woensdag, 19 mei 2021 10:31

PhotoFiltre is een uitstekende, uitgebreide foto-editor met een gebruikersvriendelijke interface.

Written by
Rate this item
(0 votes)

Additional Info

 • image: image
 • titel: PhotoFiltre
 • beschrijving:

  PhotoFiltre is een uitstekende, uitgebreide foto-editor met een gebruikersvriendelijke interface. Het programma beschikt over alle standaardfuncties om afbeeldingen te bewerken en foto's te retoucheren. Ook lagen worden ondersteund. Bovendien kun je plugins downloaden voor extra effecten.

  Met PhotoFiltre kunt u helderheid, contrast, kleur, verzadiging en gamma correctie aanpassen. Ook bevat het fotobewerkingsprogramma tientallen artistieke filters, zoals waterverf, pasteltinten, Indische inkt, pointillisme, en puzzelstukjes.

  Verder kunt u verschillende soorten selecties maken en heeft u diverse tekengereedschappen (zoals toverstokje, pipet, spuitbus, nevel, kloon- en uitsmeerinstrumenten) en penselen tot uw beschikking.

  Je kunt er snel en makkelijk de meest voorkomende werkzaamheden mee uitvoeren, zonder dat je -zoals bij Photoshop- door alle functies het bos niet meer ziet. Kortom prima Nederlandstalig en nog gratis ook. 

   

  Let op!
  Tijdens de installatie krijgt je de irritante en onnodige Ask-werkbalk voor Internet Explorer en Firefox aangeboden. Haal het vinkje hierbij weg voordat je verder gaat met de installatie van PhotoFiltre!

  Download Nederlands taalpakket

  Om PhotoFiltre in het Nederlands in te stellen, gaat u naar de map C:\Program Files\PhotoFiltre en gooit u het bestand TranslationEN.plg en eventuele andere plg-bestanden weg. Download vervolgens het Nederlands taalpakket hierboven en pak dit bestand uit in de map C:\Program Files\PhotoFiltre. Als u PhotoFiltre nu opnieuw opstart is de interface Nederlands.

Read 225 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.