mobiel 0625492100 schrijf je eigen bijdrage en stuur die via email naar info@snelvindbaar.nl

 

Lebara

Lebara is een snelgroeiend mobiel bedrijf dat geluk brengt in het leven van migrantengemeenschappen wereldwijd door gemakkelijke communicatie te bieden met hun vrienden en familie thuis. Lees meer over onze visie, missie en doel.

 

Over ons:

Bij Lebara zijn we altijd pioniers geweest, en vanaf het begin hebben we marktfouten bestreden om geluk te brengen in het leven van de gemeenschappen die we ontmoeten over de hele wereld. Elke klant is belangrijk voor ons en elke klantervaring biedt een kans om te verbinden, te delen en betrokken te raken. Hier bij Lebara creëren we verbindingen die conversaties tussen landen definiëren en we gaan tot het uiterste om een ​​betere toekomst te creëren voor al onze klanten.

Onze visie:

Bij Lebara willen we geluk brengen in het leven van migrantengemeenschappen over de hele wereld door hun leven gemakkelijker te maken.

Missie:

We maken het veel gemakkelijker voor migrantengemeenschappen om in contact te blijven met hun familie en vrienden thuis door innovatieve oplossingen voor communicatie te bieden.

Doel:

Bij Lebara worden we gedreven door een doel: zorgen voor de migrantengemeenschap wereldwijd. Dit doen we door middel van samenwerking en innovatie om onze klanten te voorzien van gemakkelijke en betaalbare communicatiemiddelen.

Lebara, opgericht in 2001, is een van Europa's snelst groeiende mobiele bedrijven met wereldwijd meer dan 62 nationaliteiten in zes landen. Bij Lebara zijn we trots op het feit dat we scheppers en bezorgers zijn en dat we nooit de wens opgeven om een ​​betere toekomst te creëren voor al onze klanten. Kom vandaag nog bij ons en laten we samen een betere toekomst creëren.

Alles van Lebara