mobiel 0625492100 schrijf je eigen bijdrage en stuur die via email naar info@snelvindbaar.nl

 

hollandsnieuwe is één van de grootste en nog altijd snelst groeiende sim only providers van Nederland

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe

hollandsnieuwe
hollandsnieuwe is één van de grootste en nog altijd snelst groeiende sim only providers van Nederland. hollandsnieuwe is populair onder consumenten en zakelijke gebruikers omdat je uit 1 bundel kunt bellen, sms-en en internetten (ook buiten de bundel hetzelfde tarief). Daarnaast maakt hollandsnieuwe gebruik van het stabiele Vodafone netwerk.

Op hollandsnieuwe.nl kun je terecht voor een los sim only abonnement maar je vind er ook een geselecteerd aanbod van smartphones.  

Gemak voor de particuliere en zakelijke gebruiker
Je kiest een maandelijkse bundel, zoals je dat ook bij een abonnement gewend bent. Als je bundel bijna op is krijg je van ons een berichtje en bepaal jij zelf of je je beltegoed aanvult. Zo profiteer je van de scherpe tarieven van een abonnement en de kostencontrole van prepaid. Wij hanteren geen BKR credit check, want iedereen is welkom. 

Altijd goedkoop
Bij hollandsnieuwe betaal je één vast laag tarief voor bellen, sms’en en mobiel internet. Zowel binnen als buiten je bundel. Dus als je eens wat meer belt, dan houd je hetzelfde lage tarief. 

Aanbiedingen Hollands Nieuwe