Alternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate.nl is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Sinds 1998 is Alternate.nl ook gevestigd in Ridderkerk, als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie. Met 200 medewerkers en inmiddels 18 jaar ervaring is Alternate Nederland een vaste waarde in de online markt en nog steeds marktleider op het gebied van computer gerelateerde producten. Vanuit Nederland is in 2007 ook in België (Aartselaar) een vestiging gestart, met vergelijkbaar succes.

Uit het Alternate assoriment:

Canon CLI 581XXL zwart inkt

Deze zwarte inkt van 11,7 ml met zeer groot volume wordt gebruikt voor het printen van kwalitatief hoogwaardige documenten en foto's. De cartridge heeft een extra grotere capaciteit wat betekent dat ze voordeliger zijn omdat ze tot 3,2 keer zoveel kan printen als standaardcartridges. In combinatie met Canon-fotopapier worden je afbeeldingen beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100-systeem.

€ 19,99

Lees verder

Hardware Inkt Canon
Product
 

DeLOCK Serial modem 9 pin female 9 pin female, 5m kabel 84250

Met deze serile kabel van Delock is het mogelijk om verschillende serile apparaten op elkaar aan te sluiten.

€ 5,99

Lees verder

Hardware Kabel DeLOCK
Product
 

Netgear Nighthawk AX5 5 stream AX4200 wifi 6 router

De NETGEAR Nighthawk AX5 5-stream AX4200 wifi 6 router levert een nieuw niveau van Gigabit WiFi-connectiviteit zodat je sneller kan verbinden, streamen en downloaden met nieuwere mobiele apparaten. Krachtige 1.5 GHz triple-core processor met een volledig ontladen CPU verhoogt de algemene prestaties van het netwerk. De WiFi 6-technologie met OFDMA, 160 MHz kanaalondersteuning en 1024-QAM is ontworpen om tot 4 keer de datacapaciteit te leveren ten opzichte van eerdere standaarden en verbetert de netwerkefficintie enorm. High-power versterkers vergroten het bereik voor een betrouwbare dekking van het hele huis.

€ 149,00

Lees verder

Hardware Router Netgear
Product
 

Philips Hue Play verlengsnoer, 5 meter verlengkabel

Philips Hue Play biedt de perfecte eyecatcher voor elke woonkamer, entertainment- of mediaruimte. De Hue Play verlengkabel heeft een lengte van 5 meter en kan worden gebruikt om de afstand tussen de voeding en je Hue Play lampen te vergroten of om de afstand tussen lichtpunten onderling te vergroten. De totale lengte per lamp is 7 meter.

€ 14,99

Lees verder

Hardware Verlengkabel Philips
Product
 

ASUS RT AX53U router

Het groeiende aantal aangesloten persoonlijke en IoT-apparaten heeft geleid tot een algemene toename van de netwerkdichtheid die de grenzen van de huidige wifi-norm overschrijdt. De nieuwste 802.11ax-standaard biedt toekomstbestendige technologien, een hogere netwerkefficintie, hogere wifi-snelheden, een groter bereik en een langere batterijlevensduur voor aangesloten apparaten, waardoor gebruikers een aanzienlijk betere netwerkervaring krijgen.

€ 89,90

Lees verder

Hardware Router ASUS
Product
 

Leopold FC980C toetsenbord PBT, Topre, US lay out

De zwarte Leopold FC980C is een high-end mechanisch toetsenbord, voorzien van Topre switches en een compact design. De toetsen zijn voorzien van PBT keycaps, hierdoor blijven de tekens op de toetsen duidelijk en leesbaar. Verder biedt het toetsenbord door de 6+1 USB Rollover een anti-ghosting, zodat geen enkele toetsaanslag overgeslagen wordt. Met de DIP switches is het mogelijk om de functie van een aantal toetsen aan te passen en om de Windows toets uit te zetten.

€ 249,00

Lees verder

Hardware Toetsenbord Leopold
Product
 

Imou Doorbell Wired deurintercom

De Doorbell Wired van Imou ondersteunt tot 1080P Full HD-video met een superbreed gezichtsveld. Via je mobiele telefoon is duidelijk te zien wie er voor de deur staat. En je kunt op afstand met hem praten vanaf je mobiele telefoon, zelfs als je bent niet thuis.

€ 99,90

Lees verder

Hardware Deurintercom Imou
Product
 

Het hele Alternate assortiment