Simyo is een pure online speler waar consumenten een flexibel simonly abonnement en prepaidkaart kunnen bestellen. Daarbij maken ze gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.  

Het merk Simyo richt zich op klanten die heel goed weten wat ze willen en dat graag zelf willen regelen. Het verschil tussen een jaarcontract of een maandelijks opzegbaar contract is minimaal en switchen van bundel kan wanneer de consument maar wil. 

Simyo is niet voor niets meerdere malen achter elkaar uitgeroepen tot beste provider door de Consumentenbond! 

Simyo aanbiedingen:

 • Onbeperkt bellen bij Simyo € 7,- per maand

  Doe je thuis, op je werk en in de trein alles met wifi en gebruik je verder de telefoon vooral om gewoon te bellen en gebeld te worden. Waarom dan extra betalen voor datagebruik?

  Bij Simyo bieden ze je al een abonnement voor € 7,- per maand waarmee je onbeperkt kunt bellen.  Dat is dan dus zonder data gebruik. Dan moet je wel een jaarabonnement afsluiten. Liever een maandabonnement? Dan is het € 8,- per maand.

  Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen zij maar al te goed. Ze regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

  Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

  Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen

  Naar Simyo

 • Sim Only abonnement van Simyo 15GB + onbeperkt bellen géén aansluitkosten €18,- p/m

  Sim Only abonnement van Simyo