kabelmaatje

Over Kabelmaatje

 KabelMaatje: jouw maatje bij het vinden van de juiste kabels en opladers voor iPhone, iPad, Samsung smartphones, Huawei smartphones en MacBook.

Tegenwoordig zijn er steeds meer toestellen en apparaten verkrijgbaar en regelmatig wordt hier een nieuw type oplaadkabel en/of adapter bij gelanceerd. Opladers zijn vaak erg gevoelig en daardoor op een gegeven moment toe aan vervanging. Helaas zijn niet alle kabels en adapters verkrijgbaar voor een fijne prijs. Iets wat wij jammer vinden, omdat een kabel de eerste levensbehoefte van jouw apparaat is! Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede én betaalbare kabels en adapters. En die vind je op Kabelmaatje.nl

Opladers van Kabelmaatje.nl

Alle opladers verkrijgbaar op Kabelmaatje.nl zijn originele producten voor iPhone, iPad, Samsung smartphones, Huawei smartphones en MacBook. Onze producten worden stuk voor stuk getest op echtheid, waardoor wij kunnen garanderen dat alle opladers origineel zijn en geen schade kunnen aanbrengen aan jouw apparaat. Wel zo fijn!

Wil je meer weten over de originaliteit en kwaliteit van een product? Op de specifieke productpagina van ieder product gaan wij hier dieper op in.

Lage prijs garantie

Al onze opladers kopen wij direct in grote aantallen in bij onze leveranciers en fabrikanten, waardoor we altijd een lage prijs kunnen hanteren. Om deze reden worden veel van onze producten niet geleverd in de retailverpakking, maar in een beschermend plastic. Hiermee besparen wij (en jij!) op de kosten van de verpakkingen en heb je voor minder geldt exact dezelfde oplader in handen. Heb je toch liever een product in retailverpakking? Ook deze verkopen wij voor een lage prijs dankzij onze bulkinkoop.

 

Uit het assortiment van Kabelmaatje

Originele MacBook USB C Lichtnetadapter 61W

Laad je MacBook met USB-C aansluiting op met deze Originele USB-C Lichtnetadapter 61W in combinatie met een USB-C kabel 1m of 2m. De adapter wordt geleverd in bulkverpakking.

€ 39,00

Lees verder

Macbook opladers Bulkverpakking
Product
 

Originele micro USB kabel 1M Zwart

Laad je Huawei smartphone op of verbind deze met een computer met een originele micro-USB kabel 1M zwart. Deze kabel wordt geleverd in bulkverpakking en is een origineel product.

€ 7,75

Lees verder

Huawei opladers Bulkverpakking voor Huawei
Product
 

Originele USB C oplaadkabel 1M Wit

Laad je Huawei smartphone op of verbind deze met een computer met een originele USB-C kabel 1M wit. Deze kabel wordt geleverd in bulkverpakking en is een origineel product.

€ 12,95

Lees verder

Huawei opladers Bulkverpakking voor Huawei
Product
 

Originele micro USB kabel 1M Wit

Laad je Samsung smartphone of tablet op of verbind deze met een computer met een originele Micro-USB kabel 1M wit. Deze kabel wordt geleverd in bulkverpakking en is een origineel product.

€ 7,75

Lees verder

Galaxy opladers Bulkverpakking voor Samsung
Product
 

Originele iPhone USB Adapter 5 Watt

Laad je iPhone op via het stopcontact met een originele iPhone adapter 5W in combinatie met een originele lightning kabel. Deze adapter wordt geleverd in bulkverpakking en is 100% origineel.

€ 11,95

Lees verder

Iphone opladers Bulkverpakking
Product
 

Originele micro USB kabel 1M Wit

Laad je Huawei smartphone op of verbind deze met een computer met een originele micro-USB kabel 1M wit. Deze kabel wordt geleverd in bulkverpakking en is een origineel product.

€ 7,75

Lees verder

Huawei opladers Bulkverpakking voor Huawei
Product
 

Originele USB snellader 9V Wit

Laad je Huawei smartphone supersnel op via het stopcontact met een USB snellader in wit in combinatie met een kabel. Deze adapter wordt geleverd in bulkverpakking en is een origineel product.

€ 19,95

Lees verder

Huawei opladers Bulkverpakking voor Huawei
Product
 

Het hele assortiment van Kabelmaatje

Geen overeenkomende items gevonden