De ontwikkeling van nieuwe technieken gaat snel. Op allerlei gebieden maken we stappen voorwaarts. Drones, 3-d-printers en meer buiten het kader van snelvindbaar electrische auto's, zonne-energie

 

next level NLSmarthome

Next Level Smart Home Het meest innovatieve en beste beveiligingssysteem met smarthome toepassingen biedt u optimale veiligheid, inzicht, comfort en besparing. U kunt uw gehele huis aansturen via uw telefoon en of zelfs met uw stem! De aanduiding Next Level is de ultieme kwalificatie van de professionele componenten die onafhankelijk van elkaar kunnen worden aangesloten, zijn geïntegreerd in het system van totale beveiliging en smart toepass

Naar Smarthome

Dronewinkel

Dronewinkel.eu is een webshop voor de echte droneliefhebber. Naast de bekende merken als DJI en Parrot heeft Dronewinkel ook WLtoys en Zoopa producten. Hierdoor wordt een breed publiek aangesproken van professionele drone vliegers tot mensen die hun eerste drone willen kopen. Zo is het mogelijk om de meest geavanceerde consumenten drone aan te schaffen of een speelgoed drone voor kinderen. Voor de ervaren klanten heeft dronewinkel.eu gedetailleerde productomschrijving geschreven inclusief technische informatie. Voor de nieuwe klanten is er een chatfunctie beschikbaar waar het salesteam alle vragen van de klant beantwoord en deze in het bestelproces helpt door advies te geven.

Assortiment

Droneshop | dé expert op het gebied van drones

droneshop

Droneshop.nl is dé expert op het gebied van drones en heeft alles in huis voor de echte droneliefhebber. Van beginnende drone-piloot tot professionele luchtfotograaf en van doe-het-zelf-drone bouwer tot FPV-racer; iedereen kan voor zijn ideale drone terecht op Droneshop.nl. Het assortiment drones bestaat uit modellen van topmerken als DJI, Parrot, Walkera, Immersion RC, Team Blacksheep en meer.
Naast een uitgebreid aanbod aan drones, biedt de webwinkel ook een breed assortiment aan onderdelen, accu?s, transportkoffers en overige toebehoren. Aan de hand van gedetailleerd beeldmateriaal, productvideo?s en reviews wordt de bezoeker begeleid in aanloop naar zijn nieuwe aankoop.

Assortiment

Naar Droneshop

Waarom zou je een dure smart tv kopen als jij je oude flatscreen-tv gewoon slimmer kan maken? en dat voor € 28.50

product image 86639602 1024x1024Waarom zou je een dure smart tv kopen als jij je oude tv gewoon slimmer kan maken? Dit kan met de OTT Android tv box. Met deze tv box kun jij internetten, Facebooken, Skype, Spotify, Xbmc Media Center, uitzending gemist kijken, filmpjes op Youtube bekijken, je foto’s laten zien, Netflix, films in 3D bekijken, gamen en nog zoveel meer. Als het ware kan jij alles met deze tv box wat een tablet, smartphone of zelfs een pc kan. Deze tv box is voorzien van de nieuwste technieken omtrent beeld en geluid. Dus pimp jouw oude tv om in de nieuwste smart tv Bij Dennisdeal V88 Smart TV Box Android 5.1 betaal je voor de V88 Smart TV Box Android 5.1 van € 69.99 voor € 28.50 Bij Bol € 59.95
Bestel nu bij Dennisdeal

De OTT tv box is voorzien van een HDMI aansluiting, waardoor je hem gemakkelijk op je tv kunt aansluiten. Beeld en geluid gaan via deze aansluiting, hierdoor heb je geen last van extra draden en snoeren. Zo heb jij een High Definition beeld van 1920 x 1080. Met de meegeleverde afstandsbediening is het MediaCenter compleet te bedienen vanuit jouw luie stoel. Daarnaast kun je de tv box ook bedienen met een keyboard, je eigen smartphone of tablet met een Android besturingssysteem en afstandsbedieningen met bewegingssensor (G-sensor). Daarnaast leest de OTT tv box ook je SD kaart, handig voor extra geheugen! Ook kun je je webcam erop

Meer over Dennisdeal:

 Direct uit China: Altijd Kortingen tot 90%. Spotgoedkoop maar iets langer onderweg.

Zie ook:

FlicksStore | streaming TV

Streaming Televisie kijken.

FlicksStore | streaming TV

FlicksStore | streaming TV

FlicksStore is in korte tijd één van de dominante spelers geworden op de streaming-mediaplayer markt in Nederland en België. Elke dag komen er meer en meer tevreden klanten bij. De lage prijzen en laagdrempelige benadering en gebruiksgemak van onze producten spreken een steeds breder publiek aan; elke klik naar FlicksStore is een potentiele conversie!

"FlicksStore laat jouw bezoeker profiteren van hun jarenlange ervaring. Het is hun doel om iedere Nederlander volledige kijkvrijheid te geven. Laat de grote zenders niet langer voor jou bepalen wat jij vanavond kijkt! Neem het heft zelf in handen. Jij wilt toch iets anders zien dan jouw buurman?

FlicksStore maakt hun klanten niet verslaafd aan dure abonnementen, maar leggen de keuze bij jouw bezoeker! Kies je voor een compleet on demand video aanbod inclusief alle denkbare films en series? Dan betaal je alleen de eenmalige aanschaf van een FlicksBox 4K!

Niet alleen is FlicksStore vaak de goedkoopste in de markt, ook beiden zij 3 jaar garantie en 10% korting op elke volgende aankoop. Niet voor niets is onze slogan, THE REAL DEAL."

Assortiment

Naar FlicksStore

Zie ook:

betrouwbare en gebruiksvriendelijke Android TVbox.

Streaming Televisie kijken.

RC Drones en Quadcopters.

 RC Drones en Quadcopters.

Aanbiedingen en promoties van allerlei RC Drones uit het assortiment van StarBazaar. Wat de webshop uniek maakt is dat er een prijsgarantie beleid gehanteerd wordt. Daarnaast zijn alle onderdelen van het aanbod los verkrijgbaar. StarBazaar heeft verder een vestiging in Heerlen waar klanten tercht kunnen voor de showroom, het gehele assortiment en uiteraard deskundig advies.

Assortiment

Naar Starbazaar