Nieuwe smartphone? Verkoop dan nu je oude telefoon

Verkoop je mobiel aan GSMLoket

In je telefoon zitten op zijn minst dertig verschillende grondstoffen, waarvan er zes schaars zijn. Het zou dus best logisch zijn als we die mobieltjes inleveren, nadat ze stuk zijn gegaan en afgedankt. Maar dat doen we lang niet altijd.


Er liggen zo'n 3 miljoen afgedankte telefoons in Nederlandse kasten en lades, te wachten tot de kostbare grondstoffen die er in zitten opnieuw worden gebruikt. Er zijn genoeg mogelijkheden om al het goud, lithium en kobalt eruit te halen, maar niet iedereen weet de weg naar een inleverpunt te vinden
Meestal liggen die na enkele jaren nog steeds in de la zonder ooit te zijn gebruikt. Dat is zonde, want het product is intussen flink in waarde gedaald.
Door je smartphone, tablet of ander product bij aanschaf van een nieuwe smartphone direct te verkopen, heb je niet alleen een mooi bedrag voor besteding aan andere leuke dingen. Jouw oude product kan in veel gevallen weer worden hergebruikt.
Je voorkomt dat toestellen die na jaren ongebruikt zijn blijven liggen uiteindelijk worden weggegooid met schade aan het milieu.
Verkoop dus snel je oude smartphone of tablet en je houdt er nog een mooi bedrag aan over voor besteding aan andere leuke dingen.

Naar GSMloket