Sitecom CN 388 USB C Hub 4 Port usb hub

Verbind meerdere USB-C apparaten snel en eenvoudig met de USB-A poort van je notebook met de CN-388 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-A poort van je notebook en je hebt vier USB 3.1 Type-C poorten tot je beschikking om vier USB-C apparaten met je notebook te verbinden. De perfecte oplossing voor wanneer je notebook geen USB-C poort heeft. De CN-388 USB-C Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Hij is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-388 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-388 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 39,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB 3.0 Fast Charging Hub 4 Port usb hub CN 085

Met de CN-085 USB 3.0 Fast Charging Hub 4 Port van Sitecom voeg je extra USB 3.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten en opladen. Deze USB-hub wordt geleverd met een externe stroomadapter en ondersteunt alle USB-apparaten, ook die met een hoger stroomverbruik zoals tablets, telefoons, externe harde schijven en digitale camera's. Dankzij de hogere uitgangsspanning van de USB-poorten (5 V/3,5 A gecombineerd) weet je zeker dat je tablet de stroom ontvangt om snel op te laden. Je kunt via elke poort opladen met de 2,4 A die je iPad Air of andere tablet nodig heeft. De CN-085 USB 3.0 Fast Charging Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps per poort met SuperSpeed USB 3.0 zodat je bestanden 10 keer sneller kunt overdragen en kopiren dan met Hi-Speed USB 2.0. Ideaal voor het overdragen van grote bestanden zoals HD-films. De CN-085 USB 3.0 Fast Charging Hub 4 Port is achterwaarts compatibel met USB 2.0 en USB 1.1 en is plug-and-play als hij uit de doos komt. Sluit de hub gewoon aan op een vrije USB 3.0-poort van je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook met de meegeleverde USB 3.0-kabel van 100 cm. Drivers zijn niet nodig. De hub is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 34,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB A naar USB A USB C Hub usb hub

Met de CN-399 USB-A naar USB-A + USB-C Hub kun je meerdere apparaten aansluiten op een USB-A poort van je notebook. Gebruik de twee USB-A poorten om je USB-A apparaten te verbinden en de twee USB-C poorten om je USB-C apparaten aan te sluiten. Deze Hub zorgt ervoor dat je USB-C apparaten snel en gemakkelijk kunt verbinden met de USB-A poort van je notebook. Zelfs als je notebook geen USB-C poort heeft, kun je dus je USB-C apparaten aansluiten. Alle poorten ondersteunen overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. De CN-399 USB-A naar USB-A + USB-C Hub heeft een compacte aluminium behuizing en flexibele kabel van 15 cm. Hij is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 34,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom CN 384 USB C Hub 4 Port usb hub

Verbind je standaard USB apparaten en USB-C apparaten snel en eenvoudig met je USB-C notebook dankzij de CN-384 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-C poort van je notebook en je hebt twee USB-C poorten en twee USB-A poorten tot je beschikking. De CN-384 USB-C Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Hij is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-384 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-384 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 34,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB C Hub Card Reader usb hub

Gebruik de CN-406 USB-C Hub & Card Reader om twee USB-C apparaten aan te sluiten op de USB-C poort van je notebook. Beide poorten ondersteunen overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Gebruik hem ook als kaartlezer en verplaats foto's en video's op de hoogste snelheid met de SD en MicroSD kaartsleuven. Je kunt beide kaartsleuven tegelijkertijd gebruiken. De CN-406 USB-C Hub & Card Reader heeft een compacte aluminium behuizing en flexibele 15 cm kabel. Hij is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden en hij is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 34,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB C Hub 4 Port usb hub

Je kunt al je bestaande USB Type-A apparaten nog steeds gebruiken op je USB-C notebook. Verbind je bestaande USB apparaten snel en eenvoudig met je USB-C notebook met de CN-383 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-C poort van je notebook en je hebt vier USB 3.0 Type-A poorten tot je beschikking om vier standaard USB Type-A apparaten met je notebook te verbinden. Deze 4 Port USB-hub ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en kan ook gebruikt worden om USB apparaten op te laden met 900mAh. De Hub is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-383 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-383 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 29,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom CN 387 USB C Hub 3 Port usb hub CN 387

Verbind je bestaande USB-A apparaten snel en eenvoudig met je USB-C notebook met de CN-387 USB-C Hub 3 Port. Sluit de Hub aan op de USB-C poort van je notebook en je hebt drie USB 3.1 Type-A poorten tot je beschikking om drie standaard USB Type-A apparaten met je notebook te verbinden. De CN-387 USB-C Hub 3 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Hij is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-387 USB-C Hub 3 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-387 USB-C Hub 3 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 27,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB 2.0 Travel Hub 4 port usb hub CN 080

Met de CN-080 USB 2.0 Travel Hub 4 Port van Sitecom voeg je extra USB 2.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten. De USB 2.0 Travel Hub 4 Port werkt zonder externe stroomadapter, zodat deze hub de ideale reisgenoot is. Sluit onderweg in de trein, het vliegtuig of de auto, als je geen stopcontact in de buurt hebt, tot vier USB-apparaten aan. De CN-080 USB 2.0 Travel Hub 4 Port is ideaal voor USB-apparaten met een laag stroomverbruik, zoals USB-sticks, USB-kaartlezers, Bluetooth-toetsenborden en muizen. De hub ondersteunt USB 2.0-overdrachtssnelheden tot 480 Mbps per poort en is achterwaarts compatibel met oudere USB-standaarden. De CN-080 USB 2.0 Travel Hub 4 Port is plug-and-play als hij uit de doos komt. Sluit de hub gewoon aan op een vrije USB 2.0-poort van je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook met de meegeleverde USB 2.0-kabel van 60 cm. Drivers zijn niet nodig. De hub is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 9,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB C naar HDMI adapter met Hub en Card Reader usb hub

Gebruik de CN-407 USB-C naar HDMI Adapter met Hub en Card Reader om meerdere apparaten aan te sluiten op de USB-C poort van je notebook. Hij is snel en gemakkelijk in gebruik! Met de HDMI poort kun je kristalheldere 4K Ultra HD video bekijken en de USB 3.1 Type-A poorten ondersteunen overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Je kunt SD en MicroSD kaarten lezen en schrijven met de gentegreerde kaartlezer en foto's en video's met de hoogste snelheid verplaatsen. De CN-407 USB-C naar HDMI Adapter met Hub en Card Reader heeft een aluminium behuizing en flexibele 15 cm kabel. Hij is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden en hij is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 49,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB 3.0 Hub 7 port usb hub CN 084

Met de CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port van Sitecom voeg je extra USB 3.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten. Deze USB-hub wordt geleverd met een externe stroomadapter en ondersteunt alle USB-apparaten, ook die met een hoger stroomverbruik zoals externe harde schijven, telefoons, tablets en digitale camera's. Sluit tot zeven USB-apparaten tegelijkertijd aan en kom nooit meer zonder vrije USB-poort te zitten. De CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps per poort met SuperSpeed USB 3.0 zodat je bestanden 10 keer sneller kunt overdragen en kopiren dan met Hi-Speed USB 2.0. Ideaal voor het overdragen van grote bestanden zoals HD-films. De CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port is achterwaarts compatibel met USB 2.0 en USB 1.1 en is plug-and-play als hij uit de doos komt. Sluit de hub gewoon aan op een vrije USB 3.0-poort van je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook met de meegeleverde USB 3.0-kabel van 100 cm. Drivers zijn niet nodig. De hub is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 39,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB 2.0 Hub 4 port usb hub CN 081

Met de CN-081 USB 2.0 Hub 4 Port van Sitecom voeg je extra USB 2.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten. Deze USB-hub wordt geleverd met een externe stroomadapter en ondersteunt alle USB-apparaten, ook die met een hoger stroomverbruik zoals externe harde schijven, telefoons, tablets en digitale camera's. Sluit tot vier USB-apparaten tegelijkertijd aan en kom nooit meer zonder vrije USB-poort te zitten. De CN-081 USB 2.0 Hub 4 Port ondersteunt USB 2.0-overdrachtssnelheden tot 480 Mbps per poort en is achterwaarts compatibel met oudere USB-standaarden. De hub is plug-and-play als hij uit de doos komt. Sluit de hub gewoon aan op een vrije USB 2.0-poort van je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook met de meegeleverde USB 2.0-kabel van 60 cm. Drivers zijn niet nodig. De hub is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 14,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom CN 385 USB C Hub 4 Port usb hub

Verbind meerdere USB-C apparaten snel en eenvoudig met je USB-C notebook dankzij de CN-385 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-C poort van je notebook en je hebt vier USB-C poorten tot je beschikking. De CN-385 USB-C Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Hij is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-385 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-385 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 39,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB 3.0 Hub 4 port usb hub CN 083

Met de CN-083 USB 3.0 Hub 4 Port van Sitecom voeg je extra USB 3.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten. Deze USB-hub wordt geleverd met een externe stroomadapter en ondersteunt alle USB-apparaten, ook die met een hoger stroomverbruik zoals externe harde schijven, telefoons, tablets en digitale camera's. Sluit tot vier USB-apparaten tegelijkertijd aan en kom nooit meer zonder vrije USB-poort te zitten. De CN-083 USB 3.0 Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps per poort met SuperSpeed USB 3.0 zodat je bestanden 10 keer sneller kunt overdragen en kopiren dan met Hi-Speed USB 2.0. Ideaal voor het overdragen van grote bestanden zoals HD-films. De CN-083 USB 3.0 Hub 4 Port is achterwaarts compatibel met USB 2.0 en USB 1.1 en is plug-and-play als hij uit de doos komt. Sluit de hub gewoon aan op een vrije USB 3.0-poort van je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook met de meegeleverde USB 3.0-kabel van 100 cm. Drivers zijn niet nodig. De hub is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 22,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom CN 386 USB C Hub 4 Port usb hub

Verbind meerdere USB-C apparaten en een USB-C oplader snel en eenvoudig met je USB-C notebook dankzij de CN-386 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-C poort van je notebook en je hebt drie ultrasnelle USB-C poorten en n USB-C Power Delivery (PD) poort tot je beschikking om tegelijkertijd USB-C apparaten te verbinden en je notebook op te laden. De CN-386 USB-C Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 10Gbps en 7.5W power. De USB-C PD poort kan je notebook opladen met een power leven tot aan 100W. Hij is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-386 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-386 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 49,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Sitecom USB 2.0 Hub 7 port usb hub CN 082

Met de CN-082 USB 2.0 Hub 7 Port van Sitecom voeg je extra USB 2.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten. Deze USB-hub wordt geleverd met een externe stroomadapter en ondersteunt alle USB-apparaten, ook die met een hoger stroomverbruik zoals externe harde schijven, telefoons, tablets en digitale camera's. Sluit tot zeven USB-apparaten tegelijkertijd aan en kom nooit meer zonder vrije USB-poort te zitten. De CN-082 USB 2.0 Hub 7 Port ondersteunt USB 2.0-overdrachtssnelheden tot 480 Mbps per poort en is achterwaarts compatibel met oudere USB-standaarden. De hub is plug-and-play als hij uit de doos komt. Sluit de hub gewoon aan op een vrije USB 2.0-poort van je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook met de meegeleverde USB 2.0-kabel van 60 cm. Drivers zijn niet nodig. De hub is compatibel met alle besturingssystemen.

€ 19,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product