DC connector recht 4,0 x 1,7 mm soldeerbaar zwart

DC connector recht - 4,0 x 1,7 mm - soldeerbaarGebruik deze soldeerbare DC-plug om uw kabel of lader te voorzien van een (nieuwe) connector. Deze DC-connector is soldeerbaar en dient u aan de kabel te solderen.

€ 2.99

Read More...

Stroom Installatie en hobbymateriaal Connectoren Lumberg
Product
 

DC connector recht 2,35 x 0,75 mm soldeerbaar zwart

DC connector recht - 2,35 x 0,75 mm - soldeerbaarGebruik deze soldeerbare DC-plug om uw kabel of lader te voorzien van een (nieuwe) connector. Deze DC-connector is soldeerbaar en dient u aan de kabel te solderen.

€ 3.49

Read More...

Stroom Installatie en hobbymateriaal Connectoren Lumberg
Product
 

DC connector recht 4,8 x 1,7 mm soldeerbaar zwart

DC connector recht - 4,8 x 1,7 mm - soldeerbaarGebruik deze soldeerbare DC-plug om uw kabel of lader te voorzien van een (nieuwe) connector. Deze DC-connector is soldeerbaar en dient u aan de kabel te solderen.

€ 2.99

Read More...

Stroom Installatie en hobbymateriaal Connectoren Lumberg
Product
 

Skross USB thuislader met 2 poorten 2,4A wit

Skross USB thuislader met 2 poorten - 2,4AGebruik deze universele dubbele USB lader om uw portable apparaten op te laden. De lader heeft een totale stroomsterkte van 2,4A, wat betekent dat u met deze lader 1 tablet of 2 smartphones tegelijkertijd op kunt laden.Aanvulling op uw Skross reisadapterDeze dubbele USB lader kunt u ook gebruiken als aanvulling op uw reisstekker van Skross. Het design sluit perfect aan op de Skross reisadapters.Deze lader heeft een stroomsterkte van 2400mA (2,4A)Gebruik deze lader voor toepassingen waarbij de benodigde stroomsterkte maximaal 2400mA (2,4A) is. U kunt deze lader bij kleinere portable apparaten zoals smartphones, eReaders, camera's etc. gebruiken, maar ook bij grotere portable apparaten zoals tablet computers.

€ 19.99

Read More...

Stroom Laders en voedingen USB Lader Skross
Product
 

Skross reisadapter Europa naar Australië en China

Skross reisadapter Europa naar Australië en ChinaGebruik deze 3-polige geaarde reisstekker om elektrische apparaten met West-Europese (Euro of Schuko) stekkers aan te sluiten op een stopcontact in Australië en/of China. U vindt de Australische of Chinese aansluiting ook in een aantal andere landen, waaronder veel (kleinere) landen in Oceanië en een beperkt aantal landen in Zuid-Amerika. Zwitserse kwaliteitZoals alle producten van Skross is ook deze adapter gemaakt volgens de bekende hoge Zwitserse kwaliteitsstandaard en voldoet deze adapter aan alle relevante internationale veiligheidsstandaarden.Let op!Dit is een reisadapter die het mogelijk maakt uw apparaten in een buitenlands stopcontact te gebruiken, of apparaten uit het buitenland geschikt te maken voor een Europees stopcontact. Deze reisadapter is geen stroomomvormer!

€ 11.99

Read More...

Stroom Reisadapters en omvormers Reisadapter Skross
Product
 

Sweex Tablet Folio Case 8'' zwart

Sweex Tablet Folio Case 8'' - zwartDeze Tablet Folio Case beschermt uw tablet uitstekend, en is tegelijk een handige standaard. Universele case geschikt voor 8 inch tablets.

€ 7.50

Read More...

Portable apparaten Mobiele telefoon Tablet Cases, cover Sweex
Product
 

Sweex NL4 (m) speaker connector terminal rond

Sweex NL4 (m) speaker connector terminal / rondDeze Sweex luidspreker terminal kunt u gebruiken om een speakeraansluiting te realiseren, bijvoorbeeld op uw luidspreker. Deze connector komt u vooral tegen bij professioenel audio apparatuur. De luidspreker aansluiting is 4-polig en wordt daarom ook wel NL4 speakerplug genoemd.Compatibel met de Speakon standaardDe Speakon connector wordt enkel gemaakt door Neutrik en om deze reden mogen enkel originele Neutrik Speakon connectoren de naam Speakon dragen. Andere fabrikanten maken kabels met connectoren compatibel met de Speakon standaard. Deze kabels mogen echter niet de naam Speakon dragen. NL2, NL4 en NL8De Speakon en luidspreker connectoren van andere merken zijn er in 2-polig (NL2), 4-polig (NL4) en 8-polig (NL8). 2- en 4-polig passen in elkaars aansluiting (enkel +1 en -1 worden dan doorgegeven), de 8-polige connectoren is groter en past niet in een 2- of 4-polige aansluiting.

€ 2.49

Read More...

Audio PA Studio Speakon Sweex
Product
 

Sweex NL4 (m) speaker connector terminal vierkant

Sweex NL4 (m) speaker connector terminal / vierkantDeze Sweex luidspreker terminal kunt u gebruiken om een speakeraansluiting te realiseren, bijvoorbeeld op uw luidspreker. Deze connector komt u vooral tegen bij professioenel audio apparatuur. De luidspreker aansluiting is 4-polig en wordt daarom ook wel NL4 speakerplug genoemd.Compatibel met de Speakon standaardDe Speakon connector wordt enkel gemaakt door Neutrik en om deze reden mogen enkel originele Neutrik Speakon connectoren de naam Speakon dragen. Andere fabrikanten maken kabels met connectoren compatibel met de Speakon standaard. Deze kabels mogen echter niet de naam Speakon dragen. NL2, NL4 en NL8De Speakon en luidspreker connectoren van andere merken zijn er in 2-polig (NL2), 4-polig (NL4) en 8-polig (NL8). 2- en 4-polig passen in elkaars aansluiting (enkel +1 en -1 worden dan doorgegeven), de 8-polige connectoren is groter en past niet in een 2- of 4-polige aansluiting.

€ 2.49

Read More...

Audio PA Studio Speakon Sweex
Product
 

Sweex NL4 (m) speaker connector

Sweex NL4 (m) speaker connectorDeze Sweex luidsprekerconnector kunt u bevestigen aan een luidsprekerkabel. Deze connector komt u vooral tegen bij professioenel audio apparatuur. De spealerconnector beschikt over trekontlasting. De luidspreker connector is 4-polig en wordt daarom ook wel NL4 speakerplug genoemd.Compatibel met de Speakon standaardDe Speakon connector wordt enkel gemaakt door Neutrik en om deze reden mogen enkel originele Neutrik Speakon connectoren de naam Speakon dragen. Andere fabrikanten maken kabels met connectoren compatibel met de Speakon standaard. Deze kabels mogen echter niet de naam Speakon dragen. NL2, NL4 en NL8De Speakon en luidspreker connectoren van andere merken zijn er in 2-polig (NL2), 4-polig (NL4) en 8-polig (NL8). 2- en 4-polig passen in elkaars aansluiting (enkel +1 en -1 worden dan doorgegeven), de 8-polige connectoren is groter en past niet in een 2- of 4-polige aansluiting.

€ 2.50

Read More...

Audio PA Studio Speakon Sweex
Product
 

Sweex NL4 (v) speaker connector

Sweex NL4 (v) speaker connectorDeze Sweex luidsprekerconnector kunt u bevestigen aan een luidsprekerkabel. Deze connector komt u vooral tegen bij professioenel audio apparatuur. De spealerconnector beschikt over trekontlasting en kan voor een optimale connectie via de lock-functie vastgeklikt worden aan een mannelijke speakerconnector. De luidspreker connector is 4-polig en wordt daarom ook wel NL4 speakerplug genoemd.Compatibel met de Speakon standaardDe Speakon connector wordt enkel gemaakt door Neutrik en om deze reden mogen enkel originele Neutrik Speakon connectoren de naam Speakon dragen. Andere fabrikanten maken kabels met connectoren compatibel met de Speakon standaard. Deze kabels mogen echter niet de naam Speakon dragen. NL2, NL4 en NL8De Speakon en luidspreker connectoren van andere merken zijn er in 2-polig (NL2), 4-polig (NL4) en 8-polig (NL8). 2- en 4-polig passen in elkaars aansluiting (enkel +1 en -1 worden dan doorgegeven), de 8-polige connectoren is groter en past niet in een 2- of 4-polige aansluiting.

€ 2.50

Read More...

Audio PA Studio Speakon Sweex
Product
 

Sweex 6,35mm Jack mono luidsprekerkabel 15 meter

Sweex 6,35mm Jack mono luidsprekerkabelSweex audiokabel waarmee u een verbinding kunt realiseren tussen 2 luidsprekers (doorkoppeling) of tussen een luidspreker en een versterker/mengpaneel. Deze flexibele signaalkabel is voorzien van duurzame connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinderLet op! Geschikt voor mono toepassingenDeze kabel kunt u gebruiken voor mono toepassingen. Een mono 6,35mm Jack connector heeft 2 polen, gescheiden door 1 zwarte ring op het metalen gedeelte van de connector. Een stereo 6,35mm Jack heeft 3 polen, gescheiden door 2 zwarte ringen op het metalen gedeelte van de connector. Indien uw apparaat 2 aparte 6,35mm Jack aansluitingen heeft voor het linker en het rechter kanaal, dient u mono 6,35mm Jack connectoren te gebruiken (1 voor ieder kanaal) om een stereo signaal over te brengen. Let op! Gebruik deze kabel voor luidsprekers en niet voor microfoons en instrumentenWij adviseren u deze kabel voor luidsprekers te gebruiken, niet voor microfoons of instrumenten. Voor microfoons en instrumenten heeft u een afgeschermde kabel nodig met dunne geleiders, terwijl deze niet of minder afgeschermde kabel dikke geleiders heeft.

€ 20.00

Read More...

Audio Jack 6.35mm Jack Sweex
Product
 

Sweex 6,35mm Jack mono luidsprekerkabel 5 meter

Sweex 6,35mm Jack mono luidsprekerkabelSweex audiokabel waarmee u een verbinding kunt realiseren tussen 2 luidsprekers (doorkoppeling) of tussen een luidspreker en een versterker/mengpaneel. Deze flexibele signaalkabel is voorzien van duurzame connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinderLet op! Geschikt voor mono toepassingenDeze kabel kunt u gebruiken voor mono toepassingen. Een mono 6,35mm Jack connector heeft 2 polen, gescheiden door 1 zwarte ring op het metalen gedeelte van de connector. Een stereo 6,35mm Jack heeft 3 polen, gescheiden door 2 zwarte ringen op het metalen gedeelte van de connector. Indien uw apparaat 2 aparte 6,35mm Jack aansluitingen heeft voor het linker en het rechter kanaal, dient u mono 6,35mm Jack connectoren te gebruiken (1 voor ieder kanaal) om een stereo signaal over te brengen. Let op! Gebruik deze kabel voor luidsprekers en niet voor microfoons en instrumentenWij adviseren u deze kabel voor luidsprekers te gebruiken, niet voor microfoons of instrumenten. Voor microfoons en instrumenten heeft u een afgeschermde kabel nodig met dunne geleiders, terwijl deze niet of minder afgeschermde kabel dikke geleiders heeft.

€ 10.00

Read More...

Audio Jack 6.35mm Jack Sweex
Product
 

SoundLAB stereo earphones voor tours, musea, scholen etc. zwart 1,2 meter

SoundLAB stereo earphones voor tours, musea, scholen etc.Meest eenvoudige oordopjes, door de fabrikant aangemerkt als 'tour guide quality' die geleverd worden in een plastic zakje zonder blister of nette verpakking. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitermate geschikt voor eenmalig gebruik (bijvoorbeeld voor scholen/universiteiten, musea, rondleidingen, presentaties, etc.). Het aanbieden van deze oordopjes aan uw klanten is een goede hygiëne maatregel in deze Corona-tijd. Indien u merk-oordopjes gewend bent waarschuwen wij u dat de kwaliteit van deze oordopjes tegen kan vallen. Retourbeleid hoofdtelefoonsEen gebruikte hoofdtelefoon kan om hygiënische redenen niet retour genomen worden. Vanwege de aard van dit product is de Wet Koop op Afstand bij dit artikel niet van toepassing. Ongeopende en/of niet-gebruikte hoofdtelefoons kunnen uiteraard wel retour gestuurd worden.

€ 0.99

Read More...

Audio Overig audio Hoofdtelefoon Soundlab
Product
 

SoundLAB stereo earphones waterbestendig zwart 1,7 meter

SoundLAB stereo earphones - waterbestendigZeer eenvoudige oordopjes die geleverd worden in een plastic zakje zonder blister of nette verpakking. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitermate geschikt voor eenmalig gebruik (bijvoorbeeld voor scholen/universiteiten) of bij presentaties. Indien u merk-oordopjes gewend bent waarschuwen wij u dat de kwaliteit van deze oordopjes tegen kan vallen. WaterbestendigDe oortjes zijn vochtbestendig, waardoor ze gebruikt kunnen worden tijdens (intensief) sporten, maar ook bij rondleidingen buiten waarbij het risico bestaat dat er een regenbui langskomt. Retourbeleid hoofdtelefoonsEen gebruikte hoofdtelefoon kan om hygiënische redenen niet retour genomen worden. Vanwege de aard van dit product is de Wet Koop op Afstand bij dit artikel niet van toepassing. Ongeopende en/of niet-gebruikte hoofdtelefoons kunnen uiteraard wel retour gestuurd worden.

€ 1.79

Read More...

Audio Overig audio Hoofdtelefoon Soundlab
Product
 

SoundLAB stereo earphones waterbestendig zwart 1,2 meter

SoundLAB stereo earphones - waterbestendigZeer eenvoudige oordopjes die geleverd worden in een plastic zakje zonder blister of nette verpakking. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitermate geschikt voor eenmalig gebruik (bijvoorbeeld voor scholen/universiteiten) of bij presentaties. Indien u merk-oordopjes gewend bent waarschuwen wij u dat de kwaliteit van deze oordopjes tegen kan vallen. WaterbestendigDe oortjes zijn vochtbestendig, waardoor ze gebruikt kunnen worden tijdens (intensief) sporten, maar ook bij rondleidingen buiten waarbij het risico bestaat dat er een regenbui langskomt. Retourbeleid hoofdtelefoonsEen gebruikte hoofdtelefoon kan om hygiënische redenen niet retour genomen worden. Vanwege de aard van dit product is de Wet Koop op Afstand bij dit artikel niet van toepassing. Ongeopende en/of niet-gebruikte hoofdtelefoons kunnen uiteraard wel retour gestuurd worden.

€ 1.59

Read More...

Audio Overig audio Hoofdtelefoon Soundlab
Product
 

13 pins DIN chassisdeel

13-pins DIN chassisdeelDit vrouwelijke 13-polige DIN chassisdeel kunt u gebruiken om een 13-pins DIN aansluiting te vervangen of om juist een aansluiting te realiseren. De 13-polige DIN connector wordt o.a. gebruikt bij autoradio's en CD-wisselaars (o.a. Mazda, Panasonic, Kenwood), transceivers (o.a. Kenwood, Icom), giateren en synthesizers (o.a. Roland), Modems (o.a. Pactor) en monitoren. Ook wordt deze kabel bij Philips Fidelio gebruikt als luidsprekerkabel.

€ 12.99

Read More...

DIN DIN 13 pins 13 pins DIN Philips
Product
 

Scart adapter voor Panasonic LED TV's 0,20 meter

Panasonic systeemstekker - Scart 21p vrouwelijk adapterSpeciale adapter voor Panasonic LED TV's.Close-to-wall verbindingIndien uw Panasonic LED TV niet beschikt over scart ingangen maar over een speciale systeemstekker kunt u deze adapter gebruiken om een apparaat met scart te verbinden met uw TV. Door het gebruik van deze compacte systeemstekker kan uw LED TV vaak nog dichter tegen de muur aan staan.Let op!Controleert u in de handleiding van uw Panasonic LED TV of deze beschikt voor deze speciale aansluiting. Bij 'meer info: klik hier voor een achterkant van een Panasonic LED TV' ziet u een voorbeeld van de achterkant van een Panasonic LED TV die beschikt voor de systeemstekker aansluiting voor scart en mini jack aansluitingen voor Composite AV en Component. Dit is van een willekeurige Panasonic LED TV, de achterkant van uw LED TV kan afwijken van dit voorbeeld.Om het maximale uit uw thuisinstallatie te halen adviseren wij u (zie 'producten bijbestellen'):- een goede scartkabel te gebruiken bij deze adapter- uw Panasonic LED TV met een goede coaxkabel aan te sluiten op uw antenne wanddoos- een overspanningsbeveiliginger te gebruiken om uw apparatuur te beveiligen tegen overspanning, bijvoorbeeld door blikseminslag- uw LED TV goed te onderhouden met een goede reinigingsset

€ 24.99

Read More...

Video SCART Panasonic
Product
 

Netgear GS208 Gigabit Ethernet Switch met 8 poorten wit

Netgear GS208 Gigabit Ethernet Switch met 8 poortenWanneer u te weinig internet aansluitingen heeft voor uw apparaten is een netwerk switch de oplossing. Plug een internetkabel van uw modem/router in op poort 1 en u kunt poort 2 tot en met 8 gebruiken voor uw apparaten. Deze netwerkswitch volgt de CAT6 specificatie en is geschikt voor Gigabit Ethernet doorvoersnelheden tot 1000 Mbit/s.Kenmerken:- aantal RJ45 poorten: 8- CAT6: geschikt voor Gigabit snelheden (10/100/1000 Mbit/s)- maximale bandbreedte: 250 MHz- uitvoering: basis switch (unmanaged)- LED-indicatielampjes tonen werking- voeding: via externe voedingsadapter (inbegrepen)CAT6Deze internet switch volgt de CAT6 specificatie, wat betekent dat deze gebruikt kan worden in netwerken tot 1000 Mbit/s (Gigabit netwerken). Uiteraard kan deze switch ook uitstekend gebruikt worden in CAT5 (tot 100Mbit/s) netwerken. Aangezien veel providers in Nederland steeds hogere internetsnelheden aanbieden is het aan te bevelen een CAT6 internetswitch te gebruiken.

€ 34.99

Read More...

Computer Netwerk Switch Hub Netgear
Product
 

Netgear GS205 Gigabit Ethernet Switch met 5 poorten wit

Netgear GS205 Gigabit Ethernet Switch met 5 poortenWanneer u te weinig internet aansluitingen heeft voor uw apparaten is een netwerk switch de oplossing. Plug een internetkabel van uw modem/router in op poort 1 en u kunt poort 2 tot en met 5 gebruiken voor uw apparaten. Deze netwerkswitch volgt de CAT6 specificatie en is geschikt voor Gigabit Ethernet doorvoersnelheden tot 1000 Mbit/s.Kenmerken:- aantal RJ45 poorten: 5- CAT6: geschikt voor Gigabit snelheden (10/100/1000 Mbit/s)- maximale bandbreedte: 250 MHz- uitvoering: basis switch (unmanaged)- LED-indicatielampjes tonen werking- voeding: via externe voedingsadapter (inbegrepen)CAT6Deze internet switch volgt de CAT6 specificatie, wat betekent dat deze gebruikt kan worden in netwerken tot 1000 Mbit/s (Gigabit netwerken). Uiteraard kan deze switch ook uitstekend gebruikt worden in CAT5 (tot 100Mbit/s) netwerken. Aangezien veel providers in Nederland steeds hogere internetsnelheden aanbieden is het aan te bevelen een CAT6 internetswitch te gebruiken.

€ 24.99

Read More...

Computer Netwerk Switch Hub Netgear
Product
 

Verwarmingselement voor Nedis digitaal soldeerstation SOIR48DI

Verwarmingselement voor Nedis digitaal soldeerstation SOIR48DIReserve of vervangend verwarmingselement voor het Nedis digitaal soldeerstation SOIR48DI. Dit verwarmingselement is gelijk aan het origineel bij het soldeerstation aanwezige element.

€ 6.99

Read More...

Gereedschap Overig Solderen Nedis
Product