Brave browser : Word niet langer online gevolgd

brave browser

Brave blokkeert standaard trackers en vervelende advertenties op alle websites die u bezoekt. En de cookies die u van website naar website volgen? Die worden ook geblokkeerd door Brave. Geen vervelende advertenties en trackers betekent minder obstakels (zichtbaar en onzichtbaar) op elke site die u bezoekt. En dat betekent dat pagina’s sneller laden, uw batterij langer meegaat en dat u zelfs minder mobiele data verbruikt. Brave is een gratis en open-source webbrowser ontwikkeld door Brave Software, Inc. Het is gebouwd op de Chromium-webbrowser en blokkeert standaard advertenties en websitetrackers. Brave heeft ook een ingebouwde cryptocurrency-portemonnee en stelt gebruikers in staat Basic Attention Tokens (BAT) te verdienen en naar contentmakers te sturen. De browser biedt ook ondersteuning voor het Tor-anonimiteitsnetwerk en HTTPS Everywhere.

Download Brave gratis 

 

Brave versus Chrome: welke browser is beter?

Het is moeilijk te zeggen welke browser beter is, omdat het grotendeels afhangt van de behoeften en voorkeuren van het individu. Zowel Brave als Chrome zijn populaire webbrowsers die een scala aan functies en mogelijkheden bieden.

Brave staat bekend om zijn ingebouwde advertentieblokkering en privacyfuncties, die aantrekkelijk kunnen zijn voor gebruikers die waarde hechten aan privacy en veiligheid. Het heeft ook een ingebouwde cryptocurrency-portemonnee en ondersteunt het Basic Attention Token (BAT) -systeem, waarmee gebruikers beloningen kunnen verdienen voor het bekijken van advertenties.

Chrome daarentegen is ontwikkeld door Google en is een van de meest gebruikte browsers ter wereld. Het heeft een grote bibliotheek met extensies en een gebruiksvriendelijke interface. Het heeft ook een aantal privacy- en beveiligingsfuncties, maar deze zijn mogelijk niet zo robuust als die van Brave.

Samengevat: Brave is misschien een betere keuze voor gebruikers die prioriteit geven aan privacy en veiligheid, terwijl Chrome misschien een betere keuze is voor gebruikers die waarde hechten aan een grote bibliotheek met extensies en een gebruiksvriendelijke interface.

Er zijn verschillende alternatieven voor LinkedIn die u kunt gebruiken voor netwerken en het zoeken naar werk!

 1. Xing: Een professionele netwerksite die populair is in Europa, met name in Duitsland.
 2. Viadeo: een in Frankrijk gevestigde professionele netwerksite die sterk aanwezig is in Europa en Azië.

 3. Ryze: een netwerksite die zich richt op het verbinden van professionals in specifieke industrieën en gemeenschappen.

 4. ZoomInfo: een B2B-contactdatabase en onderzoeksplatform dat ook een professionele netwerkcomponent heeft.

 5. GitHub: een platform voor softwareontwikkelaars om hun portfolio's te delen, samen te werken en op te bouwen.

 6. Behance: een platform voor creatieve professionals om hun werk te laten zien en in contact te komen met potentiële klanten of werkgevers.

 7. Dribbble: een platform voor ontwerpers om hun werk te laten zien en in contact te komen met potentiële klanten of werkgevers.

Verschillende manieren om internetreclame te blokkeren:

Verschillende manieren om internetreclame te blokkeren

Er zijn verschillende manieren om internetreclame te blokkeren:

 1. Gebruik een advertentieblokkerende browserextensie: Veel webbrowsers, zoals Google Chrome, Firefox en Safari, bieden advertentieblokkerende extensies die u kunt installeren. Deze extensies blokkeren automatisch advertenties op websites die u bezoekt. Enkele populaire advertentieblokkerende extensies zijn uBlock Origin, AdBlock Plus en Ghostery.

 2. Gebruik software voor het blokkeren van advertenties van derden: er zijn ook zelfstandige programma's voor het blokkeren van advertenties die u op uw computer kunt installeren, zoals AdBlocker Ultimate en AdGuard. Deze programma's kunnen advertenties blokkeren in alle webbrowsers en andere software die verbinding maakt met internet.

 3. Pas uw browserinstellingen aan: sommige webbrowsers, zoals Safari, hebben ingebouwde functies voor het blokkeren van advertenties die u kunt inschakelen. In Safari kunt u bijvoorbeeld naar het menu Voorkeuren gaan en het tabblad 'Websites' selecteren. Van daaruit kunt u ervoor kiezen om pop-ups te blokkeren en cookies en websitegegevens uit te schakelen.

 4. Gebruik een browser met ingebouwde adblocker: Brave- en Opera-browsers hebben standaard hun eigen adblocker ingeschakeld. Het blokkeert de meeste advertenties en beschermt de privacy van de gebruiker door de trackers te blokkeren.

 5. Hosts-bestand wijzigen: u kunt het hosts-bestand op uw computer gebruiken om advertenties te blokkeren door domeinnamen van advertentieservers om te leiden naar een niet-bestaand IP-adres. Hoewel deze methode iets technischer is, kan deze zeer effectief zijn bij het blokkeren van advertenties.

Het is belangrijk op te merken dat door het blokkeren van de advertenties de surfervaring van de gebruiker op internet kan veranderen en dat sommige sites niet meer correct werken of moeilijker te gebruiken zijn. Bovendien kan het blokkeren van de advertenties een negatieve invloed hebben op de site-inkomsten als de site sterk afhankelijk is van advertentie-inkomsten. Maar dat is voor de Telegraaf helemaal niet erg!

Installeer AdBlock - de beste advertentieblokker voor Chrome

AdBlocker Ultimate voor chrome

 

HOe maak je een Facebook-bedrijfspagina

facebook bedrijfspaginaHet maken van een Facebook-bedrijfspagina is een eenvoudig en ongecompliceerd proces dat in een paar stappen kan worden voltooid. Hier is een overzicht van het proces:

 1. Ga naar Facebook.com en log in op uw persoonlijke account. Als u geen persoonlijk account heeft, moet u er eerst een maken.

 2. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar de rechterbovenhoek van het scherm en klikt u op de knop "Aanmaken". Selecteer 'Pagina' in het vervolgkeuzemenu.

 3. Vervolgens wordt u gevraagd het type pagina te selecteren dat u wilt maken. Kies 'Bedrijf of merk'.

 4. Vul de vereiste informatie voor uw pagina in, inclusief de naam van uw bedrijf, uw bedrijfscategorie en uw contactgegevens.

 5. Upload een profielfoto en omslagfoto die uw bedrijf vertegenwoordigen. Dit zijn de belangrijkste afbeeldingen die mensen zien wanneer ze uw pagina vinden.

 6. Vervolgens wordt u naar uw nieuwe pagina geleid en kunt u updates plaatsen, een knop "Oproep tot actie" toevoegen en meer.

 7. U kunt ook enkele inzichten over de activiteit op de pagina zien, waardoor u inzicht krijgt in het bereik van uw pagina.

 8. Promoot ten slotte uw nieuwe Facebook-bedrijfspagina op uw website, e-mailhandtekening en ander marketingmateriaal om mensen aan te moedigen uw pagina te volgen en op de hoogte te blijven van uw bedrijf.

Zodra uw pagina is ingesteld, kunt u beginnen met het plaatsen van updates, het delen van foto's en video's en het contact leggen met uw klanten. Houd er rekening mee dat het tijd kost om een ​​publiek op Facebook op te bouwen en dat je consistent en actief moet zijn met je pagina om er het meeste uit te halen.

Facebook heeft ook enkele regels voor het promoten van een bedrijfspagina, zorg ervoor dat u de richtlijnen voor de best practices leest en volgt.