Onbeperkt bellen bij Simyo € 7,- per maand

Doe je thuis, op je werk en in de trein alles met wifi en gebruik je verder de telefoon vooral om gewoon te bellen en gebeld te worden. Waarom dan extra betalen voor datagebruik?

Bij Simyo bieden ze je al een abonnement voor € 7,- per maand waarmee je onbeperkt kunt bellen.  Dat is dan dus zonder data gebruik. Dan moet je wel een jaarabonnement afsluiten. Liever een maandabonnement? Dan is het € 8,- per maand.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen zij maar al te goed. Ze regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen

Naar Simyo

"oppo find x3 pro" bij T-mobile

OPPO Find X3 Pro met 'microscoopcamera'
De Chinese smartphonemaker OPPO kent nu de Find X3-serie van smartphones. Daaronder de Find X3 Pro, die zich onderscheidt met een 'microscoopcamera'.

Het toestel heeft een 6,7"-scherm met een 1440p-resolutie, met een refreshrate van 120Hz. In marketingmateriaal zou OPPO de microscoopcamera aanduiden als '25x zoom', waarmee de fabrikant waarschijnlijk doelt op het uitvergroten van kleine voorwerpen. Wat de exacte vergroting is die de camera biedt, is nog niet duidelijk.

De soc van de smartphone zou een Qualcomm Snapdragon 888 zijn. Dat is de nieuwste soc van de Amerikaanse chipontwerper voor high-end smartphones en zit onder meer in de Mi 11 van concurrent Xiaomi.

 

Overzicht "oppo find x3 pro" bij T-mobile