Knaldeals is dé online shop voor telefoon, tablet en smartwatch accessoires. Bij Knaldeals.com vind je meer dan 10.000 accessoires op voorraad voor jouw toestel. Bestellingen die op werkdagen voor 20:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Verzending is gratis (in NL en BE) bij bestellingen vanaf € 25,-. De gemiddelde levertijd in Belgie is 2 tot 3 werkdagen, maar Belgische klanten kunnen ervoor kiezen om (na bijbetaling van € 4,95) het pakket de volgende dag in huis te krijgen. 

Over Knaldeals:

iPhone 13 Hoesje Book Case Pink Horseshoes

Apple iPhone 13 Design Case – Pink Horseshoes Ben jij ook toe aan een nieuw Apple iPhone 13 hoesje? Dan voldoet de Just in Case Pink Horseshoes Design Case zeker aan jouw ''behoefte''. Het design bestaat uit diverse roze hoefijzers die worden afgedrukt op een transparant Apple iPhone 13 hoesje. De roze hoefijzers geven naast een dosis geluk het toestel ook een goede protectie tegen krassen en stoten. Bied de Apple iPhone 13 ook een langdurige bescherming met de Just in Case Pink Horseshoes Design Case.

€ 18,00

Lees verder

Just in Case Telefoonhoesjes
Product
 

Galaxy S21 Ultra Hoesje Book Case Mandala Patroon

Samsung Galaxy S21 Ultra Design Case – Mandala Patroon De Just in Case Mandala Patroon Design Case is een Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje die jouw toestel voorziet van prachtige symmetrische patronen. Deze kleurrijke geometrische vormen worden met de grootste zorg en kwaliteit bedrukt op een Samsung Galaxy S21 Ultra hoesje. Daarnaast is het telefoonhoesje voorzien van uitsparingen voor poorten en knoppen, waardoor je volledig toegang houdt tot het toestel. Raak ook verdwaald in het prachtige samenspel van kleuren en vormen met de Just in Case Mandala Patroon Design Case.

€ 18,00

Lees verder

Just in Case Telefoonhoesjes
Product
 

iPhone 12 Pro Max Hoesje Design op Glas Wood Art

Apple iPhone 12 Pro Max Design Case Woord Art I De Just in Case ''Woord Art I'' Design Case bestaat uit een houten plank waarop verschillende vlakken zijn gekleurd. Elk vlak heeft weer een andere kleur, wat het geheel een zomers effect geeft. Het ontwerp wordt afgedrukt op een transparant Apple iPhone 12 Pro Max hoesje met de grootste zorg en kwaliteit. Tevens is de Just in Case ''Woord Art I'' Design Case voorzien van uitsparingen voor alle poorten en knoppen van de Apple iPhone 12 Pro Max. Hier wordt het toestel voorzien van een uniek design en een uitstekende protectie tegen krassen en stoten.

€ 18,00

Lees verder

Just in Case Telefoonhoesjes
Product
 

Galaxy S22 Ultra Hoesje Book Case Tattoo wit

Samsung Galaxy S22 Ultra Design Case Tattoo wit Heb jij ook een tattoo? Misschien een doodskop, ster, bloem of iets anders? Met de Just in Case ''Tattoo'' Design Case laat je jouw liefde zien voor tatoeages. Het design bestaat uit verschillende ontwerpen die worden afgedrukt op een transparant Samsung Galaxy S22 Ultra hoesje. Hierdoor lijkt het niet alsof jouw toestel is getatoeëerd. Get inked en laat jouw toestel nog meer opvallen met dit unieke Samsung Galaxy S22 Ultra hoesje.

€ 18,00

Lees verder

Just in Case Telefoonhoesjes
Product
 

iPhone 13 Hoesje Design op Glas Citroenen

Apple iPhone 13 hoesje Citroenen When life gives you lemons... Geef jouw telefoon ook een frisse uitstraling met dit leuke Apple iPhone 13 hoesje. Het Apple iPhone 13 hoesje is voorzien van een patroon met diverse citroenen. Hierdoor valt het telefoonhoesje lekker op en kun je deze bovendien perfect gebruiken tijdens de lente of zomer. Daarnaast is het Apple iPhone 13 hoesje voorzien van uitsparingen voor alle poorten en knoppen. Hierdoor kun je de telefoon gebruiken, zonder het Apple iPhone 13 hoesje te verwijderen.

€ 18,00

Lees verder

Just in Case Telefoonhoesjes
Product
 

Het hele Knaldeals assortiment

 

Geen overeenkomende items gevonden