verbinding met maximaal 20 wifi-apparaten en deel uw beveiligde verbinding wanneer u gast-wifi-toegang inschakelt, vermijd het gedoe van het handmatig verbinden van elk apparaat met een nieuw wifi-netwerk.

€ 429,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Orbi Pro Tri Band Business WiFi router (SRR60) AC3000

Geniet van razendsnelle WiFi met de Netgear Orbi Pro Tri-Band Business WiFi-router (SRR60) AC3000, de krachtige Mesh WiFi-router voor kleine bedrijven. Het creert n naadloos roaming netwerk waarmee je gemakkelijk van de ene kant van het kantoor naar de andere kant gaat, zonder dat het signaal wegvalt, maar het bereik is gemakkelijk te vergroten door er een Orbi Pro-satelliet voor binnen of een Orbi Outdoor-unit voor buiten aan toe te voegen. Naast snellere WiFi zorgt het ook voor een goede beveiliging binnen je bedrijf. Creer eenvoudig 3 WiFi-netwerken (SSID) met verkeersscheiding voor 3 toegewijde en volledig gesoleerde WiFi-netwerken. En met de Insight-app beheer en bewaak je jouw WiFi direct vanaf elke locatie.

€ 184,90

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk VDSL ADSL Modem Router D7000

De Netgear Nighthawk VDSL/ADSL modem router biedt WiFi snelheden tot 1,9Gbps (600Mbps+1300Mbps). Het apparaat beschikt over een dual-core processoren een ingebouwde DSL-modem. Geavanceerde Quality of Service (QoS) reserveert bandbreedte voor gaming en streaming. Beamforming+ technologie en drie antennes zorgen voor uitstekend bereik.

€ 149,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear AC1200 Smart WiFi Router 4x LAN, Dual band 2,4GHz 5GHz

De Netgear R6220 AC1200 Smart WiFi Router biedt high-performance draadloze snelheden tot 300 + 867 Mbps en met dual-band technologie vermijdt hij storingen, waardoor een betrouwbare verbinding mogelijk is. Het verbeterde draadloos bereik levert betere verbindingen voor middelgrote tot grote woningen en meerdere apparaten, terwijl de vier Gigabit Ethernet-poorten supersnelle bedrade verbindingen bieden.

€ 54,90

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Insight BR200 Managed Business Router

De Insight BR200 Managed Business Router is een beveiligingsrouter voor thuis, op kantoor en in kleine bedrijven en levert hoge prestaties. Deze zakelijke router heeft een externe configuratie en bewaking, een firewall, VPN, IPsec site-2-site verbinding en VLAN-functies die bedrijven de mogelijkheid bieden om volledig te monitoren en te beschermen.

€ 149,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear Nighthawk X6 Tri Band WiFi Router R8000 IEEE 802.11ac, USB 3.0

De Nighthawk X6 router met baanbrekende tri-band WiFi-technologie, is gebouwd om elk apparaat in uw huis automatisch en tegelijkertijd aan te sluiten op uw WiFi signaal. Laptops, tablets, telefoons, tv's, game consoles, muziek streamers, camera's - als het WiFi-ondersteund, is het X6 versneld. Met enorme gecombineerde draadloze snelheden tot 3.2Gbps, 3 WiFi banden en met Smart Connect wordt elk apparaat toegewezen op de snelste WiFi-verbinding mogelijk, voor een maximale snelheid.

€ 174,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Netgear AC2200 Orbi Tri Band Mesh WiFi Router RBR20

De AC2200 Orbi Tri-Band Mesh WiFi-Router RBR20 levert een snelle en betrouwbare WiFi-dekking door het hele huis. Snelheden tot 2,2 Gbps en sterkere draadloze verbindingen zorgen ervoor dat er aan jouw dagelijkse behoeften op het gebied van WiFi en entertainment wordt voldaan. Geniet van ononderbroken 4K UHD-streaming, vloeiende gaming en naadloze connectiviteit met jouw computers, tablets en smartphones. De Orbi-router heeft een slanke en moderne look en kan zo op de kast worden geplaatst of aan jouw entertainmentcentrum worden toegevoegd. Start met een Orbi-router en creer vervolgens een Orbi mesh WiFi-netwerk door jouw hele huis door Orbi-satellieten toe te voegen (afzonderlijk verkrijgbaar). Activeer Circle met Disney met slimme functies voor ouderlijk toezicht om eenvoudig te kunnen filteren, beheren en controleren wat jouw kinderen online doen. Direct gebruiksklaar en compatibel met jouw internetserviceprovider om overal van een betere WiFi-dekking te kunnen genieten.

€ 124,90

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product