Apple iPhone 14 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro heeft natuurlijk weer een upgrade gekregen. Zowel aan de binnenkant, als aan de buitenkant van het toestel. Door het verdwijnen van de notch en de komst van het dynamic island maak je optimaal gebruik van elke millimeter van je display. Het toestel komt in vier kleuren, met Deep Purple (paars) als nieuwkomer. Fotograferen en filmen doe je als een pro, dankzij de geupgrade camera met action mode.

Filmen als een pro

Met maar liefst drie opvallende camera’s aan de achterkant en een super frontcam aan de voorkant, maak je met je iPhone 14 Pro foto’s als een echte pro! De hoofdcamera heeft zelfs een lens met 48-megapixels. Zo schiet je video’s in 4K kwaliteit. Zet je de action mode aan? Dan film je stabiele video’s terwijl je aan het sporten of bewegen!

Krachtige A16 chip

De iPhone 14 Pro heeft de nieuwste en meest krachtige chip ooit. De A16 Bionic-chip laat je iPhone sneller werken. De chip is klein van stuk, maar kan een hoop aan. Dankzij deze krachtige chip kan je vloeiender gamen, gemakkelijker streamen en prachtig fotograferen.

Always on display

Een van de nieuwe functies van de iPhone 14 Pro is het Always-on display. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat je scherm altijd aan staat en informatie laat zien, zoals je batterijpercentage en je ingestelde widgets. Geen zorgen, aan je privacy is gedacht. Het always-on display laat niet je persoonlijke agenda zien. Zie je deze functie sowieso niet zo zitten? Dan kan je de always-on functie gerust uitzetten en gaat de batterij van je iPhone 14 Pro ook nog eens langer mee.

Pre order nu bij Tele 2

Over Tele2:

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten- de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt vaste en mobiele spaar-, data-, internet-, tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën.

Meer over en van Tele2

Log in of registreer jezelf en plaats een opmerking over “Apple iPhone 14 Pro”