mobiel 0625492100 schrijf je eigen bijdrage en stuur die via email naar info@snelvindbaar.nl

 

Dell Latitude 5480 i5 6e Gen 14" 8GB - Windows 11

De Latitude serie van Dell is niet alleen de meest gewaardeerde laptop series in de markt. Maar ook een van de meest verkochte laptops uit de zakelijk markt. Dit komt doordat Dell erg hoge eisen stelt aan de productie van deze high end laptoplijn. De gehele hardware en behuizing is van hoogwaardige kwaliteit. De focus is daarbij gelegd op duurzaamheid, prestaties en efficiëntie. De Latitude serie is daarnaast verzien van een dunne slimline design. En met zijn 14” Full HD scherm is dit een zeer compacte laptop die makkelijk onderweg mee te nemen is.

Bij de uitbreidingsopties kunt u sommige hardware elementen van de laptop verder naar wens uitbreiden. U kunt daarnaast ook een keuze maken uit verschillende laptop accessoires zoals een docking station, laptoptas, muis etc. Alles is dus makkelijk op één pagina te vinden. De meegeleverde accessoires zijn in de meeste gevallen nieuw. En uiteraard wordt alles geleverd met standaard 14 dagen niet goed én 2 jaar garantie! Als u verder vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deze laptop is o.a. geschikt voor:

- Kantoorwerk

- Huiswerk

- Films en video's

- Streamen

- Day trading

- Administratie

- Online browsen

- Online games (licht)

Wilt u de laptop voor andere doeleinden gebruiken maar bent u niet zeker of dit mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. We zoeken dit graag voor u uit!

prijs incusief extra opties: optische muis & de laatste versie van het libre Office pakket Het MS Officepakket 2021 kan ook, maar daar betaal je dan € 79,- extra voor

Kijk onder meer uitbreidingen voor extra mogelijkheden 

Een mooi apparaat voor studenten en scholieren. 103 keer beoordeeld gemiddelde beoordeling 4,7 max is 5 

garantie 2 jaar  14 dagen niet goed geld terug

Persoonlijke ervaring symphatieke goede leverancier van refurbished produkten

Lees meer over deze Laptop & bestel

Alpha-Shop

Alpha-Shop staat voor kwaliteit en duurzaamheid in de wereld van refurbished IT-producten. Ontdek waarom onze ex-lease business laptops, pc's en monitoren de juiste keuze zijn voor zowel uw portemonnee als het milieu. We nemen u mee door ons inkoop- en productieproces, en laten zien hoe we hoogwaardige producten leveren tegen scherpe prijzen.

Webwinkel Alpha-Shop