Canon Extender EF 2X III

De Extender EF 2x III van Canon is ontworpen voor een select Canon EF mount L-serie telelenzen. Het vergroot de brandpuntsafstand van een lens met een factor 2x, terwijl nog steeds het leveren van een uitstekende beeldkwaliteit. Om de best mogelijke beeldkwaliteit in alle opname-omstandigheden te garanderen, combineert dit vernieuwde optiek, een betere datacommunicatie tussen objectief en camera en een betere bescherming van het milieu. Het is ideaal voor fotojournalisten en wilde dieren, natuur en sport fotografen die behoefte hebben om dicht naar verre en uitdagende onderwerpen krijgen en het vermindert de noodzaak om zware telelenzen dragen. De Extender EF 2x III beschikt over negen optische elementen in vijf groepen, zorgen voor betere optische prestaties. Alle optische elementen Canons Super Spectra coating om ghosting en flare te verminderen. Een nieuwe fluor coating op de voorste en achterste elementen maakt merken zoals vlekken achtergelaten door water of vingerafdrukken, veel gemakkelijker dan bij standaard coatings. Om de nauwkeurige overdracht van imaging data tussen de lens en de camera body te bevorderen, de extender beschikt over een geïntegreerde processor die alle focussen, lichtmeting zorgt en ID-informatie beschikbaar is - zodat de fotograaf evenwichtig, goed belichte foto's te maken. In combinatie met de nieuwste serie van premium Canon L-serie objectieven, deze extenders staat AF nauwkeurigheid, zelfs wanneer het vastleggen van bewegende onderwerpen. Wanneer aangesloten, de 2x extender vermindert de effectieve maximale diafragma van 2 stops. Dankzij een zorgvuldig geplaatst ontgrendelingsmechanisme maakt het ook gemakkelijk om de extenders snel te monteren, het verminderen van de tijd dat de camera en de lens worden blootgesteld aan het milieu. De extenders bieden de uitzonderlijke bouwkwaliteit verwacht van professionele Canon-producten, en zijn bestand tegen stof en water, zodat fotografen ze te gebruiken in extreme omstandigheden schieten.

€ 332.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 35mm f 2 IS USM Lens

De EF 35mm f / 2 IS USM lens van Canon is een groothoek prime lens met een groot maximaal diafragma. Het is ideaal als een alledaagse lens en is zeer effectief in omstandigheden met weinig licht De lens 'ring-type ultrasone motor (USM), scherpstelsysteem aan de achterzijde, en high-speed CPU - met geoptimaliseerde AF algoritmen - ervoor zorgen dat je snel ervaren, stille en nauwkeurige autofocus actie. De cirkelvormige acht bladen membraan geeft aangename, zachte achtergrondeffecten en een glas gegoten (GMO) asferisch lenselement minimaliseert aberraties en bijdraagt tot hogere beeldkwaliteit naar de randen van het frame. Pas scherpstelling met behulp van autofocus (AF), of full-time handmatige scherpstelling, zonder modi schakelen of de camera-instellingen te wijzigen. Optical Image Stabilization (IS) biedt tot 4 sluitertijd haltes van de schadevergoeding tegen beeldvervormingen als gevolg van camerabewegingen, zodat scherpere beelden bij het fotograferen bij weinig licht. Dit betekent dat je kunt schieten in dimmer omstandigheden, het vastleggen van beelden met sluitertijden tot vier stops trager dan anders mogelijk zou zijn. Een micro-stepping aandrijving zorgt een stillere werking en een lage snelheid aandacht aandrijving levert een optimaal resultaat bij het opnemen van video.

€ 425.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 8 15mm f 4L Fisheye USM Lens

De EF 8-15mm f / 4L Fisheye USM lens van Canon levert 180 ° diagonale beeldhoek van beelden voor alle EOS SLR camera's met beeldvorming formaten variërend van full-frame naar APS-C. Wanneer het objectief wordt gebruikt met full-frame camera's die u kunt kiezen voor een afbeelding cirkelvormig fisheye of afbeelding full-frame tussen met behulp van de zoom. Bij gebruik in combinatie met EOS lichamen met APS-C of APS-H sensor, de lens zorgt voor een meer traditionele, full frame fisheye uitzicht. Een zoom-lock mechanisme op de lens lichaam laat het bereik te beperken tot de brandpuntsafstand die de best mogelijke full-frame weergave zonder lelijke vignettering rond de rand zorgt. 'C' en 'H' markeringen kan worden gevonden naast het zoomen ring, met vermelding van de groothoek zoom positie waar-vignet fotograferen is mogelijk met ofwel sensor. Voor filmmakers en fotografen die willen dat de look en feel alleen mogelijk met extreme groothoek en fisheye fotografie, de Canon EF 8-15mm f / 4L Fisheye USM is een wereld-klasse keuze. Met de Ultrasonic Motor (USM), en drijvende Focus System lens biedt een snelle autofocus zelfs tot een nauwe 6.2 "(0,16 m). De lens is voorzien van UD-glas voor onderdrukking van chromatische aberratie, een Subwavelength coating voor verminderde ghosting, een Fluor coating die houdt vuil, vegen en vingerafdrukken tot een minimum beperkt, is full-time handmatige scherpstelling voor direct schakelen van AF naar Handbediening, en is gebouwd volgens de normen van de verbazingwekkende Canon L-serie objectieven. Het achterste gel houder kan tot 3 pre-cut filters. Dit betekent dat de beste optiek, de beste constructie en de beste prestaties beschikbaar, allemaal in een lens die is ontworpen om de creativiteit te stimuleren en te leveren verbluffende beelden elke keer.

€ 891.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 28 300mm f 3.5 5.6L IS USM Lens

De EF 28-300mm f / 3.5-5.6L IS USM lens van Canon is een alles-in-een zoomlens voor een veelzijdige en gemakkelijk onderwerp selectie voor meerdere fotografische toepassingen. Deze lens biedt de hoogste optische prestaties in zijn klasse, plus het gemak van zich te concentreren zo dicht 2,3 voeten over het gehele zoombereik. Deze lens is ook uitgerust met een dual-mode Image Stabilizer geschikt voor panning en stilstaande onderwerpen. Met full-time handmatige scherpstelling, een ultrasone autofocus motor, een scherpstelbereik beperkende functie, geoptimaliseerd lenscoatings om ghosting en flare, een hoge weerstand tegen stof, vocht en waterdruppels te minimaliseren, dit is een lens die is zeer eenvoudig te gebruiken, en ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder natuur, sport en documentaire fotografie. De USM zorgt voor een soepele, snelle en stille autofocus actie

€ 1610.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 180mm f 3.5L Macro USM Lens

De EF 180mm f / 3.5L Macro USM lens van Canon is een hoge kwaliteit eersteklas teleobjectief met 1: 1 macro mogelijkheid voor scherpe close-up fotografie. Het is ook ideaal voor het fotograferen van onderwerpen op grote afstand, portretten en algemene tele-opnamen. Een ultrasone autofocus motor zorgt voor een snelle, soepele en stille autofocus en handmatige scherpstelling zorgt voor nauwkeurige handmatige scherpstelling, zelfs in de AF-modus. De interne scherpstelling functie zorgt niet voor het objectief lengte te wijzigen of het frontelement roteert tijdens het scherpstellen, hetgeen vooral van belang bij het fotograferen macro. Drie UD-glaselementen juiste resterende chromatische aberraties en algemene scherpe, hoge contrast beeldvorming.Scherpstelbereik afstand kan worden geselecteerd met een schakelaar op de lens. Door het instellen van een geschikte scherpstelbereik afstand, kan werkelijke autofocus tijd worden verkort. De nadruk bereiken zijn 1,6 '' oneindig en 4,9 'oneindig. Features afstand en diepte-van-veld schalen op de lens. Een verwijderbare, draaibare driepoot kraag maakt montage van de lens op een statief in zowel horizontale als verticale richting. Compatibel met EF 1.4x II en EF 2x II Extenders.

€ 1037.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 50mm f 1.2L USM Lens

De EF 50mm f / 1.2L USM lens van Canon is een snelle prime lens met een bijzonder groot maximaal diafragma voor een effectieve low-light en ondiepe scherptediepte vermogen. Als een standaard brandpuntsafstand lens, is het geschikt voor vrijwel elke opnamesituatie en de lenscoating en optische constructie worden geoptimaliseerd om chromatische aberraties te minimaliseren, beeldschaduwen en lensflare. Een echt cirkelvormig diafragma resulteert in een aangename out-of-focus gebieden. Een ultrasone autofocus motor (USM) zorgt voor een snelle, soepele en stille autofocus actie en handmatige scherpstelling zorgt voor nauwkeurige handmatige scherpstelling zelfs in de AF-modus. Met een goede afdichting structuur en de toevoeging van de optionele Canon Protectiefilter de 50mm f / 1.2L lens vocht en stofdicht. Een groot maximaal diafragma van f / 1.2 biedt een uitstekende snelheid voor opnamen bij weinig licht, zonder de noodzaak voor flash. Het grote diafragma biedt ook prima controle over de scherptediepte. Een cirkelvormig diafragma helpt om aantrekkelijk achtergrond bokeh te creëren; ideaal voor het isoleren van onderwerpen op grote openingen en om dwingende portretfotografie. Een ring-type USM (Ultrasonic motor) maakt gebruik van ultrasone frequentie trillingen om extreem snelle autofocus aandrijving met vrijwel geruisloze werking. Een high-speed CPU en verbeterd AF algoritme dragen verder bij aan AF-snelheid. Goed vasthouden koppel stopt de focus lens groep zonder overshoot. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF uit te schakelen. Super Spectra lens coatings en gevormde lenselementen onderdrukken flare en ghosting - die vaker voorkomen bij digitale camera's vanwege reflectie van de beeldsensor. Coatings helpen ook de juiste kleurbalans te bereiken en verhogen het contrast voor levendige hi-fidelity opnamen. Het objectief geeft afstandsinformatie door aan het E-TTL II flitsprogramma van compatibele EOS camera's om een optimale flitsmeting garanderen.

€ 905.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 70 300mm f 4 5.6L IS USM Lens

De EF 70-300mm f / 4-5.6L IS USM lens van Canon is ontworpen om ultra-beelden van hoge kwaliteit te leveren, samen met bliksem snelle werking. De lens brengt een favoriet zoombereik aan de beroemde Canon L-serie. Het beschikt over twee Ultra Low Dispersion (UD) elementen voor een betere beeldkwaliteit en gereduceerde chromatische aberratie, en is voorzien van een drijvende focus mechanisme voor de scherpte van dichtbij tot oneindig. De IS-systeem verhoogt de bruikbaarheid van ongeveer vier stops en de snelle Ultra-Sonic Motor (USM) en de interne scherpstelsysteem aan de achterzijde zorgt voor een snelle stille autofocus zo dicht 3,9 "(1,2 m).De EF 70-300mm f / 4-5.6L IS USM is voorzien van een functie die foutieve werking voorkomt wanneer de lens op een statief of monopod is bevestigd. De lens is stof- en waterbestendig, en heeft een fluor coating die houdt vuil, vegen en vingerafdrukken tot een minimum. De lens is ideaal voor portretten of te brengen wat er ver weg van dichtbij.

€ 925.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 70 200mm f 4L IS USM Lens

Behoud van de uitstekende prestaties bij maximaal diafragma van de veel grotere f / 2.8L, maar in een kleiner formaat, de EF 70-200mm f / 4L IS USM lens van Canon is een professionele zoom tele geschikt voor een breed scala van toepassingen van sport tot portretkunst . Het is volledig compatibel met de Extender EF 1.4x II en 2x II teleconverters (vereist f / 8 AF gevoeligheid met EF 2x II) en is voorzien van optische beeldstabilisatie (IS) om de onscherpte als gevolg van cameratrillingen te reduceren. De beeldstabilisatie biedt de gelijke werking van een sluitertijd 4 stops sneller en biedt een IS-modus geoptimaliseerd voor volgende opnamen van bewegende onderwerpen. Net als elke autofocus Canon "L" lens, de EF 70-200mm f / 4L USM levert optische prestaties gelijk aan soortgelijke vaste brandpuntsafstand lenzen, met een stille, snelle ultrasone (USM) scherpstelling en full-time handmatige scherpstelling vermogen. Een scherpstelbereik beperken optie kan ook sneller autofocus tarieven. Vervormingen en afwijkingen opmerkelijk klein voor een lens van deze mogelijkheden. Deze lens combineert 1 kunstmatige fluoriet element met 2 UD (Ultra-low Dispersion) elementen te helpen beelden vrij van secundaire spectrum aberraties, die vaak zijn de vloek van de consumenten-grade tele zoomt bereiken. Het is licht genoeg om een statief kraag niet nodig, maar voor de behandeling doeleinden is er een optionele statief kraag. De minimale scherpstelafstand is 3,9 (1,2) gedurende de gehele scala van brandpuntsafstanden, en 67mm schroef-filters accepteert. Een afdichting structuur biedt bescherming tegen stof en vocht voor optimale prestaties in moeilijke omstandigheden.

€ 738.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 50mm f 1.4 USM Lens

Deze EF 50mm f / 1.4 USM lens van Canon is een standaard lengte lens met uitstekende kwaliteit en draagbaarheid, een geweldige keuze voor zowel casual en professionele fotografen. Standaard brandpuntsafstand van 50mm lens is effectief in een veelheid aan opnamesituaties en ideaal voor dag-tot-dag schieten. De f / 1.4 maximum diafragma maakt het zeer effectief in situaties met weinig licht en in staat om ondiepe scherptediepte nadruk te bieden. Twee high-breking lenselementen en nieuwe Gaussiaanse optische elementen elimineren astigmatisme en onderdrukken astigmatische verschil. Hierdoor verkrijgt de lens scherpe beelden met weinig flare zelfs op het maximum diafragma. En als een bonus, deze lens is de enige lens in het EF-systeem aan te bieden een extra kleine Micro Ultra Sonic Motor (USM), terwijl nog steeds mogelijk een snelle, soepele en stille autofocus actie en full-time handmatige scherpstelling zorgt voor de precisie van handmatige scherpstelling zelfs in de One Shot AF-modus. Andere functies omvatten een kortste instelafstand van 1,5 voeten, een 58mm filter grootte, en een jaar garantie.

€ 225.14

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 800mm f 5.6L IS USM Lens

De EF 800mm f / 5.6L IS USM lens van Canon is op dit moment Canon's langste telelens en een uitstekende keuze voor een lange afstand toepassing zoals outdoor sporten, het wild, en fotojournalistiek. Ook al heeft het een lange 800mm brandpuntsafstand, de magnesium legering gebruikt in de bouw van deze lens maakt het lichter dan de 600mm f / 4L objectief, met een gewicht van minder dan £ 10 Deze lens heeft dezelfde lichtgewicht, weerbestendig constructie als de rest van de L-serie super telelenzen, evenals hun betere controle lay-out, gewichtsverdeling, en mechanische handmatige scherpstelling. De twee-mode Image Stabilizer systeem maakt het gebruik van sluitertijden die tot vier keer langzamer zonder waarneembare toename van beeldonscherpte. Modus 1 wordt het best gebruikt voor stilstaande onderwerpen, terwijl de modus 2 is geoptimaliseerd voor pan met bewegende onderwerpen. Een ultrasone autofocus motor zorgt voor een snelle, soepele en stille AF actie, terwijl een focus preset functie kunt u gericht posities op te slaan en terug te keren om ze in een handomdraai wanneer nodig. Een AF-stopknop zal autofocus pauzeren met slechts een touch en handmatige scherpstelling zorgt voor een precieze handmatige scherpstelling zelfs in de AF-modus. Een scherpstelbereik begrenzer functie kunt u tijd besparen door de oprichting van een scherpstelafstand bereik voor uw specifieke onderwerp. Voor optimale visuele prestaties, de lens bevat vier typen speciale optische elementen: asferische elementen om sferische aberraties te corrigeren, en brekend fluoriet, UD en Super UD (ultra-low dispersion) elementen om secundaire chromatische aberraties te elimineren. Een geïntegreerde, draaibare statiefkraag biedt balans en stabiliteit en de achterste drop-in filter slot en houder in staat stellen eenvoudig filter gebruiken. Een grote zonnekap, zijn koffer en lensdoppen inbegrepen.

€ 9689.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 14mm f 2.8L II USM Lens

De EF 14mm f / 2.8L II USM lens van Canon biedt een helder maximaal diafragma en zorgt voor een ultra groothoek bekijken met de kortste brandpuntafstand in de line-up van de L-serie objectieven. De diagonale beeldhoek is een indrukwekkende 114 ° - iets groter zou een fisheye-lens. Deze lens is voorzien van volledig opnieuw ontworpen optica, waaronder twee hoge precisie asferische elementen en twee UD-glas elementen. Dit resulteert in een beter contrast en scherpte bij de buitenranden en een vermindering van chromatische aberraties die soms zichtbaar digitale spiegelreflexcamera hoge resolutie. De minimale scherpstelafstand is 7,9 "en zijn echt cirkelvormig diafragma helpt om een aangename out-of-focus achtergrond te maken. De 14mm f / 2.8L II USM lens maakt gebruik van een scherpstelsysteem aan de achterzijde, high-speed CPU, en een ring-type ultrasone autofocus motor (USM) met herziene elektronica voor een snellere, meer responsieve en stille AF. Handmatige scherpstelling zorgt voor nauwkeurige handmatige scherpstelling zelfs in de AF-modus. Deze groot diafragma lens is de ideale keuze voor architecturale, bruiloft, of andere pro-niveau fotografie toepassingen en zijn vochtbestendig en stofdichte afdichting helpt om de duurzaamheid te garanderen.

€ 1410.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF Extension Tub 12 II Lens

Het resultaat van het gebruik verlengbuizen is dat de afstand van de achterkant van de lens tot het filmoppervlak langer, waardoor u fotograferen op kortere afstand tot het onderwerp. Uitbreiding buizen worden dus vaak gebruikt voor macrofotografie en soms voor close-up portretten.Bij het gebruik van TTL meetsysteem van de camera, zal er geen belichtingscompensatie vereist. Belichtingscompensatie is nodig voor handheld meter. Deze bijgewerkte versie II is nu ook volledig compatibel met Canon Digital EF-S objectieven, evenals standaard foto EF en TS-E-objectieven. Extension Tube EF 12 II is vooral geschikt voor close-scherpstellen met groothoeklenzen. Compatibel met alle lenzen, met uitzondering van 15mm f / 2.8 fisheye, 14mm f / 2.8L en MP-E 65mm f / 2.8.

€ 66.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 135mm f 2L USM Lens

De EF 135mm f / 2L USM lens van Canon is ontworpen om de behoeften van een breed scala van geavanceerde amateurs en professionals te ontmoeten. Met de f / 2 maximaal diafragma, het is effectief in situaties met weinig licht en in staat om een kleine scherptediepte te verkrijgen met een superieure onscherpe achtergrond. Een tien element optische formule met twee UD-glas elementen dient om resterende aberraties te corrigeren, wat resulteert in uitstekende scherpte en hoge beeldkwaliteit. Een ultrasone autofocus motor (USM) zorgt voor een snelle, soepele en stille autofocus en fulltime handbediening zorgt voor nauwkeurige handmatige scherpstelling zelfs in de autofocus-modus. De minimale scherpstelafstand van de 135mm f / 2 is 3.0 '. Een schakelaar op de lens kunt u het scherpstelbereik afstand in te stellen voor een snellere autofocus snelheid. Het is een stellaire portret en het beschikbare licht lens en is volledig compatibel met de Canon extenders EF 1.4x II en EF2.0x II.

€ 641.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 17 40mm f 4L USM Lens

De EF 17-40mm f / 4L USM lens van Canon is een hoge kwaliteit serie "L" groothoek zoomlens voor full frame en APS-C formaat digitale spiegelreflexcamera's. Het combineert een hoge precisie gegoten glas asferisch element en twee replica asferische lenzen om de uitgebreide zoombereik te bereiken, terwijl ook de correctie voor gemeenschappelijke aberraties die zich voordoen tijdens het zoomen. Een Super UD (Ultra-low Dispersion) glas elementen minimaliseert de chromatische aberratie van de vergroting die de neiging heeft om te komen met groothoeklenzen, te helpen elimineren kleur bloeden langs de randen van het onderwerp en het bereiken van een hoge beeldcontrast en resolutie.De lens 'minimale scherpstelafstand is slechts 11 "(28cm) gedurende de gehele brandpuntbereik, waardoor het zeer geschikt voor close-up werk maakt. Al het scherpstellen en zoomen actie wordt intern gedaan, zonder veranderingen in de omvang van de de lens. De ultrasone autofocus motor maakt soepele en stille autofocus actie en handmatige scherpstelling in de One Shot AF-modus maakt het mogelijk nauwkeurige handmatige scherpstelling zonder over te schakelen in de MF modus.Het maakt alleen gebruik van loodvrije optiek om het milieu te helpen, en is voorzien van een cirkelvormig diafragma voor een verbeterde onscherpe achtergrond. De behuizing is water- en stofbestendig te helpen zorgen voor een betrouwbare prestaties voor zowel professionals en liefhebbers. Net als veel "L" lenzen, het maakt gebruik van 77mm filters, maar heeft ook een achterste gelatine filter slot achter de lens mount, dat kan drie gel filters houden.Deze lens is een Canon serie 'EF' lens, wat aangeeft is voor gebruik met full-frame camera's. Maar het werkt ook met APS-C-formaat DSLR's en biedt een 35mm brandpuntsafstand gelijkwaardigheid van 27-64mm, waardoor het een ideaal medium-diafragma standaard zoomlens.

€ 380.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Canon EF 70 200mm f 4L USM Lens

Behoud van de uitstekende prestaties bij maximaal diafragma van de veel grotere f / 2.8L, maar in een kleiner formaat, de EF 70-200mm f / 4L USM lens van Canon is een professionele zoom tele geschikt voor een breed scala van toepassingen van sport tot portretten. Het is volledig compatibel met de Extender EF 1.4x II en 2x II teleconverters (vereist f / 8 AF gevoeligheid met EF 2x II). Net als elke autofocus Canon "L" lens, de EF 70-200mm f / 4LUSM levert optische prestaties gelijk aan soortgelijke vaste brandpuntsafstand lenzen, met een stille, snelle ultrasone (USM) scherpstelling en full-time handmatige scherpstelling vermogen. Een scherpstelbereik beperken optie kan ook sneller autofocus tarieven. Vervormingen en afwijkingen opmerkelijk klein voor een lens van deze mogelijkheden. Deze lens combineert 1 kunstmatige fluoriet element met 2 UD (Ultra-low Dispersion) elementen te helpen beelden vrij van secundaire spectrum aberraties, die vaak zijn de vloek van de consumenten-grade tele zoomt bereiken. Het is licht genoeg om een statief kraag (86% lichter dan de EF 70-200mm f / 2.8L) niet nodig, maar voor de afhandeling doeleinden is er een optionele statief kraag. De minimale scherpstelafstand is 3,9 (1,2) gedurende de gehele scala van brandpuntsafstanden, en 67mm schroef-filters accepteert.

€ 408.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Canon
Product
 

Casio G SHOCK Standard Digitale Horloge DW6900MS 1 Zwart

De Casio G-SHOCK DW-6900MS-1 horloge zwart zijn enkele van de beste van de sterk en duurzaam G-SHOCK ontwerp in elementaire G-SHOCK zwart. Naast de band, zijn knoppen zelfs horloge ion uitgeplaat op een zwarte afwerking. De DW-5600MS, DW-6900MS, en G-9000MS zijn uitgerust met een licht-op-donker digitale display aan de algehele kleur thema passen. De functies zijn onder andere Electro-luminescent backlight, Flash alert (Knippert met zoemer die klinkt voor alarm, uursignaal, countdown timer), 1/100 seconde stopwatch, Timer-functie, Multi-functie alarm, uursignaal Volledige auto-kalender (tot het jaar 2039), 12/24-uurs formaat en Regelmatige tijdwaarneming.

€ 78.99

Lees verder

Draagbaar Horloges Casio
Product
 

Casio G SHOCK Standard Analoog Digitale Horloge GA 110LN 1A Zwart

Van G-SHOCK, het horlogemerk dat voortdurend nieuwe standaarden zet voor de taakeigenschappen van de tijd, komt een verzameling gelaagde neon-kleurmodellen gebaseerd op de grote en krachtige behuizing GA-110. Deze modellen hebben een algehele matte afwerking die wordt geaccentueerd door neonkleuren zoals die worden gebruikt voor high-tech sneakers en modeartikelen, die wordt gebruikt op de analoge wijzers en de randmarkeringen. De band wordt geproduceerd met een tweekleurig vormproces, dus de kleur van de binnenkant van de band in combinatie met knopkleuren creëert een pop-ontwerp. 1/1000-seconde stopwatchSnelheidsmetingMagnetisch bestendig

€ 101.99

Lees verder

Draagbaar Horloges Casio
Product
 

Apple iPhone XS 256GB Dual sim (nano SIM eSIM) A1920...

Super Retina. In groot en groter. De aangepaste OLED-displays op iPhone XS leveren de meest nauwkeurige kleuren in de industrie, HDR en echte zwarttinten. Uitzonderlijke materialen. Het meest duurzame glas ooit in een smartphone. Een prachtige nieuwe gouden afwerking, gerealiseerd met een atomair proces. Precisie-gefabriceerde roestvrijstalen banden van chirurgisch kwaliteit. En een nieuw niveau van water- en stofbestendigheid. Geavanceerde gezichts-ID. Beveiliging is eenvoudig als uw gezicht uw wachtwoord is. Je kunt je iPhone ontgrendelen, inloggen bij apps en dingen in één oogopslag betalen. Het is de meest veilige gezichtsherkenning ooit in een smartphone. En nu is het zelfs sneller. Intelligent A12 Bionisch. Dit is de slimste, krachtigste chip in een smartphone, met onze next-generation Neural Engine. Voor geweldige augmented reality-ervaringen. Ongelooflijke portretten met dieptecontrole. En snelheid en vloeiendheid in alles wat je doet. Doorbraak dual-camerasysteem. 'S Werelds populairste camera definieert een nieuw tijdperk van fotografie. Waar een innovatieve sensor werkt met de ISP en Neural Engine om u te helpen foto's te maken zoals nooit tevoren. *** Met Generic Gehard Glas Screen Protector

€ 1140.99

Lees verder

Mobiel en Tablets Mobiele telefoons Apple
Product
 

Tokina AT X 16 28mm f 2.8 PRO FX Lens Canon Mount

Deze nieuwe Tokina lens is de eerste in een nieuwe generatie van de full frame (FX) lenzen ontworpen voor professionele digitale SLR camera's zoals de Canon EOS 5D Mark II en de Nikon D700 en de D3x. De 16-28 zoombereik geeft de professionele fotograaf een super brede beeldhoek om dicht bij onderwerp voor een dramatisch effect te krijgen of te nemen in hele scènes. De 16-28 f / 2.8 maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde stille DC motor die het mogelijk maakt de lens te richten sneller en stiller dan de vorige generaties. De DC-motor in combinatie met een nieuwe GMR magnetische AF-sensor werken samen om te vergroten AF snelheid. Een nieuwe, 56mm in diameter, wordt grote maten asferisch glazen element opgenomen in de voorste lensgroep, terwijl er 2 asferische elementen in de achterste groep. 3 SD super-low dispersion glaselementen zijn ook opgenomen door het gehele optische ontwerp om chromatische aberratie te verminderen, geef maximale resolutie, meer zelfs helderheid en distortion correctie. Exclusieve One-touch focus koppelingsmechanisme Tokina's kan de fotograaf om te schakelen tussen AF en MF simpelweg door breuk aan de scherpstelring naar voren voor de AF en de rug naar de camera handmatig scherpstellen. Er is geen noodzaak om de AF / MF-schakelaar op Nikon camera lichamen * veranderen en er is geen tweede AF / MF-schakelaar op het objectief voor Canon, alles wordt bereikt door de focus ring.

€ 443.99

Lees verder

Cameras Lenzen Lenzen Tokina
Product
 

Casio G SHOCK DW 6900NB 7 Watch Wit

De immer populaire Casio G-SHOCK DW-6900NB-7 Kijk White gekleed in een selectie van opvallende glanzende kleuren speciaal geselecteerd om een breed scala van mode en stijlen passen. De band oppervlakken zijn versierd met een dynamische vegen patroon. Kleurrijke fashionability gesteund door de G-SHOCK belofte van ongeëvenaarde duurzaamheid. De functies zijn onder andere Electro-luminescent backlight, Knippert met zoemer die klinkt voor alarm, uursignaal, countdown timer, 1/100 seconde stopwatch, Timer-functie, Multi-functie alarm, uursignaal Volledige auto-kalender (tot het jaar 2039 ), 12/24-uurs formaat en Regelmatige tijdwaarneming.

€ 81.99

Lees verder

Draagbaar Horloges Casio
Product