Alternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate.nl is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Sinds 1998 is Alternate.nl ook gevestigd in Ridderkerk, als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie. Met 200 medewerkers en inmiddels 18 jaar ervaring is Alternate Nederland een vaste waarde in de online markt en nog steeds marktleider op het gebied van computer gerelateerde producten. Vanuit Nederland is in 2007 ook in België (Aartselaar) een vestiging gestart, met vergelijkbaar succes.

Uit het Alternate assoriment:

Canon CLI 581XXL zwart inkt

Deze zwarte inkt van 11,7 ml met zeer groot volume wordt gebruikt voor het printen van kwalitatief hoogwaardige documenten en foto's. De cartridge heeft een extra grotere capaciteit wat betekent dat ze voordeliger zijn omdat ze tot 3,2 keer zoveel kan printen als standaardcartridges. In combinatie met Canon-fotopapier worden je afbeeldingen beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100-systeem.

€ 18,99

Lees verder

Hardware Inkt Canon
Product
 

Canon Inkt CLI 551XLBK Zwart

De Canon CLI-551XLBK Toner (6443B001) is een zwarte toner geschikt voor printerserie PIXMA. De opbrengst is ongeveer 4425 A4-pagina's volgens ISO / IEC 19798.

€ 15,49

Lees verder

Hardware Inkt Canon
Product
 

BenQ BL2581T 25 Monitor HDMI, DisplayPort, VGA, DVI D, 4x USB A 3.2 (5 Gbit s)

De BenQ BL2581T heeft een 25" display in 16:10 formaat en kan eenvoudig in hoogte worden versteld of zowel naar voren als naar achteren worden gekanteld dankzij de ergonomische standaard. Het IPS-paneel heeft een resolutie van 1920 x 1200 en levert extreem heldere en scherpe beelden. Als 8-bit paneel met 16,7 miljoen kleuren wordt de inhoud zeer natuurlijk en levendig weergegeven, terwijl een dynamische contrastverhouding van 20.000.000:1 zorgt voor bijzonder diepe zwarten en aangenaam helder wit. De BL2581T kan zowel staand als liggend worden gebruikt dankzij de draaifunctie en het display past zich automatisch aan de rotatie aan, waardoor het nog gemakkelijker wordt om bijzonder lange teksten weer te geven. De BenQ BL2581T kan aan de wand worden gemonteerd en heeft al de nodige gaten. Gentegreerde stereoluidsprekers met elk 1 Watt vermogen zorgen voor een krachtig totaalpakket.

€ 229,00

Lees verder

Hardware Led monitor BenQ
Product
 

Transcend StoreJet 25H3B 2 TB externe Harde schijf TS2TSJ25H3B, Micro USB B 3.2 (5 Gbit s)

De Transcend StoreJet 25H3B 2TB externe harde schijf is een combinatie van de bekroonde, trillingsbestendige StoreJet H-serie en Micro-USB-B 3.2 (5 Gbit/s)-technologie met SuperSpeed overdrachtsnelheden, waardoor gebruikers hun bestanden snel en veilig kunnen overdragen. De StoreJet 25H3B heeft zeer hoge overdrachtsnelheden en een robuuste, schokbestendige behuizing, en is uitgerust met een handige one-touch auto back-up knop. Je kan back-ups maken, synchroniseren en grote bestanden direct kopiren zonder lang te hoeven wachten.

€ 66,90

Lees verder

Hardware Harde schijf Transcend
Product
 

HP 507A magenta LaserJet tonercartridge (CE403A) Magenta

HP 507A magenta LaserJet tonercartridge houdt de productiviteit hoog. Geen tijdverlies of extra kosten voor het overmaken van prints. U produceert opvallende zakelijke documenten en presentaties. U bespaart tijd en geld door marketingmateriaal op kantoor te printen.

€ 242,90

Lees verder

Hardware Toner HP
Product
 

Sitecom CN 388 USB C Hub 4 Port usb hub

Verbind meerdere USB-C apparaten snel en eenvoudig met de USB-A poort van je notebook met de CN-388 USB-C Hub 4 Port. Sluit de Hub aan op de USB-A poort van je notebook en je hebt vier USB 3.1 Type-C poorten tot je beschikking om vier USB-C apparaten met je notebook te verbinden. De perfecte oplossing voor wanneer je notebook geen USB-C poort heeft. De CN-388 USB-C Hub 4 Port ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5Gbps en 7.5W power. Hij is bus-powered, waardoor een externe power adapter niet nodig is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Samen met de ingebouwde kabel maakt dat de CN-388 USB-C Hub 4 Port de perfecte accessoire voor je notebook, die je heel makkelijk mee neemt. De CN-388 USB-C Hub 4 Port is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software genstalleerd hoeft te worden.

€ 39,99

Lees verder

Hardware USB hub Sitecom
Product
 

Netgear Nighthawk AX5 5 stream AX4200 wifi 6 router

De NETGEAR Nighthawk AX5 5-stream AX4200 wifi 6 router levert een nieuw niveau van Gigabit WiFi-connectiviteit zodat je sneller kan verbinden, streamen en downloaden met nieuwere mobiele apparaten. Krachtige 1.5 GHz triple-core processor met een volledig ontladen CPU verhoogt de algemene prestaties van het netwerk. De WiFi 6-technologie met OFDMA, 160 MHz kanaalondersteuning en 1024-QAM is ontworpen om tot 4 keer de datacapaciteit te leveren ten opzichte van eerdere standaarden en verbetert de netwerkefficintie enorm. High-power versterkers vergroten het bereik voor een betrouwbare dekking van het hele huis.

€ 229,99

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Het hele Alternate assortiment