Sitecom CN 388 USB C Hub 4 Port usb hub

Verbind meerdere USB-C apparaten snel en eenvoudig met de USB-A poort van je notebook met de CN-388 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-A poort van je notebook en je hebt vier USB 3.1 Type-C poorten tot je beschikking om vier USB-C apparaten met je notebook te verbinden. De perfecte oplossing voor wanneer je notebook geen USB-C poort heeft. De CN-388 USB-C Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Hij is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-388 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-388 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 39,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

DeLOCK Externe industrile hub 4x USB 3.0 Type A usb hub

Deze solide industrile USB-hub van DeLOCK kan worden aangesloten op een computer via de USB Type-A interface. Het breidt de computer uit met vier USB Type-A-connectoren, die de USB-batterijladerspecificatie BC1.2 ondersteunen. Zo kunnen aangesloten apparaten zoals smartphones sneller worden opgeladen. Indien nodig kan een optionele voeding of een optionele voedingskabel worden aangesloten op het stopcontact.

€ 124,90

Lees verder

Hardware USB hub DeLOCK
Product
 

Sharkoon 3 Poort USB 3.0 Hub RJ45 usb hub

De Sharkoon 3-Port USB 3.0 Hub + RJ45 is gemaakt van aluminium en maakt een comfortabele uitbreiding mogelijk van drie extra USB 3.0-poorten en n extra RJ-45 aansluiting op elke computer. De hub is eenvoudig in gebruik door middel van plug-and-play en dankzij de gentegreerde USB 3.0-kabel werkt de hub zonder extra voeding, de benodigde spanning wordt gewoon uit de USB poort van PC of notebook gehaald. De hub ondersteunt met USB 3.0 SuperSpeed data overdrachtssnelheden tot een max. 5 Gbit / s. Daarom is de externe hub is goed voorbereid op de snelle en eenvoudige aansluiting van externe media, ook is de hub compatibel met USB 2.0 en USB 1.1. De gentegreerde netwerkkaart biedt Gigabit Ethernet met 10/100/1000 Mbit / s en is ideaal voor de huidige data overdrachtssnelheden van moderne netwerken en priv omgevingen.

€ 19,99

Lees verder

Hardware USB hub Sharkoon
Product
 

D Link DUB M610 USB 3.0 Hub sr usb hub

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 57,90

Lees verder

Hardware USB hub D Link
Product
 

Sitecom USB 3.0 Fast Charging Hub 4 Port usb hub CN 085

Met de CN-085 USB 3.0 Fast Charging Hub 4 Port van Sitecom voeg je extra USB 3.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten en opladen. Deze USB-hub wordt geleverd met een externe stroomadapter en ondersteunt alle USB-apparaten, ook die met een hoger stroomverbruik zoals tablets, telefoons, externe harde schijven en digitale camera's. Dankzij de hogere uitgangsspanning van de USB-poorten (5 V/3,5 A gecombineerd) weet je zeker dat je tablet de stroom ontvangt om snel op te laden. Je kunt via elke poort opladen met de 2,4 A die je iPad Air of andere tablet nodig heeft. De CN-085 USB 3.0 Fast Charging Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps per poort met SuperSpeed USB 3.0 zodat je bestanden 10 keer sneller kunt overdragen en kopiren dan met Hi-Speed USB 2.0. Ideaal voor het overdragen van grote bestanden zoals HD-films. De CN-085 USB 3.0 Fast Charging Hub 4 Port is achterwaarts compatibel met USB 2.0 en USB 1.1 en is plug-and-play als hij uit de doos komt. Sluit de hub gewoon aan op een vrije USB 3.0-poort van je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook met de meegeleverde USB 3.0-kabel van 100 cm. Drivers zijn niet nodig. De hub is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 34,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB A naar USB A USB C Hub usb hub

Met de CN-399 USB-A naar USB-A + USB-C Hub kun je meerdere apparaten aansluiten op een USB-A poort van je notebook. Gebruik de twee USB-A poorten om je USB-A apparaten te verbinden en de twee USB-C poorten om je USB-C apparaten aan te sluiten. Deze Hub zorgt ervoor dat je USB-C apparaten snel en gemakkelijk kunt verbinden met de USB-A poort van je notebook. Zelfs als je notebook geen USB-C poort heeft, kun je dus je USB-C apparaten aansluiten. Alle poorten ondersteunen overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. De CN-399 USB-A naar USB-A + USB-C Hub heeft een compacte aluminium behuizing en flexibele kabel van 15 cm. Hij is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 34,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Trust Oila 7 Port USB 2.0 Hub usb hub 20576

7-poorts USB 2.0-hub, ideaal voor het aansluiten van extra USB-apparaten op je laptop en pc. Zelfs bij gebruik van alle poorten behoud je een stabiele verbinding, door gebruik te maken van de voedingsadapter.

€ 19,99

Lees verder

Hardware USB hub Trust
Product
 

DeLOCK USB 3.0 Hub met 13 poorten schakelaars usb hub

Deze solide USB-hub van Delock met metalen behuizing kan worden aangesloten op een computer via de USB Type-A interface. Het breidt de computer uit met 13 USB Type-A poorten. Aangesloten apparaten zoals smartphones kunnen worden opgeladen of gegevens kunnen worden overgedragen met 5 Gbps. Elke poort kan afzonderlijk worden in- of uitgeschakeld met behulp van de schakelaars.

€ 81,90

Lees verder

Hardware USB hub DeLOCK
Product
 

DeLOCK In Desk Hub 3 Port USB 3.0 2 Slot SD Card Reader usb hub 61991

Met de In-Desk Hub van Delock maakt u van een uitsparing in uw bureau een echte USB hub met kaartlezer. U kunt alle kabels voor monitor, toetsenbord en muis door de hub heen leiden, als handige kabelgoot. Verder sluit u de hub zelf aan op uw pc met de USB kabel, om toegang te krijgen tot drie extra USB poorten en een SD kaart lezer, die zich direct op uw bureau bevindt.

€ 41,99

Lees verder

Hardware USB hub DeLOCK
Product
 

Sitecom CN 384 USB C Hub 4 Port usb hub

Verbind je standaard USB apparaten en USB-C apparaten snel en eenvoudig met je USB-C notebook dankzij de CN-384 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-C poort van je notebook en je hebt twee USB-C poorten en twee USB-A poorten tot je beschikking. De CN-384 USB-C Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Hij is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-384 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-384 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 34,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB C Hub Card Reader usb hub

Gebruik de CN-406 USB-C Hub & Card Reader om twee USB-C apparaten aan te sluiten op de USB-C poort van je notebook. Beide poorten ondersteunen overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Gebruik hem ook als kaartlezer en verplaats foto's en video's op de hoogste snelheid met de SD en MicroSD kaartsleuven. Je kunt beide kaartsleuven tegelijkertijd gebruiken. De CN-406 USB-C Hub & Card Reader heeft een compacte aluminium behuizing en flexibele 15 cm kabel. Hij is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden en hij is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 34,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

DeLOCK 3.5 5.25 USB 3.0 Hub 4 Port usb hub

Deze 3.5" / 5.25" USB 3.0 Hub 4 Port van DeLOCK kan worden genstalleerd in een 3.5" of 5.25" bay van de pc. Het zal intern worden aangesloten via een USB 3.0 pin header op het moederbord. Er kunnen maximaal vier USB-apparaten, bijv. dockingstations, kaartlezers, externe behuizingen enz. worden aangesloten. En USB 3.0 type-A ondersteunt de functie voor het opladen van de batterij en het snel opladen, bijv. om een smartphone sneller op te laden. Met de schuifschakelaar kan je kiezen of deze poort als snellaadpoort of als datapoort met een eenvoudige oplaadfunctie moet worden gebruikt.

€ 46,79

Lees verder

Hardware USB hub DeLOCK
Product
 

i tec USB 3.0 Slim Passive HUB 4 Port usb hub

De i-tec USB 3.0 Slim Passive HUB 4 Port is een ideale metgezel voor iedereen die niet genoeg USB-poorten in zijn notebook, ultrabook of PC heeft en die voortdurend zijn favoriete USB-apparatuur zoals flashschijven, mobiele telefoons, tablets, digitale camera's, MP3-spelers, printers, enz. moet aansluiten en loskoppelen. Deze HUB biedt 4 USB 3.0-poorten met de Plug & Play-functie en standaard USB-laden - de HUB detecteert automatisch aangesloten apparatuur voor het opladen via USB. De USB 3.0-interface is vooral belangrijk voor de gegevensoverdracht van USB 3.0-geheugenkaarten en flashschijven die de hoge overdrachtssnelheid het meest zullen gebruiken. De LED toont de toestand van het lezen en schrijven van de gegevens. De HUB wordt gevoed door de USB-bus en vereist geen installatie van drivers. Sluit hem gewoon aan via de USB-kabel op een computer en je kan hem direct in gebruik nemen. Deze HUB heeft een ingebouwde overstroombeveiliging voor de computer in geval van kortsluiting op de randapparatuur. De interface is achterwaarts compatibel met USB 2.0. Deze HUB wordt geleverd zonder de voedingsadapter die voor de meeste hardware-apparatuur niet nodig is. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is deze HUB een ideale begeleider van jouw notebook tijdens het reizen.

€ 14,99

Lees verder

Hardware USB hub I tec
Product
 

HP 4 Port USB Type C 3.0 Hub aktiv bk usb hub

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 67,90

Lees verder

Hardware USB hub HP
Product
 

Trust Oila 4 Port USB 2.0 Hub usb hub

De Oila is een Compacte 4-poorts USB 2.0-hub voor op reis. Gebruik de handige hub om extra USB-apparaten op uw laptop aan te sluiten.

€ 8,99

Lees verder

Hardware USB hub Trust
Product
 

Sharkoon 4 Poort USB 3.0 Hub usb hub

De Sharkoon 4-Port USB 3.0 Aluminium Hub biedt je de mogelijkheid het aantal USB-poorten van je PC of notebook uit te breiden. Installatie is volledig Plug & Play en doe je door middel van het aansluiten via de gentegreerde USB 3.0 kabel, een aparte voeding is hierbij niet benodigd. De Hub ondersteunt met USB 3.0 SuperSpeed data transfer snelheden tot 5Gbit/s en is daardoor uitermate geschikt voor allerlei soorten externe media. Dankzij het slanke elegante design is de 4-Port USB 3.0 Aluminium Hub de ideale toevoeging voor elke PC, notebook of Ultrabook.

€ 12,99

Lees verder

Hardware USB hub Sharkoon
Product
 

DeLOCK Externe USB 3.1 Gen 1 USB C 4x USB A 1x USB C PD USB hub

De Delock Externe USB 3.1 USB-Hub is de mobiele metgezel voor notebooks of tablets met USB Type-C aansluiting. Er kunnen maximaal 4 USB Type A apparaten worden aangesloten op de hub. De hub heeft een USB Type-C Power Delivery Port, waaraan je de voeding van een notebook of tablet kan aansluiten om deze op te laden. Daarnaast voorziet deze voeding ook de USB Type-A aansluitingen van stroom.

€ 64,90

Lees verder

Hardware USB hub DeLOCK
Product
 

Trust Halyx Aluminium 4 Port USB 3.2 Hub usb hub

De Trust Halyx Aluminium 4-Port USB 3.2 Hub is een stijlvolle 4-poorts USB-hub van aluminium dat 4 extra USB 3.2 Gen 1 Type A-poorten toevoegt aan je computer. Deze duurzame en stijlvolle aluminium hub past in elke tas of zak en heeft geen externe voeding nodig. Sluit de hub eenvoudigweg aan op je computer of laptop en het apparaat werkt meteen. Met n dun en compact apparaat heb je de perfecte oplossing om al je apparaten en randapparatuur aan te sluiten.

€ 23,99

Lees verder

Hardware USB hub Trust
Product
 

ICY BOX IB AC6104 USB 3.0 Hub 4 Port usb hub

De USB-Hub IB-AC6104 van ICY BOX biedt u de mogelijkheid om een enkele USB 3.0-interface naar een totaal van vier sleuven uit te breiden.

€ 19,99

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

ICY BOX IB Hub1402 usb hub 4 Port USB 3.0

De IB-Hub1402 is een 4 port USB 3.0-hub die gemakkelijk op een USB 3.0-poort kan aansluiten op jouw laptop of pc. Het is klein en de gentegreerde USB 3.0-kabel kan je gebruiken zonder extra kabels te dragen. Vaak hebben de minder dure moederborden slechts een paar USB 3.0 interfaces. Deze compacte hub helpt snel. Het maakt gebruik van een enkele USB 3.0 poort op jouw pc of notebook en breidt het uit naar vier extra poorten. Probleem opgelost! De USB 3.0-interface kan data-overdrachtssnelheden tot 5 Gbit/s bereiken, zodat je jouw gegevens gemakkelijk kan overbrengen van A naar B.

€ 24,90

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

DeLOCK In Desk Hub 4 Port USB 3.0 usb hub

Deze In-Desk Hub 4 Port USB 3.0 van DeLOCK kan worden genstalleerd in een bestaande uitsparing van het bureau met een diameter van 60 mm of 80 mm om door de kabels voor de monitor, het toetsenbord en de muis te leiden. Tegelijkertijd biedt de hub vier USB Type-A poorten. De gegevensoverdracht en stroomvoorziening is gegarandeerd via een USB 3.0 Type-A en een USB 2.0 Type-A. De afstand tussen de vrije aansluitingen kan maximaal 20 cm zijn, omdat de twee kabels met elkaar verbonden zijn.

€ 24,99

Lees verder

Hardware USB hub DeLOCK
Product
 

ICY BOX IB AC677 usb hub 7 Port USB 3.0

De ICY BOX IB-AC677 7-Port USB 3.0 Hub heeft een robuuste stalen behuizing met gentegreerde schroefgaten, wat hem flexibel maakt om ook toe te passen in industrile omgevingen. Dankzij de overdrachtssnelheden van 5 Gbit/s, kan deze hub op verschillende wijzen worden toegepast. USB 3.0 is downwards compatibel met USB 2.0 (met de daarbij behorende overdrachtssnelheden). Tevens zit op iedere poort een LED die aangeeft of er USB verbinding is. Een aparte LED geeft aan of er stroomverbinding is. De stroom poort van de IB-AC677 heeft een vergrendelschroef, om te voorkomen dat deze per ongeluk los komt. De hub is verbonden via een bijgevoegde USB-A 3.0 naar USB-B kabel.

€ 99,90

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

D Link 4 Port USB 3.0 Hub usb hub

De D-Link DUB-1340 is een USB 3.0-hub met vier verbindingen en heldere LED's. De USB-hub kan worden uitgebreid met andere USB-hubs tot een totaal van maximaal 127 USB-apparaten.

€ 54,90

Lees verder

Hardware USB hub D Link
Product
 

ICY BOX IB Hub1201 C usb hub

De ICY BOX IB-Hub1201-C is een USB 2.0 adapter van USB-C naar 2x USB-A. De Hub is klein van omvang en super dun. Met de adapter kunnen alle USB-A devices en veel populaire USB accessoires apparaten aan een MacBook of andere computer met USB-C poort worden verbonden. De USB-C poorten hebben het voordeel ten opzichte van USB-A aansluitingen dat ze kleiner zijn en daarom zijn ze ideaal voor dunne laptops en mobiele devices. De twee USB-A n de USB-C connectors zijn allemaal twist-proof. Dit betekent dat het niet langer noodzakelijk is de USB stekker er op bepaalde wijze in te pluggen wat een hoop ergernis zal schelen de USB plug zal altijd bij de eerste poging passen!

€ 14,99

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

Sitecom USB C Hub 4 Port usb hub

Je kunt al je bestaande USB Type-A apparaten nog steeds gebruiken op je USB-C notebook. Verbind je bestaande USB apparaten snel en eenvoudig met je USB-C notebook met de CN-383 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-C poort van je notebook en je hebt vier USB 3.0 Type-A poorten tot je beschikking om vier standaard USB Type-A apparaten met je notebook te verbinden. Deze 4 Port USB-hub ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en kan ook gebruikt worden om USB apparaten op te laden met 900mAh. De Hub is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-383 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-383 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 29,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

ICY BOX IB HUB1409 C3 usb hub

Als je USB-apparaten wilt aansluiten, maar er is geen vrij slot beschikbaar, biedt de ICY BOX IB-HUB1409-C3 USB-hub een oplossing: gewoon aangesloten op een USB-C-poort, krijg je vier snelle USB 3.2 Gen 1-interfaces voor alle apparaten. De hub van aluminium is bijzonder licht en ideaal voor transport. Met een maximale overdrachtssnelheid van 5 Gbit/s worden alle gegevens snel gekopieerd. De IB-HUB1409-C3 is ook naar beneden toe compatibel met USB 2.0 apparaten (met de corresponderende lagere overdrachtssnelheid).

€ 15,99

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

Targus 7 Port Desktop USB hub

Met deze 7-Port USB Desktop Hub is het mogelijk zeven extra USB 2.0 apparaten op je notebook of PC aan te sluiten via een USB-interface. De Hub wordt geleverd inclusief een stroom adapter, voor het geval er meer stroom nodig is, dan de PC of notebook levert.

€ 39,00

Lees verder

Hardware USB hub Targus
Product
 

ICY BOX IB HUB1426 CPD usb hub

De IB-HUB1426-CPD heeft twee USB Type-C en twee Type-A connectoren en houdt zo het evenwicht tussen de beproefde connectoren en de connectoren die zich in het kantoor en de woonkamers bevinden. Dit maakt het de perfecte metgezel voor bestaande en toekomstige apparaten.

€ 39,99

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

Targus USB C Multi Port Hub usb hub

De Targus USB-C Multi-Port Hub is ontworpen als de onmisbare metgezel van laptops, want het kan eenvoudig n USB-C 3.0-poort omzetten in twee USB-A 3.2 Gen 1 en twee USB-C 3.0-poorten met 100W PD Pass-Thru. Sluit nu al je USB-A en USB-C randapparatuur aan op de USB-C-poort van je computer - zoals muizen, toetsenborden, flash drives en harde schijven. Deze hub biedt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps en een oplaad capaciteit van 100W (20V/5A). Door het compacte design is de USB-Hub ook gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

€ 44,99

Lees verder

Hardware USB hub Targus
Product
 

Digitus USB 3.0 Office Hub 7 Port usb hub

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 34,79

Lees verder

Hardware USB hub Digitus
Product
 

Trust Vecco 4 Port USB 2.0 Mini Hub usb hub 14591

De HU-4440p van Trust is een vier-poorts USB-hub. Deze hub ondersteunt USB2.0 en is backward compatible met USB1.1 apparaten. De hub wordt door middel van een korte vaste USB kabel aan je PC of Notebook bevestigd en er kan meteen mee gewerkt worden.

€ 7,99

Lees verder

Hardware USB hub Trust
Product
 

ICY BOX IB HUB1403A usb hub

De ICY BOX IB-HUB1403A is bedoeld voor gebruik in de kabeldoorvoer (60 mm) van bureaus. Het past in bestaande gaten zonder gereedschap en biedt voldoende ruimte om meerdere kabels door te voeren. De IB-HUB1403A biedt vier USB 3.0 Type-A connectoren om verschillende apparaten aan te sluiten. De Audio In/Out-aansluitingen maken de veelzijdigheid compleet en maken het mogelijk om een hoofdtelefoon of andere audioapparatuur aan te sluiten.

€ 24,99

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

Kensington UH7000C USB 3.0 7 poorts hub lader usb hub

De Kensington UH4000C USB 3.0 is een 7-poorts USB-hub met oplaadfunctie. Breid de productiviteitmogelijkheden van een apparaat uit door randapparatuur aan te sluiten op een van de zeven USB 3.0-poorten. Tegelijkertijd kan de batterij van een smartphone en/of tablet opgeladen worden, dankzij de beschikbare 1,5 amp aan stroom. Gebruik makend van USB 3.0-technologie, ondersteunt de hub overdrachtsnelheden tot 5 Gbps, wat 10 keer sneller is dan USB 2.0. Sluit de USB-kabel van de hub eenvoudigweg aan op een apparaat en hij is klaar voor gebruik.

€ 49,90

Lees verder

Hardware USB hub Kensington
Product
 

ICY BOX IB HUB1700 C3 usb hub

Als de nieuwe notebook of pc geen gebruik meer maakt van conventionele USB-interfaces, is deze ICY BOX IB-HUB1700-C3 USB-C Hub precies de juiste oplossing. Zonder een vrije USB-C-poort krijg je zeven traditionele USB 3.0-poorten voor alle apparaten die je wilt gebruiken. Als je ook mobiele apparaten via USB wilt opladen, kan de hub op de stroomvoorziening worden aangesloten om de nodige prestaties te leveren. De lichte aluminium behuizing ziet er niet alleen chique uit, maar is door zijn kleine formaat ook uitstekend geschikt voor transport.

€ 32,99

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

DeLOCK Externe USB 3.1 Gen 1 Hub USB Type C 3x USB Type A 2 Slot SD kaartlezer usb hub

Deze Externe USB 3.1 Gen 1 Hub USB Type-C > 3x USB Type-A + 2 Slot SD kaartlezer van DeLOCK kan worden aangesloten op een computer via de USB Type-C interface. Het breidt de computer uit met drie USB Type-A-connectoren en twee sleuven voor SD- en Micro SD-geheugenkaarten. Als de hub wordt aangesloten op een computer met een USB 3.1 interface, wordt een maximale stroom van 900 mA verdeeld tussen de USB-poorten en de kaartlezer. Indien nodig kan een optionele voeding of een optionele voedingskabel worden aangesloten op het stopcontact.

€ 38,99

Lees verder

Hardware USB hub DeLOCK
Product
 

Digitus 10 Port USB 2.0 Hub usb hub

De Digitus 10-Port USB 2.0 heeft tien extra USB 2.0-poorten ter beschikking voor uw pc of Mac, zodat u USB-apparaten zoals digitale camera's, externe harde schijven, flash drives, en printers makkelijk kunt verbinden.

€ 27,29

Lees verder

Hardware USB hub Digitus
Product
 

ICY BOX IB HUB1715 U3 usb hub

De ICY BOX IB-HUB1715-U3 is een 15-in-n USB 3.0-hub waar je alle poorten afzonderlijk kan bedienen. De LED-indicatoren op elk van de veertien poorten geven altijd aan welke poorten geactiveerd zijn. Gebruik de veertien aan/uit-schakelaars om de USB Type-A-poorten te bedienen.

€ 79,90

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product
 

Targus 4 Port USB Hub usb hub

Met deze 4-Port USB Hub is het mogelijk vier extra USB apparaten op je notebook of PC aan te sluiten via een USB-interface. De Hub wordt voorzien van stroom via je PC of notebook, dus geen stroom adapter nodig.

€ 12,99

Lees verder

Hardware USB hub Targus
Product
 

DeLOCK Externe industrile hub 7x USB 3.0 Type A usb hub

Deze solide industrile USB-hub van DeLOCK kan worden aangesloten op een computer via de USB Type-A interface. Het breidt de computer uit met zeven USB Type-A-connectoren, die de USB-batterijladerspecificatie BC1.2 ondersteunen. Zo kunnen aangesloten apparaten zoals smartphones sneller worden opgeladen. Indien nodig kan een optionele voeding of een optionele voedingskabel worden aangesloten op het stopcontact.

€ 151,90

Lees verder

Hardware USB hub DeLOCK
Product
 

ICY BOX IB AC6110 usb hub 10x USB 3.0 Poorten

De IB-AC6110 van ICY BOX is een USB-hub met 10 USB 3.0 poorten. De tiende USB-poort kan je bovendien ook nog eens gebruiken als een USB charge poort (5V / 2.1A). De USB 3.0 aansluitingen van de IB-AC6110 zijn ook backwards compatible.

€ 69,90

Lees verder

Hardware USB hub ICY BOX
Product