Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini heeft voor een moderne smartphone unieke afmetingen. Een toestel  zo klein en licht vind je nergens. De specificaties zijn bovendien uitstekend. In het fraaie nieuwe design steken dezelfde snelle soc, 5G-antennes en moderne camera als in de 'gewone' iPhone 12. Ook het oledscherm is vele malen beter dan dat van eerdere kleine iPhones. De accuduur is iets minder, maar dat hoort simpelweg bij de afweging die je maakt als je voor dit formaat kiest.

iPhone 12 mini

 

Bestel de iPhone 12 mini bij Tele2

De iPhone 12 Pro Max

specificaties

De iPhone 12 Pro Max is de krachtigste en zuinigste iPhone ooit. Hij barst van de nieuwe, baanbrekende hardware en heeft een heleboel voordelen. Tijd om ze met je door te nemen.

Zuinig en effectief

Apple-telefoons staan er bekend om: hun uitstekende specificaties. Ze zijn snel, zuinig en werken soepel. Dat is met de iPhone 12 Pro Max niet anders. Hij wordt aangestuurd door de krachtige Apple A14 Bionic-chipset, een supersnelle processor die extra zuinig is. Dit komt omdat met 5 nanometer de afstand tussen de transistors kleiner dan ooit is. Het resultaat? De iPhone 12 Pro Max is, samen met de drie andere iPhone 12-telefoons, 50 procent krachtiger dan welke telefoon dan ook. Ja, ook 50 procent krachtiger dan de al ontzettend krachtige iPhone 11 Pro Max uit 2019.

Snel schakelen van Insta naar TikTok? Gaat dankzij 6GB werkgeheugen als de brandweer. Ook heb je nooit meer last van ruimtegebrek, want standaard heeft deze klasbak maar liefst 128GB opslaggeheugen. Muy macho!

Grote batterij die lang meegaat

De iPhone 12 Pro Max beschikt over een heerlijk grote batterij. Die heeft een inhoud van 3687 mAh en dat is meer dan genoeg om de dag door te komen. Wat zeggen we? Je kunt er gerust de hele dag door mee appen, streamen en gamen. Deze inhoud is in combinatie met het zuinige iOS 14 en de krachtige A14 Bionic-processor namelijk harstikke riant. Ideaal in combinatie met een Tele2 Unlimited abonnement, waarmee jij de onbeperkte databundel hebt om écht de hele dag door het internet leeg te trekken!

Andere voordelen van de batterij

Aan accuduur dus geen gebrek, maar de batterij heeft meer in zijn mars. Zo kun je de iPhone 12 Pro Max draadloos opladen. Ideaal als jij op je bureau een fancy draadloos oplaadstation hebt. De telefoon blijft bovendien goed op het oplaadstation dankzij de MagSafe-magneet in de achterkant. En heb je een Fast Charge-adapter? Dan kun je de telefoon supersnel opladen. Binnen een halfuur is de telefoon weer vol genoeg om een paar uur langer mee te kunnen.

iPhone 12 Pro Max design

  • Vernieuwd, hoekiger ontwerp
  • Stof- en waterdichte behuizing
  • Gemaakt van aluminium en glas

 

Bestel de iphone 12 pro max bij Tele2

Sim-only-vergelijker