brave browser

Brave blokkeert standaard trackers en vervelende advertenties op alle websites die u bezoekt. En de cookies die u van website naar website volgen? Die worden ook geblokkeerd door Brave. Geen vervelende advertenties en trackers betekent minder obstakels (zichtbaar en onzichtbaar) op elke site die u bezoekt. En dat betekent dat pagina’s sneller laden, uw batterij langer meegaat en dat u zelfs minder mobiele data verbruikt. Brave is een gratis en open-source webbrowser ontwikkeld door Brave Software, Inc. Het is gebouwd op de Chromium-webbrowser en blokkeert standaard advertenties en websitetrackers. Brave heeft ook een ingebouwde cryptocurrency-portemonnee en stelt gebruikers in staat Basic Attention Tokens (BAT) te verdienen en naar contentmakers te sturen. De browser biedt ook ondersteuning voor het Tor-anonimiteitsnetwerk en HTTPS Everywhere.

Download Brave gratis 

 

Brave versus Chrome: welke browser is beter?

Het is moeilijk te zeggen welke browser beter is, omdat het grotendeels afhangt van de behoeften en voorkeuren van het individu. Zowel Brave als Chrome zijn populaire webbrowsers die een scala aan functies en mogelijkheden bieden.

Brave staat bekend om zijn ingebouwde advertentieblokkering en privacyfuncties, die aantrekkelijk kunnen zijn voor gebruikers die waarde hechten aan privacy en veiligheid. Het heeft ook een ingebouwde cryptocurrency-portemonnee en ondersteunt het Basic Attention Token (BAT) -systeem, waarmee gebruikers beloningen kunnen verdienen voor het bekijken van advertenties.

Chrome daarentegen is ontwikkeld door Google en is een van de meest gebruikte browsers ter wereld. Het heeft een grote bibliotheek met extensies en een gebruiksvriendelijke interface. Het heeft ook een aantal privacy- en beveiligingsfuncties, maar deze zijn mogelijk niet zo robuust als die van Brave.

Samengevat: Brave is misschien een betere keuze voor gebruikers die prioriteit geven aan privacy en veiligheid, terwijl Chrome misschien een betere keuze is voor gebruikers die waarde hechten aan een grote bibliotheek met extensies en een gebruiksvriendelijke interface.

Log in of registreer jezelf en plaats een opmerking over “Brave browser : Word niet langer online gevolgd”