Goodram Cl100 480 GB interne SSD

Bent u op zoek naar een interne SSD om de opslag van uw pc of laptop te verhogen? Daarnaast verhoogt een interne SSD ook nog eens de snelheid van uw apparaat. De Goodram Cl100 480 GB interne SSD kan u hierbij helpen! U verhoogt uw geheugen met maar liefst 480 GB. Opslag en snelheid De harde schijf bevat een opslag van 480 GB. De schrijfsnelheid van dit model is 450 MB/S en de leessnelheid is 550 MB/S. Dit betekent dat data enorm snel wordt geschreven en gelezen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als u met veel data werkt of graag gamet. De snelheid van uw pc of laptop wordt daarnaast ook nog gigantisch verhoogd. Interface en technologie De Goodram Cl100 480 GB interne SSD maakt gebruik van Toshiba 3D NAND flash technologie. Voor u betekent het dat data niet verloren zal gaan door bijvoorbeeld stroomuitval. Door de hoge snelheid wordt data snel opgeslagen waardoor het niet verloren zal gaan. Deze technologie wordt onder andere gebruikt bij usb-sticks en mp3 spelers. Daarnaast bevat de SSD een SATA III (6 Gb/s) interface. Dit kunt u ook aansluiten op SATA I en SATA II poorten. Echter zal dan de snelheid niet behaald worden van de SATA III, maar de maximale snelheid van de poort. Daarnaast is de interne SSD bestendig tegen schokken en vallen. Geschikt voor De interne SSD is geschikt voor laptops en pc's. U kunt deze in uw pc plaatsen. Daarnaast hoeft u interne SSD schijven niet te defragmenteren, dit kan namelijk de levensduur van de interne SSD verminderen. Voor meer technische informatie kunt u hieronder klikken op "specificaties". De Goodram Cl100 480 GB interne SSD verhoogt de opslag van uw pc of laptop met 480 GB en maakt het ook nog eens een stuk sneller! Wilt u liever een andere harde schijf? Bekijk dan ons hele assortiment opslaggeheugen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden dit product aan als u uw pc laptop een boost wilt geven en/of de opslag wilt verhogen. U wilt het geheugen verhogen met 480 GB en u wilt in een klap veel extra geheugen erbij hebben. Dit betekent dat u enorm veel data extra kunt opslaan. Daarnaast maakt u de computer ook een stuk sneller en stiller. Daarnaast kunt u de SSD in de computer plaatsen of kent u iemand die dat voor u kan doen.

€ 59.99

Lees verder

Computers Opslag SSD
Product
 

UME3 usb stick 128 GB 3.0

Wilt u gemakkelijk uw data verplaatsen naar andere apparaten, of wilt u het geheugen van uw apparaat uitbreiden? De UME3 usb stick 128 GB is de ideale en betaalbare usb-stick van de Europese fabrikant Goodram! Met 128 GB aan opslaggeheugen hoeft u niet bang te zijn dat de stick vol raakt. Usb 3.0 Deze usb-stick is geschikt voor alle apparaten die usb 2.0 en 3.0 ondersteunen. De UME3 usb stick 128 GB zelf bevat een usb 3.0 connectie. Dit betekent dat het transfereren van data tienmaal sneller is dan een usb 2.0. De snelheid betreft nu 3.2 tot 4 gigabit per seconde. U kunt de usb stick aansluiten op apparaat en zo data verwisselen. Voor alle elektronica  De usb is uiteraard geschikt voor alle elektronica, mits het maar een usb aansluiting bezit. Zo kunt u het uiteraard ook gebruiken voor de Tv box, tablet of smartphone. De usb-stick is ideaal om mee te nemen! Schrijf-en leessnelheid De schrijfsnelheid van de usb-stick is 20 MBs en de leessnelheid is 60 MBs. Daarnaast is de usb-stick ook shockproof en X-ray proof. Dit betekent dat een X-ray de usb-sticks niet herkent en zal beschadigen. Daarnaast is de usb-stick ook schokbestendig. Met deze usb-stick heeft u een snelle en zeer voordelige usb-stick in huis. U kunt het gehele assortiment van opslag bekijken door op deze link te klikken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden dit product aan als u op zoek bent naar een portable usb-stick waar u gemakkelijk data op kunt zetten en verplaatsen. Wilt u bijvoorbeeld gemakkelijk data van uw pc op de usb-stick zetten en deze vervolgens op een ander apparaat zetten? Dan is dit product een aanrader. Deze usb stick bevat een opslaggeheugen van 128 GB. Dit betekent dat u veel data op de stick wilt zetten. U kunt hierbij denken aan grote bestanden als films of programma's.

€ 22.99

Lees verder

Computers Opslag USB stick
Product
 

Goodram CX400 128 GB interne SSD

Bent u op zoek naar een interne SSD om de opslag van uw pc of laptop te verhogen? Daarnaast verhoogt een interne SSD ook nog eens de snelheid van uw apparaat. De Goodram CX400 128 GB interne SSD is een mooie start! Opslag en snelheid De harde schijf bevat een opslag van 128 GB. De schrijfsnelheid van dit model is 450 MB/S en de leessnelheid is 550MB/S. Dit betekent dat data enorm snel wordt geschreven en gelezen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als u met veel data werkt of graag gamet. De snelheid van uw pc of laptop wordt namelijk gigantisch verhoogd. Interface en technologie De Goodram CX400 128 GB interne SSD maakt gebruik van 3D NAND flash technologie. Voor u betekent het dat data niet verloren zal gaan door bijvoorbeeld stroomuitval. Door de hoge snelheid wordt data snel opgeslagen waardoor het niet verloren zal gaan. Deze technologie wordt onder andere gebruikt bij usb-sticks en mp3 spelers. Daarnaast bevat de SSD een SATA III (6 Gb/s) interface. Dit kunt u ook aansluiten op SATA I en SATA II poorten. Echter zal dan de snelheid niet behaald worden van de SATA III. Daarnaast is de interne SSD bestendig tegen schokken en vallen. Geschikt voor De interne SSD is geschikt voor laptops en pc's. U kunt deze in uw pc plaatsen. Daarnaast hoeft u interne SSD schijven niet te defragmenteren, dit kan namelijk de levensduur van de interne SSD verminderen. Voor meer technische informatie kunt u hieronder klikken op "specificaties". De Goodram CX400 128 GB interne SSD verhoogt de opslag van uw pc of laptop met 128 GB en maakt het ook nog eens een stuk sneller! Wilt u liever een andere harde schijf? Bekijk dan ons hele assortiment opslaggeheugen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden dit product aan als u uw pc laptop een boost wilt geven en/of de opslag wilt verhogen. U heeft genoeg aan een interne SSD van 128 GB en wilt uw pc of laptop sneller maken. Daarnaast kunt u de SSD in de computer plaatsen of kent u iemand die dat voor u kan doen.

€ 32.99

Lees verder

Computers Opslag SSD
Product
 

Yeston GTX1660 Super 6G D6 GB grafische kaart

Bent u op zoek naar een betaalbare maar sterke videokaart voor gaming? De Yeston GTX1660 Super-6G D6 GB beschikt over 6 GB VRAM, 192 bit en GDDR6. GPU en VRAM De GPU van de videokaart is NVIDIA GeForce GTX 1660 Super, een van de nieuwste chips. Daarnaast bezit dit model 6 GB aan GDDR6 geheugen zodat er genoeg data tegelijkertijd opgeslagen kan worden. Zie hieronder de belangrijkste informatie over de GPU en VRAM. GPU Naam: TU116 GPU Variant: TU116-300-A1 Architecture: GCN 4.0 Proces Size: TU116/12 nm Transistors: 6.600 million Die Size:284 mm² Memory Size: 6144 MB Memory Type: GDDR6 Memory Bus: 192 bit Bandwidth: 336.0 GB/s Kloksnelheid De Yeston GTX1660 Super-6G D6 GB beschikt over een basis kloksnelheid van 1530 MHz. De kloksnelheid is nog te boosten naar 1785 MHz. Zie hieronder meer specificaties over de kloksnelheid. Base Clock: 1530 MHz Boost Clock: 1785 MHz Memory Clock: 1750 MHz, 14000 MHz effective Aansluitingen en koeling De grafische kaart beschikt over een actieve luchtkoeler met twee ventilatoren boven de GPU. Zo blijft de videokaart koel tijdens het gamen. Zie hieronder alle aansluitingen van de grafische kaart. Slot Width: Dual-slot Length: 9 inches, 229 mm TDP: 125 W Suggested PSU: 350 W Outputs: 1x DVI, 1x HDMI, 1x DisplayPort Power Connectors: 1x 8-pin U ontvangt ook een tweejarige garantie van Majstra. Voor iets meer technische specificaties kunt u hieronder klikken op "specificaties". Heeft u nog meer vragen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's advies Wij raden deze videokaart aan als u zware games in Full HD wilt spelen en filmpjes wilt kijken in 1440P. Sommige games kunnen zelfs nog in 4K gespeeld worden, de kloksnelheid is nog te boosten. Ook bezit dit model GDDR6. Dankzij de 6 GB werkgeheugen kunt u meerdere spellen tegelijk openen en meerdere filmpjes in Full HD+ bekijken.

€ 309.99

Lees verder

Computers Netwerk Wifi repeater
Product
 

Statief videocamera universeel 1.5 meter

Bent u op zoek naar een statief voor uw videocamera? De statief videocamera is universeel en heeft een totale lengte van 1.5 meter. Ook geschikt voor action cams! Universeel en makkelijk aan te sluiten Uw videocamera is gemakkelijk te monteren op de statief. De statief bezit over een universele schroef voor de videocamera. Deze schroef zit aan de bovenkant van de statief. Als uw videocamera een aansluiting heeft voor deze schroef (de meeste hebben deze), kunt u het gemakkelijk draaien in de statief. Alle videocamera's beschikken over dezelfde schroefaansluiting. Dit model beschikt over drie poten waardoor het makkelijk blijft staan. Afmetingen De statief videocamera kan maximaal uitgerekt worden tot 150 centimeter. Als de statief ingeklapt is, bevat het de volgende afmetingen: 50 x 9,5 x 9,5 cm (l x b x h). Daarnaast is de statief gemaakt van aluminium en staal, zodat het niet makkelijk om kan vallen. De statief videocamera is geschikt voor iedere videocamera van Majstra, deze bezitten allemaal een aansluiting voor een statief. Daarnaast is het ook geschikt voor action camera's. Heeft u nog vragen? U kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden u dit product aan als u uw videocamera wilt gebruiken om vanaf een vast punt te filmen. De camera staat dan stabiel en er zal minder frictie zijn als u filmt. Een statief zorgt voor een betere beeldstabilisatie.

€ 22.99

Lees verder

Foto en video Foto en video accessoires Statief
Product
 

Goodram Cl100 120 GB interne SSD

Bent u op zoek naar een interne SSD om de opslag van uw pc of laptop te verhogen? Daarnaast verhoogt een interne SSD ook nog eens de snelheid van uw apparaat. De Goodram Cl100 120 GB interne SSD kan u hierbij helpen! U verhoogt uw geheugen met 120 GB. Opslag en snelheid De harde schijf bevat een opslag van 120 GB. De schrijfsnelheid van dit model is 320 MB/S en de leessnelheid is 500 MB/S. Dit betekent dat data enorm snel wordt geschreven en gelezen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als u met veel data werkt of graag gamet. De snelheid van uw pc of laptop wordt daarnaast ook nog gigantisch verhoogd. Interface en technologie De Goodram Cl100 120 GB interne SSD maakt gebruik van Toshiba 3D NAND flash technologie. Voor u betekent het dat data niet verloren zal gaan door bijvoorbeeld stroomuitval. Door de hoge snelheid wordt data snel opgeslagen waardoor het niet verloren zal gaan. Deze technologie wordt onder andere gebruikt bij usb-sticks en mp3 spelers. Daarnaast bevat de SSD een SATA III (6 Gb/s) interface. Dit kunt u ook aansluiten op SATA I en SATA II poorten. Echter zal dan de snelheid niet behaald worden van de SATA III, maar de maximale snelheid van de poort. Daarnaast is de interne SSD bestendig tegen schokken en vallen. Geschikt voor De interne SSD is geschikt voor laptops en pc's. U kunt deze in uw pc plaatsen. Daarnaast hoeft u interne SSD schijven niet te defragmenteren, dit kan namelijk de levensduur van de interne SSD verminderen. Voor meer technische informatie kunt u hieronder klikken op "specificaties". De Goodram Cl100 120 GB interne SSD verhoogt de opslag van uw pc of laptop met 120 GB en maakt het ook nog eens een stuk sneller! Wilt u liever een andere harde schijf? Bekijk dan ons hele assortiment opslaggeheugen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden dit product aan als u uw pc laptop een boost wilt geven en/of de opslag wilt verhogen. U wilt het geheugen verhogen met 120 GB en bent niet op zoek naar enorm veel extra opslag. Zo maakt u de computer ook een stuk sneller en stiller. Daarnaast kunt u de SSD in de computer plaatsen of kent u iemand die dat voor u kan doen.

€ 31.99

Lees verder

Computers Opslag SSD
Product
 

Goodram Cl100 240 GB interne SSD

Bent u op zoek naar een interne SSD om de opslag van uw pc of laptop te verhogen? Daarnaast verhoogt een interne SSD ook nog eens de snelheid van uw apparaat. De Goodram Cl100 240 GB interne SSD kan u hierbij helpen! U verhoogt uw geheugen met 240 GB. Opslag en snelheid De harde schijf bevat een opslag van 240 GB. De schrijfsnelheid van dit model is 410 MB/S en de leessnelheid is 510 MB/S. Dit betekent dat data enorm snel wordt geschreven en gelezen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als u met veel data werkt of graag gamet. De snelheid van uw pc of laptop wordt daarnaast ook nog gigantisch verhoogd. Interface en technologie De Goodram Cl100 240 GB interne SSD maakt gebruik van Toshiba 3D NAND flash technologie. Voor u betekent het dat data niet verloren zal gaan door bijvoorbeeld stroomuitval. Door de hoge snelheid wordt data snel opgeslagen waardoor het niet verloren zal gaan. Deze technologie wordt onder andere gebruikt bij usb-sticks en mp3 spelers. Daarnaast bevat de SSD een SATA III (6 Gb/s) interface. Dit kunt u ook aansluiten op SATA I en SATA II poorten. Echter zal dan de snelheid niet behaald worden van de SATA III, maar de maximale snelheid van de poort. Daarnaast is de interne SSD bestendig tegen schokken en vallen. Geschikt voor De interne SSD is geschikt voor laptops en pc's. U kunt deze in uw pc plaatsen. Daarnaast hoeft u interne SSD schijven niet te defragmenteren, dit kan namelijk de levensduur van de interne SSD verminderen. Voor meer technische informatie kunt u hieronder klikken op "specificaties". De Goodram Cl100 240 GB interne SSD verhoogt de opslag van uw pc of laptop met 240 GB en maakt het ook nog eens een stuk sneller! Wilt u liever een andere harde schijf? Bekijk dan ons hele assortiment opslaggeheugen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden dit product aan als u uw pc laptop een boost wilt geven en/of de opslag wilt verhogen. U wilt het geheugen verhogen met 240 GB en u wilt in een klap veel extra geheugen erbij hebben. Zo maakt u de computer ook een stuk sneller en stiller. Daarnaast kunt u de SSD in de computer plaatsen of kent u iemand die dat voor u kan doen.

€ 43.99

Lees verder

Computers Opslag SSD
Product
 

Usb stick 16GB 3.0 UME 3

Wilt u gemakkelijk uw data verplaatsen naar andere apparaten, of wilt u het geheugen van uw apparaat uitbreiden? De UME 3 usb stick 16 GB is de ideale en betaalbare usb-stick van het Europese merk Goodram. Usb 3.0 Deze usb-stick is geschikt voor alle apparaten die usb 2.0 en 3.0 ondersteunen. Dit model bevat zelf usb 3.0. Praktisch gezien betekent dit dat het transfereren van data ongeveer 10 keer sneller is dan via usb 2.0. Zo bevat de stick een snelheid van 3.2 tot 4 gigabit per seconde. Voor alle elektronica  De usb is uiteraard geschikt voor alle elektronica van Majstra. Zo kunt u het uiteraard ook gebruiken voor de Tv box, tablet of smartphone. De usb-stick is ideaal om mee te nemen! Schrijf-en leessnelheid De schrijfsnelheid van de UME 3 usb stick 16 GB is 20MBs en de leessnelheid 60 MBs. Daarnaast is de usb-stick ook shockproof en X-ray proof. Dit betekent dat een X-ray de usb-sticks niet herkent en zal beschadigen. Daarnaast is de usb-stick ook schokbestendig. Met deze usb-stick heeft u een snelle en zeer voordelige usb-stick in huis. U kunt het gehele assortiment van opslag bekijken door op deze link te klikken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden dit product aan als u op zoek bent naar een portable usb-stick waar u gemakkelijk data op kunt zetten en verplaatsen. Wilt u bijvoorbeeld gemakkelijk data van uw pc op de usb-stick zetten en deze vervolgens op een ander apparaat zetten? Dan is dit product een aanrader. Wij adviseren dit product als u wat foto's en video's wilt verplaatsen naar andere apparaten.

€ 6.99

Lees verder

Computers Opslag USB stick
Product
 

UMM3 usb stick 64 GB 3.0

Wilt u gemakkelijk uw data verplaatsen naar andere apparaten, of wilt u het geheugen van uw apparaat uitbreiden? De UMM3 usb stick 64 GB is de ideale en betaalbare usb-stick van de Europese fabrikant Goodram! Usb 3.0 Deze usb-stick is geschikt voor alle apparaten die usb 2.0 en 3.0 ondersteunen. De UMM3 usb stick 64 GB zelf bevat een usb 3.0 connectie. Dit betekent dat het transfereren van data tienmaal sneller is dan een usb 2.0. De snelheid betreft nu 3.2 tot 4 gigabit per seconde. U kunt de usb stick aansluiten op apparaat en zo data verwisselen. Voor alle elektronica  De usb is uiteraard geschikt voor alle elektronica, mits het maar een usb aansluiting bezit. Zo kunt u het uiteraard ook gebruiken voor de Tv box, tablet of smartphone. De usb-stick is ideaal om mee te nemen! Schrijf-en leessnelheid De schrijfsnelheid van de usb-stick is 20 MBs en de leessnelheid is 60 MBs. Daarnaast is de usb-stick ook shockproof en X-ray proof. Dit betekent dat een X-ray de usb-sticks niet herkent en zal beschadigen. Daarnaast is de usb-stick ook schokbestendig. Met deze usb-stick heeft u een snelle en zeer voordelige usb-stick in huis. U kunt het gehele assortiment van opslag bekijken door op deze link te klikken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden dit product aan als u op zoek bent naar een portable usb-stick waar u gemakkelijk data op kunt zetten en verplaatsen. Wilt u bijvoorbeeld gemakkelijk data van uw pc op de usb-stick zetten en deze vervolgens op een ander apparaat zetten? Dan is dit product een aanrader. Door zijn 64 GB aan geheugen kunt u dus enorm veel foto's, video's en andere data op de stick zetten. Wij raden dit product aan voor mensen die graag veel data op een usb-stick willen zetten om deze te verplaatsen naar andere apparaten.

€ 15.99

Lees verder

Computers Opslag USB stick
Product
 

Lipa K9 beamer projector Multiscreen 720P

Bent u op zoek naar een beamer wat geschikt is voor zakelijke presentaties, Home Cinema en voor gaming? De Lipa K9 beamer projector ondersteunt ook nog eens multiscreen! Dit betekent dat u het beeld van de beamer extra kunt laten spiegelen naar smartphones, tablets, computers, tv boxen en game consoles. Resolutie en kwaliteit projector Dit model beschikt over een resolutie van 1280 x 720 pixels. De resolutie is hoog genoeg om films en media in HD Ready kwaliteit te kijken. Dit is ook hoog genoeg voor gaming en u kunt video's gebruiken tijdens zakelijke presentaties. De beamer beschikt over 250 Ansi Lumen. Wij raden aan dat u de beamer in een donkere omgeving gebruikt. De lamp van de projector kan 30.000 uren mee gaan en is te vervangen. Hieronder nog enkele belangrijke specificaties betreft de resolutie. Contrast ratio: 2000:1. Kleuren reproductie: 16.7 miljoen Handmatige focus: Ja. Lens:F=143mm Type projector: TFT LCD. Projectie grootte: 44-150 inch. Multiscreen functie Dit model heeft naast de functie om beeld te projecteren nog een extra functie. Het kan het beeld tegelijkertijd doorsturen naar nog een apparaat. Dit is een extra screen mirroring functie. U kunt het beeld dus laten spiegelen naar een ander apparaat zodat het op twee schermen te zien is. Het beeld van de beamer kan gespiegeld worden naar smartphones, tablets, computers, tv  boxen en mediaspelers en game consoles. Hieronder kunt u de tutorials zien hoe u dit model kunt aansluiten op Android en op IOS van Apple. Voor Android: https://youtu.be/1aYE40QA2tk Voor IOS: https://youtu.be/t5KccBt0xWY Hoe aan te sluiten? De Lipa K9 beamer projector is via meerdere wegen aan te sluiten. Het model heeft sowieso stroom nodig, vervolgens kunt u het via de volgende methoden aansluiten: HDMI of VGA. Voor de beste kwaliteit raden wij HDMI aan, HDMI kan tevens ook geluid overdragen. U kunt het via een kabel verbinden met een laptop, pc of een ander apparaat. Usb of SD. U kunt een smartphone ook verbinden met de beamer via een usb kabel. Vervolgens kunt u bij de bestanden. Dit kan tevens ook met een usb stick of een SD-kaart. Keystone functie Het is soms erg lastig om de beamer precies te richten op het oppervlak zodat heel het oppervlak gevuld is met beeld. Hier komt de Keystone functie bij kijken. Deze zet het beeld recht en schroeft hier en daar wat bij. Dit model kan het beeld 15 graden verticaal en handmatig corrigeren. Met ingebouwde speaker en remote control De Lipa K9 beamer projector heeft een ingebouwde speaker van 3W waar geluid uit komt. U kunt via de AV of HDMI aansluiting ook een externe speaker aansluiten voor nog beter geluid. In het pakket ontvangt u ook een afstandsbediening. Hiermee kunt u de beamer van afstand bedienen. Mini beamer Dit model is erg compact en daardoor dus ook gemakkelijk mee te nemen. De afmetingen van de beamer zijn: 24.5 x 16.6 x 8.1 cm (l x b x h). Aansluitingen en taal Dit model ondersteunt Engels, Nederlands en nog 23 talen. Daarnaast bevat het de volgende aansluitingen: AV. HDMI. VGA. 2x usb 2.0. Met deze beamer heeft u dus een projector voor Home Cinema, zakelijke presentaties of voor gaming. In het pakket ontvangt u voeding, een afstandsbediening, een AV kabel en een handleiding. Kijk hieronder bij specificaties voor nog meer technische informatie. Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via de Majstra klantenservice. Majstra's productadvies Wij raden dit model aan als u op zoek bent naar een beamer voor Home Cinema of zakelijke presentaties. U kunt in HD kwaliteit genieten van films en series. Daarnaast kunt u met zakelijke presentaties ook filmpjes afspelen. U wilt eventueel de mogelijkheid hebben om het beeld op een tweede scherm te projecteren via de screen mirroring functie.

€ 159.99

Lees verder

Beeld en geluid Streaming Mediaspeler
Product