Tiny Audio Joy Stereo DAB Radio Zwart

De Tiny Audio Joy is een portable DAB+ radio met stereogeluid in een retrodesign.
Het stof aan de voorzijde geeft de Joy een opvallende retro look.
Wilt u ook in de tuin of op het strand genieten van digitale radiokwaliteit dan is de Joy uw ideale partner. Dankzij de mogelijkheid om penlite batterijen te plaatsen in de radio en de handige draagband neemt u de Joy overal mee naar toe. Bovendien is de radio voorzien van een Micro USB aansluiting waardoor hij ook werkt op een powerbank.
Deze veelzijdige portable radio is ook voorzien van Bluetooth zodat u ook draadloos uw eigen muziek kunt afspelen vanaf bijvoorbeeld uw smartphone.

Specificaties:

DAB+, FM radio
Bluetooth, 10 meter bereik
Stereogeluid, 2x 2 inch speakers
Helder LCD display
Geheugen voor 20 voorkeurzenders (10x DAB+ en 10x FM)
Werkt op netstroom en batterijen (4x penlite batterijen, niet meegeleverd)
Circa 8-10 uur speeltijd met batterijen
Aansluitingen: hoofdtelefoon aansluiting, AUX-ingang, Micro USB voeding aansluiting
Handige leren draagband
Afmetingen: 190 x 110 x 60 mm (bxhxd)
Gewicht: 0,7 kg
Tiny Audio

€ 79.95

Lees verder

Geluid Radio's
Product
 

Hisense RT156 Compacte koel vriescombinatie Grijs

Hisense RT156 Compacte koel-vriescombinatie

*Netto volume totaal: 120 liter (90 koel/30 vries)
*Energie klasse: A+
*Breedte x diepte x hoogte (cm): 47,9X 52,0X 116,0
*Compacte koelkast met vriesgedeelte
*Geschikt om een magnetron op te plaatsen
*Kleur Grijs en Zwart

€ 258.00

Lees verder

Witgoed Koel Vriescombinaties
Product
 

DELTA Startpakket (smartcard)

In het DELTA Startpakket vindt u een smartcard om gebruik te maken van digitale TV. Ook is deze kaart te gebruiken als extra smartcard. Let op: deze smartcard werkt uitsluitend in Zeeland.

€ 24.95

Lees verder

Beeld CI Module
Product
 

DELTA Startpakket (smartcard) met CI TV Module

Details Startpakket voor digitale TV van DELTA bestaande uit een DELTA Smartcard en de nieuwste Quantis CI+ 1.3 module. Let op: deze smartcard werkt uitsluitend in Zeeland. De CI+ 1.3 module steekt u direct in uw, door DELTA, gecertificeerde TV. U heeft daardoor geen extra decoder nodig.

€ 89.95

Lees verder

Beeld CI Module
Product
 

HUMAX IRHD 5300C kabelontvanger zonder harde schrijf 2e Keus

De HUMAX IRHD-5300C is uitermate geschikt voor iedereen die wil genieten van HDTV maar geen behoefte heeft aan een ontvanger met ingebouwde harde schijf. De IRHD-5300C biedt u echter wel de mogelijkheid om programma’s op te nemen, te pauzeren of terug te spoelen. Dit kan met behulp van een externe harde schijf. Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV van Ziggo.

De HUMAX IRHD-5300C is voorzien van 2 USB-poorten aan de achterzijde waarop een externe harddisk kan worden aangesloten. U kunt dan al uw favoriete programma’s in de hoogste digitale kwaliteit opnemen.

Live-uitzending pauzeren en terugspoelen (Time Shift Recording)
Als u een externe harddisk aansluit op uw ontvanger kunt u niet alleen opnemen, u kunt ook een live uitzending pauzeren (timeshift). Met één druk op de knop zet u het lopende programma stil, met ’n volgende druk op de knop laat u het programma hervatten waar u had stilgezet. Ideaal wanneer u bijv. even een telefoontje moet beantwoorden. Bovendien kunt u tijdens een programma terug spoelen zodat u een bepaalde scene nog eens kunt bekijken.

De externe harde schijf wordt niet meegeleverd.

• Haarscherpe HDTV-weergave
• Snelle en grafisch hoogwaardige elektronische programmagids
• Uitzonderlijk laag stroomverbruik (Ecodesign richtlijn)
• Ondersteunde resoluties: 1080i, 720p, 576p, 576i
• Surround sound geluid: Dolby AC-3 (Dolby Digital Plus)
• HDMI 1.3a en RGB/SVBS uitgang
• Optische Dolby Digital uitgang (Toslink)
• Ingebouwde Irdeto kaartlezer
• Universele afstandsbediening, één afstandsbediening voor al uw apparatuur
• 2 USB aansluitingen
• PVR functionaliteit bij aansluiting van een externe harddisk (los verkrijgbaar):
– opnemen in HD-kwaliteit
– timeshift: live uitzending pauzeren en terugspoelen
• DLNA (mediabestandsuitwisseling)*
• Interactieve TV van Ziggo*

*Via vaste internetaansluiting of draadloos i.c.m. de HUMAX USB WiFi dongle (los verkrijgbaar).

*Wat zijn 2e-Keus artikelen? 

Producten die door ons retourgenoten zijn komen in aanmerking voor 2e keuze. 
Deze producten kunnen niet meer als nieuw verkocht worden omdat vaak de doos beschadigd is of de vorige klant het product heeft getest.

Bij binnenkomst van alle retouren worden al de producten grondig geïnspecteerd door onze technici en uitvoering gecontroleerd en gereinigd. 
Op deze manier kunnen wij u met een gerust hart een 2e keus product zo goed als nieuw en natuurlijk met 100% garantie aanbieden! 

 

 

€ 119.00

Lees verder

Beeld HDTV Kabelontvangers
Product
 

Quantis Interactieve CI 1.3 module

Common Interface Plus TV module (CI+ 1.3 TV module)

De Quantis Interactieve CI+ 1.3 module (Common Interface Plus) is in Nederland te gebruiken voor de ontvangst van Digitale TV van o.a. Ziggo, CAIW, Delta en KabelNoord. De meeste TV fabrikanten brengen TV’s op de markt waarin u een CI+ 1.3 module kunt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de CI+ module goed werkt, worden de TV’s door de kabelmaatschappijen gecertificeerd. Op de website van uw TV-aanbieder vindt u een overzicht van gecertificeerde TV’s.

Ziggo gebruikers kunnen met de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module ook gebruik maken van de interactieve diensten van Ziggo.

Wat is Interactieve TV van Ziggo?

Met Interactieve TV van Ziggo kunt u films en series bestellen vanuit uw luie stoel. U heeft de keuze uit een ruim aanbod. U bestelt de films gewoon met uw afstandsbediening van uw TV. Ideaal voor een regenachtige middag. Daarnaast kunt u met Interactieve TV gemiste uitzendingen van de populaire Nederlandse zenders tot 10 dagen terugkijken.

Wat heb ik nodig?

  • Een CI+ 1.3 gecertificeerde televisie. De winkel waar u uw TV koopt kan u vertellen welke TV geschikt is. U kunt ook de website van Ziggo raadplegen.
  • Quantis Interactieve CI+ 1.3 Irdeto module
  • Smartcard van Ziggo
  • Kabelaansluiting van Ziggo
  • Internetaansluiting

Installatie

De installatie van een Quantis Interactieve CI+ 1.3 module is bijzonder eenvoudig. In vier stappen bent u klaar om te genieten van een haarscherpe beeldkwaliteit en Interactieve TV.

Volg onderstaande stappen om de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module te installeren:

  1. Sluit de TV aan op uw kabelaansluiting en op internet (ethernet of wifi)
  2. Installeer Digitale Televisie van Ziggo
  3. Plaats de Ziggo smartcard in de Quantis CI+ module
  4. Plaats de Quantis CI+ module met smartcard in uw TV

Let op Voor een juiste werking is het van belang dat u eerst Digitale Televisie van Ziggo op uw TV installeert en pas daarna de Quantis module plaatst. Houd de handleiding van uw TV bij de hand. Deze heeft u namelijk nodig om de digitale zenders in te stellen.

Stap 1: Sluit de TV aan Sluit de TV aan op uw coaxaansluiting en op internet. Raadpleeg de handleiding van uw TV.

Let op: Plaats de Quantis CI+ module nog niet in uw toestel!

Stap 2: Installeer Digitale Televisie Installeer Digitale Televisie volgens de handleiding van uw TV en stel de frequentie en het netwerknummer in die op uw adres van toepassing zijn. De installatie van uw TV is juist afgerond wanneer u op positie 1 Ned 1 HD ontvangt.

Stap 3: Plaats de smartcard in de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module Houdt de Quantis CI+ module vast waarbij de oranje zijde naar boven is gericht. Steek vervolgens de smartcard (chipzijde naar boven) in de CI+ module.

Stap 4: Plaats de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module met smartcard in uw TV De oranje zijde van de CI+ module is tijdens het plaatsen naar achteren gericht. De CI+ module gaat niet helemaal in het toestel. U voelt vanzelf wanneer deze ver genoeg in de TV is geplaatst.

Wanneer u voor de eerste keer de Quantis Interactieve CI+ 1.3 module in uw toestel plaatst dan controleren deze apparaten elkaar. Dit proces wordt authenticatie genoemd. Tijdens dit proces worden 5 stappen automatisch weergegeven. U hoeft hiervoor niets te doen. Als dit authenticatie proces geslaagd is, zijn de Quantis Interactieve CI+ module en TV klaar voor gebruik.

€ 69.95

Lees verder

Beeld CI Module
Product
 

Voedingsadapter HDFOX C Delta

Deze voeding is een reserveonderdeel. Wanneer u een HUMAX HDFOX-C Delta koopt wordt deze standaard meegeleverd.

€ 21.95

Lees verder

Accessoires Adapters
Product
 

Quantis Smartphone holder

Handig, veilig en stijlvol; de nieuwe Smartphone Cup Holder.

Zelfs al bel je nooit in de auto, toch is het soms handig om je telefoon binnen handbereik te hebben, bijv. wanneer je een navigatie App gebruikt. Maar waar laat je je telefoon dan? Op de bijrijdersstoel valt hij bij hard remmen op de grond en in het portiersvak is de kans op beschadigingen groot.

De telefoonhouder die door Quantis Electronics is ontwikkeld biedt de oplossing:

binnen een handomdraai maak je van je bekerhouder een elegante telefoonhouder.

Door de rubberen vlakken aan de buitenkant en de bolle onderzijde, klemt de telefoonhouder zich in elke vorm bekerhouder zonder deze te beschadigen. Dankzij de rubberen ribjes aan de binnenzijde kunnen telefoons van verschillende dikte zonder krassen worden geplaatst. Er is zelfs aan een uitsparing voor een oplaadsnoer gedacht zodat je je telefoon kunt opladen tijdens het rijden!

Afmetingen:

Past er een standaard colablikje in je bekerhouder? Dan past de Smartphone Cup Holder ook. De Smartphone holder past in elke bekerhouder met een diameter van 75 mm of groter.

Daarbij past elke smartphone met een breedte van ca. 85 mm en dikte van 9 mm in de Smartphone holder. Let op: dit is zonder bumper, cover of telefoonhoesje. Denk bijv. aan iPhone 5 en 6 of Samsung S5, A5, S6, S7.

Niet-handsfree bellen kost je €230.. met deze stijlvolle Smartphone Cup Holder bespaar je in één klap meer dan €200 en je bent direct veilig onderweg!

€ 4.95

Lees verder

Telecom Telefoon Accessoires
Product
 

Sky Vision DAB 21W DAB DAB Digitale Wekker Radio

Sky Vision DAB 21W DAB/DAB+ Digitale Wekker Radio, een stijlvolle wekker radio met een kristalheldere geluid van uw DAB + radiostation of uw gebruikelijke FM-radiostation.

Sky Vision geeft de mogelijkheid om twee alarmtijden te programmeren die zich herhalen in een specifiek ritme (dagelijks, weekdagen, weekends).

Dankzij het aangename gewicht is de digitale wekkerradio bij uitstek geschikt voor mobiel gebruik. U kunt het apparaat van stroom voorzien met batterijen of met een stekker. Aan de linkerkant bevinden zich twee USB-poorten die uw USB-lader kunnen vervangen.

*DAB / DAB + digitale radio met kristalhelder geluid
*FM / FM-ondersteuning met RDS-display
*Wekker programmeerbaar met twee alarmtijden (Dagelijks, weekdagen, weekends)
*Snooze en slaapfunctie
*20 geheugenlocaties voor radiostations (10xDAB + 10xFM)
*Helder LCD-display met grote tijdweergave (Dimbar in 3 stappen)
*Automatische tijdinstelling (zomer- of wintertijd)
*Menutaal in Duits / Engels
*Werkt op het lichtnet of op batterij (4x AA-batterijen niet inbegrepen)
*Eenvoudige selectie ontvangstmodus (DAB + / FM)
*Verbindingen: hoofdtelefoon, 2x USB-poort
*Afmetingen (BxHxD): 150 x 145 x 70 mm
*Gewicht: 0,44 kg

€ 59.95

Lees verder

Geluid Radio's
Product
 

Sky Vision DAB 70 IR Stereo DAB Internetradio Zwart

Sky Vision DAB 70 IR Stereo DAB+ Internetradio, een multifunctionele radio waarmee je heel makkelijk kunt kiezen tussen ongeveer 25.000 verschillende internationale radiostations, via het internet-, DAB plus- of FM FM-signaal. Luister naar een kristalhelder weergeven op de krachtige luidspreker.

Dankzij de AirMusic-app en de geïntegreerde AUX-poort verbind je je smartphone met de digitale radio. Speel je favoriete liedjes af op elk gewenst moment in schitterende kwaliteit.

De Sky Vision DAB 70 kan ook als wekker worden gebruikt. Er kunnen twee instelbare alarmtijden worden geprogrammeerd.

Via de gratis Air Music Control-app voor iOS en Android kan je de radio op afstand bedienen en alle functies gebruiken. Tevens is bediening via afstandsbediening mogelijk.

- DAB + Stereo internetradio maakt indruk met een kristalheldere audioweergave
- FM-ondersteuning (87 - 108 Mhz) met RDS-display (zendernaam)
- Stereoluidsprekers / 2 x 15 watt voor rijk geluid
- W-LAN-ondersteuning
- Air Music Control-app voor Android en iOS
- Muziekstreaming / DLNA
- Groot, dimbaar LCD-scherm met actuele weersinformatie
- Praktische alarmfunctie met twee instelbare alarmtijden
- Hoofdtelefoonaansluiting
- AUX-ingang voor het aansluiten van externe audio-apparaten (3,5 mm-aansluiting)
- Geïntegreerde 5 V USB-oplaadadapter voor externe apparaten
- Afmetingen (BxHxD): 330 x 173 x 115 mm
- Gewicht: 2,3 kg

€ 149.95

Lees verder

Geluid Radio's
Product
 

Sky Vision IR 61 W Internetradio Wit

Sky Vision IR 61 W Internetradio, deze compacte internetradio is erg handig en vereist alleen een stopcontact en een Wi-Fi-ontvangst!

De krachtige luidspreker vult elke kamer met een uitstekend geluid, of het nu de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken is!

De Radio is gemakkelijk te bedienen via de Air Music Control-app, die beschikbaar is voor iOS en Android.

- WLAN (WiFi-verbinding vereist)
- Gebruik in alle kamers met WLAN-verbinding
- Veelzijdige bedieningsopties: rechtstreeks via de radio of via de app
- Air Music Control-app voor Android en iOS
- MP3-streaming (UPnP) vanaf de pc
- Praktische alarmfunctie met twee instelbare alarmtijden en slaaptimers
- Weergave van het actuele weer en financiële informatie
- Hoogwaardige luidspreker: 1,5 watt
- Helder TFT-kleurenscherm van 6,1 cm / 2,4 inch, dimbaar
- Afmetingen (BxHxD): 90 x 116 x 80 mm
- Gewicht: 230 g
- Leveringsomvang: Socket internetradio, gebruikershandleiding

€ 79.95

Lees verder

Geluid Radio's
Product
 

HUMAX RM F01 Afstandsbediening voor 5050C

Afstandbediening nodig? Koffie, thee of cola gemorst? Deze afstandsbediening vervangt uw defecte afstandsbediening probleemloos. Controleer of de batterijen van uw huidige afstandsbediening niet leeg zijn. Als u op een knop drukt zal er altijd één van de witte knopjes rood oplichten.

Deze afstandsbediening past bij de HUMAX HDTV ontvangers/ decoders van het type IHDR 5050C:

Humax IHDR-5050C HDTV ontvanger met 320GB ingebouwde harde schijf€ 29.95

Lees verder

Merken Humax
Product
 

Geniatech Eye TV Mobile

Met de EyeTV Micro kun je zoals hierboven al vermeld werd TV kijken op je Android-smartphone of tablet. Doordat deze slimme gadget gebruik maakt van een telescopische ontvanger is er geen internetverbinding nodig. Hierdoor kun je altijd en overal TV kijken, in HD-kwaliteit!

Je wilt een bepaald tv-programma bekijken maar de tv is al bezet. Herkenbaar?

Vol trots presenteert KINQ de oplossing: EyeTV Mobile. De naam zegt het al, met deze top gadget kun je op je smartphone of tablet tv kijken. Op deze manier hoef je nooit meer een uitzending te missen!

EyeTV Mobile

Met de EyeTV Mobile kun je zoals hierboven al vermeld werd TV kijken op je smartphone of tablet. Doordat deze slimme gadget gebruik maakt van een telescopische ontvanger is er geen internetverbinding nodig. Hierdoor kun je altijd en overal TV kijken, in HD-kwaliteit!

Wanneer je een bepaalde uitzending opnieuw wilt bekijken of opnemen kan dit ook zeer gemakkelijk. Vervolgens kun je de uitzending projecteren op je grote TV-scherm via Airplay. Wanneer je de uitzending liever bekijkt op je Mac of PC verzend je de aflevering, met behulp van de app, via iTunes.

Gebruik

Installeer de EyeTV Mobile App via de App Store en verbind je smartphone of tablet met de draadloze TV ontvanger. Snel en gemakkelijk.

Compatibiliteit

-iPad (4th generation or later), iPad mini, iPad Air, iPhone 5 (or later), or iPod touch (5th generation) with Lightning Connector

-iOS 9

-DTT/Freeview/DVB-T coverage

 

Inhoud

EyeTV Mobile

Miniature telescopic antenna (MCX)

Antenne + zuignap (TV ontvanger)

Gebruikshandleiding

 

 

 

€ 49.00

Lees verder

Beeld Mobile TV Receivers
Product
 

HUMAX Afstandsbediening RC 531N voor Humax ontvanger 9200C

Afstandbediening nodig? Koffie, thee of cola gemorst? Deze afstandsbediening vervangt uw defecte afstandsbediening probleemloos. Controleer of de batterijen van uw huidige afstandsbediening niet leeg zijn. Als u op een knop drukt zal er altijd één van de witte knopjes rood oplichten.

Deze afstandsbediening past bij de HUMAX HDTV ontvangers/ decoders van het type 9200C.

€ 19.95

Lees verder

Merken Humax
Product
 

Tiny Audio Travel Portable DAB Radio, Black

De Tiny Audio Travel is een lichtgewicht portable DAB+ radio. Door de compacte afmetingen en de ingebouwde batterij, is deze overal mee naar toe te nemen. Zo kunt u niet alleen thuis maar ook buiten genieten van digitale radiokwaliteit. Ook handig in dit kader is de Micro USB aansluiting waardoor de radio ook geschikt is voor een powerbank.
’s Morgens wakker worden met uw favoriete radiozender? Ook dat kan met de Travel. De radio is namelijk ook te gebruiken als wekkerradio.

Specificaties:

DAB+, FM radio
Geheugen voor 20 voorkeuzezenders (10x DAB+ en 10x FM)
Digitale wekkerradio met digitale klok, 2x alarm en snooze
Oplaadbare ingebouwde batterij met ca. 4-5 uur speeltijd
Aansluitingen: hoofdtelefoon aansluiting, Micro USB aansluiting voor voeding
Afmetingen: 130 x 130 x 45 mm (bxhxd) Gewicht: 0,3 kg

€ 49.95

Lees verder

Geluid Radio's
Product
 

Tiny Audio C Smart App Controlled DAB Receiver Entertainment System

Met de Tiny Audio C-Smart App Controlled DAB Receiver & Entertainment System heb je 3 functies in 1 apparaat!
*DAB+ ontvanger
*Bluetooth audiostreamer
*Handsfree telefoneren

Gebruik je smartphone om met de app naar DAB-radio te luisteren of om muziek naar je auto radio te streamen. Tevens kan je ook makkelijk handsfree bellen.

• FM-zender
• Aux In en Line-out
• Bluetooth-streaming
• Handsfree bellen
• Verkeersberichten (TA)
• App voor smartphone
• Tekst weergegeven op de autoradio
• Hoogwaardige actieve filmantenne

€ 149.00

Lees verder

Geluid Radio's
Product
 

Sky Vision DAB 20S DAB DAB Digitale Wekker Radio

Sky Vision DAB 21W DAB/DAB+ Digitale Wekker Radio, een stijlvolle wekker radio met een kristalheldere geluid van uw DAB + radiostation of uw gebruikelijke FM-radiostation.

Sky Vision geeft de mogelijkheid om twee alarmtijden te programmeren die zich herhalen in een specifiek ritme (dagelijks, weekdagen, weekends).

Dankzij het aangename gewicht is de digitale wekkerradio bij uitstek geschikt voor mobiel gebruik. U kunt het apparaat van stroom voorzien met batterijen of met een stekker. Aan de linkerkant bevinden zich twee USB-poorten die uw USB-lader kunnen vervangen.

*DAB / DAB + digitale radio met kristalhelder geluid
*FM / FM-ondersteuning met RDS-display
*Wekker programmeerbaar met twee alarmtijden (Dagelijks, weekdagen, weekends)
*Snooze en slaapfunctie
*20 geheugenlocaties voor radiostations (10xDAB + 10xFM)
*Helder LCD-display met grote tijdweergave (Dimbar in 3 stappen)
*Automatische tijdinstelling (zomer- of wintertijd)
*Menutaal in Duits / Engels
*Werkt op het lichtnet of op batterij (4x AA-batterijen niet inbegrepen)
*Eenvoudige selectie ontvangstmodus (DAB + / FM)
*Verbindingen: hoofdtelefoon, 2x USB-poort
*Afmetingen (BxHxD): 150 x 145 x 70 mm
*Gewicht: 0,44 kg

€ 59.95

Lees verder

Geluid Radio's
Product
 

Tiny Audio C8 DAB Car Receiver Entertainment System

De Tiny Audio C8 sluit je eenvoudig bekabeld aan op de AUX van je bestaande autoradio. De meegeleverd antenne plak je op je voorruit. Beschik je niet over een AUX-ingang op je bestaande autoradio dan is de C8 ook draadloos te verbinden via de ingebouwde FM-transmitter, de C8 stem je dan af op een vrij FM-kanaal van uw auto.

De C8 heeft een groot scherm en een paar knoppen. Het scherm toont o.a. informatie over het kanaal en het programma.

Je kunt je Tiny Audio C8 via Bluetooth verbinden met je smartphone, zo kan je makkelijk draadloos je muziek afspelen.
Een ander groot pluspunt van deze DAB+ auto adapter is de ingebouwde CARKIT. Via één druk op de knop schakel je over op de carkitfunctie zodat je handsfree kunt bellen.

• DAB+ Digitale radio
• Groot dimbaar kleurenscherm
• AUX inn / Line-out (3,5 mm mini jack)
• Bluetooth: Version 2.1
• Handsfree
• FM-transmitter voor draadloze verbinding
• 15 voorkeuzezenders
• Dashboard bevestiging meegeleverd
• 12/24 volt voeding via USB
• Handige verloopstekker meegeleverd
(van sigarettenaansteker naar dubbele USB voor
o.a. opladen mobiele telefoon)
• Versterkte (actieve) raamantenne meegeleverd
• Afmetingen: ca. 22,2 x 11,1 x 6,2 cm/ ca. 335 gr.
• 2 jaar garantie

€ 79.00

Lees verder

Geluid Radio's
Product
 

HUMAX USB Wifi Dongle

HUMAX USB Wifi dongle. In dien u gebruik wil maken van Interactieve TV (Ziggo) om gemiste uitzendingen te bekijken of films en series te bestellen dan dient u een netwerkverbinding tot stand te brengen.Dit kan draadloos met de HUMAX USB Wifi dongle.U plaatst de dongle in de USB-poort aan de achterzijde van uw ontvanger.De HUMAX USB Wifi dongle is geschikt voor verschillende modellen vanHUMAX ontvangers.Type: IRHD 5300IHRD 5200IHRD 5400

€ 19.95

Lees verder

Accessoires Overige Accessoires
Product
 

Spotcam Sense Smart Full HD Cloud Camera

Met de SpotCam Sense camera weet je zeker dat jouw huis of bedrijf veilig is als jij weg bent. Van inbrekers, ongelukken of andere incidenten ben jij meteen op de hoogte. De camera is voorzien van nachtzicht, full HD videokwaliteit en een microfoon en luidspreker, 2-way audio, zodat je mee kunt luisteren en praten.

Beelden worden opgeslagen in de Cloud en kun je ten alle tijde live bekijken en terugzien, waar je ook bent. Meldingen ontvang je direct via de gratis app op je smartphone, of via e-mail. De SpotCam Sense stel je daarnaast binnen een paar minuten in. Pas het opnameschema helemaal naar jouw agenda aan met de slimme schema optie. En alsof dat nog niet handig genoeg is, is deze camera uitgerust met maar liefst vier veiligheidssensoren: de camera signaleert vochtigheid, temperatuur, verlichting en is uitgerust met een ingebouwde sirene.

Opnames worden opgeslagen in de Cloud. Zo heb je geen gedoe met het verwisselen van geheugenkaarten of het risico van het crashen van een PC of server. De videobeelden worden continu via een sterk beveiligde verbinding gestreamd naar de MySpotCam.com cloud server. Daar kun je vanaf iedere locatie op inloggen om zo je eigen camerabeelden te zien of terug te kijken.

*Gemakkelijke installatie, klaar voor gebruik in enkele seconden
*Nachtzicht, Automatische infrarode LEDs voor een klaar zicht in het donker
*HD video kwaliteit FHD 1080P video breedhoek zicht.
*Real-time melding, blijf op de hoogte door ontvangen van actieve beweging of audio meldingen via email of mobiele APP van SpotCam
*Zorgen vrije verbinding met het internet, de voedingskabel is het enige dat je nodig hebt om spotCam te verbinden
*Deel je SpotCam videos met mensen die je leuk vindt of met iedereen via je Social Network
*Ingebouwde microfoon en luidspreker om te luisteren en te spreken via SpotCam via Tweewegs audio
*Via een weekschema kan je de Sptcam Aan- en uitzetten wanneer jij wilt!
*Video streaming en opslag zijn beschermd met SSL beveiligde versleuteling

Het installeren van SpotCam is net zo eenvoudig als het installeren van uw mobiele telefoon, inderdaad, er is geen installatie benodigd. Verbind uw SpotCam met WiFi, maak een account aan op MySpotCam.com en u bent klaar om van start te gaan! Installatie kan eenvoudig worden gedaan met PC/Laptop/Mobile/Tablet.

Bekijk het nu en bewaar voor later, geen kostbare server benodigd en omarm de Cloud
Kies ons (Network video recorder) plan om video opnames op te slaan of te bekijken tot 30 dagen na een gebeurtenis. Met SpotCam is het niet langer nodig om een zware server of DVR in huis te hebben voor video monitoring.

Gemakkelijk te installeren in enkele seconden

Maak een video dagboek met met SpotCam tijd-verloop (time-lapse) video
Maak gebruik van een unieke cloud service van SpotCam, u kunt gemakkelijk time-lapse video's maken van uw opgenomen video materiaal in een paar seconden, en het is allemaal gratis!

Verpakking;

1 x SpotCam Sense camera
1 x Muurmontage materiaal
1 x Voedingskabel (3m)
1 x 12V1A power adapter
1 x Quick Start Guide

€ 99.00

Lees verder

Gadgets High end Gadgets
Product