Gigaset Smarthome Thermostat

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 45.99

lees verder

Gigaset
Product
 

ASUS BE249QLB 24 Monitor VGA, DVI D, DisplayPort, Sound

De BE249QLB van ASUS is een 24" LED Monitor met een kijkhoek van 178°, een dynamisch contrast van 100000000:1 en een helderheid van 250 cd/m². Met een resolutie van 1920x1080 pixels, een reactietijd van 5 ms (grijs naar grijs) en geïntegreerde speakers is deze monitor geschikt voor elke multimediatoepassing. De monitor beschikt over een VGA, DVI-D en DisplayPort aansluiting en is ideaal voor thuis- of kantoorgebruik.

€ 189.00

lees verder

Led monitor ASUS
Product
 

ASUS VZ249HE W 23.8 Monitor HDMI, VGA

De ASUS VZ249HE-W is een 23.8 inch Full HD-monitor met hoge resolutie (1.920 x 1.080 pixels) dat haarscherpe texturen, lettertypen en gedetailleerde afbeeldingen weergeeft. De smalle randen rond het scherm maken de VZ249HE-W ideaal voor toepassingen met meerdere monitoren. Door het IPS-paneel van de VZ249HE-W wordt bij schuine kijkhoeken tot 178 graden natuurlijke kleuren en contrasten behouden die de inhoud leesbaar houdt en niet vervaagd. De monitor kan via HDMI en VGA-interface worden aangesloten op pc-systemen of notebooks. Om ergonomie en gezondheid te bevorderen, is de VZ249HE-W uitgerust met flikkervrije LED's en een blauwlichtfilter. Deze voorkomen vermoeidheid en oogschade, waarbij de helderheid autonoom wordt aangepast.

€ 149.00

lees verder

Led monitor ASUS
Product
 

ASUS VP247HAE 24 Monitor HDMI, VGA

De Asus VA249HE is voorzien van een 178° brede kijkhoek die kleurverschuiving minimaliseert op zowel het horizontale als verticale vlak en je verzekert van kwalitatieve beelden vanuit vrijwel elke richting. Met 3.000:1 en 250 cd/m² helderheid verbetert de VA249HE het schermcontrast en de scherpte door de helderheid van de achtergrondverlichting aan te passen, om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bewerkstelligen, voor werkelijk levensechte beelden. Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light-filter beschermt gebruikers tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VA249HE heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen. Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VA249HE is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van je favoriete video's.

€ 114.00

lees verder

Led monitor ASUS
Product
 

Gigaset Elements Window sensor

Deze raamsensor informeert je over de actuele status van het raam. Boren is niet nodig, plak gewoon de raamsensor vast op het raamkozijn via de plakstrip. De raamsensor waarschuwt je als het raam wordt geopend of wordt gekanteld. Weet of het raam gesloten of open is of op kiepstand staat (hoek van minimaal 5°) Ontvang een melding als het raam geopend wordt Op elk moment weten of de sensor probleemloos functioneert

€ 37.99

lees verder

Sensor Gigaset
Product
 

Gigaset Elements Button knop

De draadloze Button zorgt ervoor dat je zonder een smartphone maar met slechts één klik jouw elements systeem kunt aansturen. Zo heb je zonder smartphone controle over het elements systeem, geheel te programmeren via de elements app en iedere Button kan individueel worden geprogrammeerd, met vier soorten klik (kort, lang, heel lang, dubbelklik).

€ 37.99

lees verder

Knop Gigaset
Product
 

Gigaset Voeding voor Maxwell VoIP telefoon

Dit is een voeding voor Gigaset Maxwell VoIP telefoons. Handige ter vervanging van een oude voeding of als reserve voeding.

€ 15.99

lees verder

Voeding Gigaset
Product
 

Gigaset Elements plug stopcontact schakelaar

De Plug wordt gebruikt voor de inregeling van apparaten aangesloten op de wandcontactdoos. De Plug functioneert met andere Gigaset elements sensoren en kan apparaten bij afwezigheid besturen, door deze te programmeren of via de tijdschakelaar. Ook is het mogelijk de apparaten In- en uit te schakelen via de app, of handmatig.

€ 37.99

lees verder

Schakelaar Gigaset
Product
 

Trust Urban Car 230 volt power socket 20838

Zet de 12V-aansluiting van uw auto om in een 230V-stopcontact om uw laptop, draagbare dvd-speler of andere apparaten mee op te laden.

€ 31.99

lees verder

Oplader Trust Urban
Product
 

Gigaset AS475 Trio analoge telefoon

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 64.90

lees verder

Analoge telefoon Gigaset
Product