mobiel 0625492100 schrijf je eigen bijdrage en stuur die via email naar info@snelvindbaar.nl

 

hp prodesk 400 g1 sff 2 monitoren 1

Refurbished PC set met 2 monitoren van Alpha-Shop: De HP ProDesk 400G1 SFF is standard voorzien van een 4de generatie Intel Core i5 processor. Dit in combinatie met een en 8GB RAM (SSD en RAM-geheugen zijn naar voorkeur uit te breiden) maken van deze refurbished PC de ideale desktop voor alle thuis, school en kantoorwerkzaamheden. De HP 400G1 SFF kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Uiteraard wordt ook deze megastunt PC geleverd met 2 jaar én 14 dagen niet goed geld terug garantie!

De HP 400G1 SFF is afkomstig uit de bekende ProDesk series van HP. De ProDesk serie is geproduceerd met als doel een krachtige maar ook duurzame serie op de markt te brengen. En dat is meer dan gelukt! Deze HP ProDesk is de door zijn efficiëntie en betrouwbaarheid een veel gebruikte PC voor werkzaamheden waarbij het van belang is dat de PC vele uren stabiel achter elkaar kan draaien. De HP ProDesk 400G1 is daarnaast leverbaar als set met 1 en 2 monitoren.

Bij de uitbreidingsopties kunt u sommige hardware elementen van de pc verder naar wens uitbreiden. U kunt daarnaast ook een keuze maken uit verschillende accessoires zoals een monitor, wifi-adapter, toetsenbord en muis, speaker-set en nog meer. Alles is dus makkelijk op één pagina te vinden. De meegeleverde accessoires zijn in de meeste gevallen nieuw. 

Lees meer over de  HP 400G1 SFF en over de uitbreidings mogelijkheden

Alpha-Shop

Alpha-Shop staat voor kwaliteit en duurzaamheid in de wereld van refurbished IT-producten. Ontdek waarom onze ex-lease business laptops, pc's en monitoren de juiste keuze zijn voor zowel uw portemonnee als het milieu. We nemen u mee door ons inkoop- en productieproces, en laten zien hoe we hoogwaardige producten leveren tegen scherpe prijzen.

Meer over Alpha-Shop

WInkelen bij Alpha-Shop


 

Refurbished

Refurbished apparaten zijn producten die zijn gerenoveerd en opnieuw op de markt zijn gebracht, vaak tegen een lagere prijs dan een nieuw apparaat. Maar zijn ze het geld waard? Hieronder staan ​​de voor- en nadelen van het kopen van een refurbished apparaat.

Voordelen

Kostenbesparing: Het belangrijkste voordeel van refurbished apparaten is dat ze vaak goedkoper zijn dan nieuwe. Dit kan aanzienlijke besparingen opleveren, vooral als u op zoek bent naar een high-end apparaat.

Duurzaamheid: Door een refurbished apparaat te kopen, draagt ​​u bij aan duurzaamheid. Dit komt doordat het hergebruiken van apparaten helpt om afval te verminderen en de levensduur van elektronische producten te verlengen.

Kwaliteit: Veel refurbished apparaten worden grondig getest en gereviseerd voordat ze worden verkocht. Dit betekent dat ze vaak van goede kwaliteit zijn en vergelijkbaar zijn met nieuwe apparaten.

Meer over refurbished