mooie aanbiedingen bij Paradigit

laptops

Bent je aan een nieuwe laptop toe

of ga je er voor het eerst één kopen? Hoe dan ook, het is logisch dat je vooronderzoek doet om de beste laptop voor jouw situatie te vinden. Notebooks zijn er namelijk in verschillende formaten, snelheden, uitvoeringen en prijsklassen. Wat voor de ene gebruiker de beste laptop is, is voor de ander wellicht ondermaats en voor u weer meer dan toereikend. Of andersom. Verder

computers

Gaat u een nieuwe desktop pc kopen? Dan komt u voor een enorme keuze te staan, want desktops pc’s zijn er in talloze merken, formaten en configuraties. Dat maakt het kiezen voor een nieuwe desktop pc er niet eenvoudiger op. Paradigit helpt u als dè computer specialist van Nederland graag op weg. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we onderscheid gemaakt in gebruik. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gaming desktop, een desktop voor thuisgebruik, een zakelijke desktop of een combinatie hiervan? Maak gebruik van de filters op de website om uw zoekopdracht te verfijnen en vind bij Paradigit uw perfecte desktop pc.

Verder

 tablets

Wat is de beste tablet voor u?

Een belangrijke vraag die u zichzelf stelt voordat u een knoop doorhakt. Ons advies is om eerst te kijken naar uw gebruikerseisen. Bent u bijvoorbeeld van plan uw tablet vooral thuis te gebruiken? Dan kunt u kiezen voor een groter formaat. Voor onderweg is bijvoorbeeld een 7 of 8 inch model zeer praktisch. In ons assortiment vindt u ook tablets die inclusief een toetsenbord worden geleverd. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld regelmatig met tekstverwerkers in de weer bent en e-mails verstuurd.

Verder

 smartphones

Smartphone

We gebruiken onze mobiele telefoons tegenwoordig voor veel meer dan bellen. Met een smartphone kunt u ook op internet surfen, muziek luisteren, foto’s maken, gamen, social media raadplegen en dan hebben we het nog niet eens over alle apps met oneindig veel mogelijkheden.

Functies en besturingssysteem

Bij de aanschaf van een smartphone is het allereerst belangrijk om te bedenken welke functies u wilt gaan gebruiken. Vervolgens het besturingssysteem, wilt u iOS, Android, Windows of Blackberry?

Verder

 opslag

Externe harde schijven

Last van een trage computer of laptop door de hoeveelheid bestanden op uw harde schijf? Dat kunt u eenvoudig oplossen met een externe harde schijf. Ideaal voor het moeiteloos opslaan van al uw foto's, video's, data en zelfs uw besturingssysteem. Ook ideaal voor het maken van een back-up.

Voor onderweg

Wilt u (grote) bestanden meenemen? Kies dan voor een 2,5 inch externe harde schijf in plaats van een 3,5 inch externe harde schijf. Deze zijn klein en compact, zodat u ze makkelijk mee kunt nemen.

Verder

componenten

Met al deze  computer componenten ook wel computeronderdelen genoemd, kun je zelf jouw ideale systeem bouwen.

Het zelf assembleren van een PC is niet alleen leuk en leerzaam, het stelt je ook in staat om een computer precies naar jouw eigen wens in te richten. Zo kies jij bijvoorbeeld zelf welke processor, de hoeveelheid werkgeheugen of harde schijf je gebruikt. Alle componenten zijn door ons uitgesplitst in onderstaande categorieën. Zo kun jij gemakkelijk vinden wat je zoekt. Vergeet ook niet eens door onze behuizingen te bladeren, ook jouw huidige systeem ziet er weer als nieuw uit in een moderne behuizing!

Verder

randapparatuur

Randapparatuur.

Je computer kan niet zonder! Want waar ben jij zonder monitorprinter of een toetsenbord en muis? Precies. De juiste randapparatuur maakt het verschil. Randapparatuur zoals printers, scanners of een eenvoudige webcam zijn een toevoeging aan je PC systeem.

verder

printers

Bent u op zoek naar een printer voor thuis of voor op kantoor? Dan heeft u bij Paradigit een zeer uitgebreide keuze. In ons assortiment vindt u onder andere inkjet printers, waarmee u zowel teksten als foto’s kunt printen. Verder hebben we verschillende laserprinters, die vooral uitblinken in printsnelheid. Bent u op zoek naar een multifunctioneel apparaat, waarmee u niet alleen kunt printen maar ook scannen, kopiëren en zelfs faxen? Ook daar hebben we een oplossing voor, namelijk de all-in-one printer. Wanner u veel in kleur print adviseren we u voor een inkjet printer te kiezen met meerdere inktcartridges.

Verder